Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh-
09-10-2006, 13:20 PM
Güzel olmuş eline sağlık...Ancak yanlış anlamanı istemem ama bence daha kaliteli kasklarla çalışırsan emeğin daha da yerini bulmuş olur.Bunu deneme amacıyla yapmış da olabilirsin bilmiyorum tabi,ilk olduğu için belki o kaskı kullanmışsındır bilmiyorum ama benim düşüncem eğer öyle değilse o yönde
ilkdefa çalışıyorsan güzel sayılır.. ellerine saÄŸlık. üstüne vernik çektinmi? fırın varmı? bunlar yoksa iÅŸin zor dostum.ama ÅŸuna inanıyorum bunu çizen birisi daha mükemmelini çizer.. hadi göster enerjini.... saygılar
mersinli kardeÅŸim selamlar
Konu airbrushustasi tarafından (09-10-2006 Saat 14:51 PM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
tesekkurler tum gorusleriniz icin -
09-10-2006, 17:12 PM
arkadaslar walla kus bortu bocek cizmek tarzim degil zaten sewmedigim seyi cizmemde ama kask konusunda kesinlikle haklisiniz simdi daha iyi bir kaskta calisma yapacagim bu ise yeni atildim zaten sirada bekleyen motor gowdeleri we araba kaputlari bile war
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: gilera runner vxr 200
Kan Grubu: O Rh+
09-10-2006, 18:04 PM
safi yetenek kardesım elıne koluna saglık ılerle bu ıslerde..bu ısı hakkıyla yapan usta sayısı az ulkede..bıseylerle kanıtlayaılırsen ısım yaparsın paraya para demesın aır brush dersın artık :D hadı kal saglıcakla
arkadaslar walla kus bortu bocek cizmek tarzim degil zaten sewmedigim seyi cizmemde ama kask konusunda kesinlikle haklisiniz simdi daha iyi bir kaskta calisma yapacagim bu ise yeni atildim zaten sirada bekleyen motor gowdeleri we araba kaputlari bile war
ben şaka yaptım
internet sayfanıza bakınca bi tanıdığı gördüm orda
kılıçbalığının motorunuda siz tual yapmışsınız. çok ama çok kaliteli bi işçiliğiniz var.ellerinize sağlık. bende motorumu yükseltirsem size uğramayı isterim...
yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!!
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki İntruder M800 Boulevard M50
Kan Grubu: B Rh+
22-10-2008, 23:50 PM
Arkadaşım çalışmana ve emeğine saygı duymak lazım.. Lakin şablon kullanarak gölgelendirmeler hiç olmamış.vernik olayıda pek oturmamış görünüyor .. ama yindede çabanı takdir etmek lazım.. kullandığın Aİrbrush fırçanda kaliteli olmalı...
Ben Motorcunun Zeki,çevik,ahlaklı ve aynı zamanda Kasklı olanı severim..