Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yoktur.
Motorda artçı keyfi -
01-09-2006, 09:11 AM
Burası Gaziantep-Şanlurfa karayolu... Bir motosikletin arkasında oturan vatandaş, ayağında topuğuna bastığı kunduraları ve bacak bacak üstüne atmış haliyle kahvehanede oturur gibi rahattı. Lütfen siz denemeyin!
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Artık kızım yok :(
Kan Grubu: B Rh+
01-09-2006, 12:03 PM
Maaşallah biz arkamıza artçı aldığımızda kendimizden çok onu düşünüyoruz.Adama bak kardeş demiş otur rahatına bak,kendi evin gibi misali.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 125 zn kırmızı yamaha dragtar xvs 650
Kan Grubu: AB Rh+
tıpta biz bu hastalığa hemoroit te diyoruz.oturumunuz mutlaka rahat olmalı ve üstüne çok yük binmemesi lazım.yan oturmak en iyisidir.
( biliyorum biraz ayıp kaçtı ama vallahi kusura bakmayın yazmayacaktım dayanamadım )
yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!!
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Artık kızım yok :(
Kan Grubu: B Rh+
01-09-2006, 13:05 PM
Alıntı:
SAKAL´isimli üyeden Alıntı
ödüm koptu birden 22 gibi okudum plakayı
Kardeş sende ehliyet varmıydı.Yok eğer yoksa Allah'a emanet ol.Varsada sana o ehliyeti vereni
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2006 Yamaha XT660X
Kan Grubu: O Rh+
01-09-2006, 14:27 PM
Lütfen dikkatleri beyaz pantolon/çorap + ökçesine basılmış ayakkabıya yönlendiriniz.Abiler delikanlı. 2 Erkek hiç Ard arda otur mu? Sonra köyde-kasabada ne düşünürler öyle dimi? Daha fazla söze gerek yok herhalde.