Yorumsuz , gülelim mi ağlayalım mı ?

yuh artık ya gıcık oluyorum böle tiplere..
sen ceza yazmak için açık ara..
kendi motorunda kask takma,3 kişi bin..
yakında bunlar için iyice suyunu çıkarırlar..
gerçekten sinir oluyorum arkadaş ya şu görüntüye bak!!!

geçen mobilete çoluk çocuk 5 kişi binmişler. polis bişey demedi görünce. demek ki kendileri de böyle biniyormuş.:p

bence gülüncek ağlancak birşey yok polis de olsa vatandaş da olsa önce kendini düşünmeli insan.

zuhhahahaha cok komık ya.Bıde bıse soracam konu accakıtım ama gereksız olur dıe dusundum polısler herkse kas tak deyıp duruyor yav ben hıc kask takn polıs gormedım hepsı beyaz sapka takıyor acaba neden

ulan bu resmi print edip ruhsatın içine koyucam

Resmi çekenin ellerine sağlık

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Kask aynada olunca daha çok koruma sağlıyomuş bu fotodan bunuda öğrenmiş olduk bu kadar seviyesiz olunur yaa hiç yakıştıramadım geçen bi yunusa sordum neden kask takmıyosunuz diye bu sıcakta kask mı takılır yaaw dedi ben de sıcak olunca kaza anında hasar görmüyonuzmu deyince cevap bile vermeden çekti gitti ben yediremiyorum kendime artık seni kasksız görse kesin yazar cezayı kendi öle geziyo bıktım bu adaletsizlikten :pr: :pr: :pr: :pr:

CUM

zuhhahahaha cok komık ya.Bıde bıse soracam konu accakıtım ama gereksız olur dıe dusundum polısler herkse kas tak deyıp duruyor yav ben hıc kask takn polıs gormedım hepsı beyaz sapka takıyor acaba neden

kast tak diyolarda demekki kaskı kafanıza değil motorunuza takın demek istiyolar yada bunlar öyle sanmış çünkü kask motorda sallana sallana gidiyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok komikler ya.töbe töbe ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu resmi çogaltıp dagıtalım çevirdiklerinde ehliyet ruhsat diye gösteririz:):):)

pişt susun bakim
zeki abiye söylerim sizi görürsünüz he:p
Böyle yapıpta diğer polisleride kötülemeyin

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Panik yapmayalım arkadaşlar.

Bu yeni bir uygulama adı "süper yunus timi"

Birisi takipte aracı kullanırken diğerleri verecek merminin gözüne:queen:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Herhangi bir alanda kisileri,kurumlari,kuruluslari veya devlet'i küçük düsürecek resim,yazi,alinti vb. seyler kesinlikle yasaktir.Bu gibi durumlarda uyari yapmadan üyeyi forumdan silme hakkimiz saklidir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: teror **************

vayyy be güzel yakalanmış bi kare ben direk bastım:) kaçmaz bu sahne yani sağol arkadaşım.

abi lütfen bu fotografi cektigin yer ve saatle beraber olduğun ilin il polis müdürlüğüne teslim et.

bu kadar olmaz.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Yuh artık!!! Arkadaşım şunu çektiğin yeri söyle de ilgili müdürlüğe en azından bir eposta atalım. :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar