Max Hız 70 !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arakaşlar Motosiklet lerin yoldaki hızı 70 Gerçektende Çok Az Değil Mi? Kamyon Bile Bizden Daha Fazla Hız Limitine Sahip Düşünsenize Komyanu Bile Geçemediğimizi Direk Mıcırlardayız Bence En Aşağı 90 Olması Lazım Bunun İçin Motosiklet Sürücülerinin Bişeyler Yapması Lazım Diye Düşünüyorum :silent:

Son düzenleme:
ben 60 die biliyordum ama şaşma payıyla birlikte 70 olabilir bence 100 km olmalı bir motor için max hız

Arkadaşlar Bu Hız Limitini Yükseltmek İçin Yapacağımız Hiç Bişey Yok Mu ? :mrgreen:

Var, ama, Deveye hendek atlatmaktan daha zor;
Derdimizi yetkililere anlatmak...

Tam 1856 da diyoruz ki; -"Avrupa bizden ileri, Avrupa'ya uyum sağlayalım."
Yıl 2008, tam 152 yıl olmuş hala Avrupa'ya uyum saylayamamışız.

Bizim yollarımızdaki hız sınırları, 1960'lı-1970'li yıllardan kalma.
O zamanın arabalarına, kamyonlarına ve motosikletlerine göre ayarlanmış.
Bu hız sınırlamalarının mutlaka değişmesi gerek, ama yetkililer değiştirmez.
Neden?
Çünkü onlar Polis eskortu eşliğinde 130-140 Km hızla yol alırlar, bizim derdimizden anlamazlar.

Kamyonların hız sınırı 70 Km, motosikletin hız sınırı 70 Km.
Bu ne demek?
Motosikletler kamyonların ve arabaların altında kalacak demek, motosikletçiler ölecek-yaralanacak demek.
Ama, bunları yetkililer anlatamazsınız,
çünkü, onlar başka bir dünyada yaşıyorlar.(İster atanmış, ister seçilmiş olsun, partisi de farketmiyor, tüm yöneticiler halktan kopuk)

şehir içinde de 30la gideriz :d

şuna bak şehir içinde de öldürcekler :D

ben anlamıyorum ya hayret valla

bir de motosiklet seri bir ulaşım aracı derler. 70 km ile seriliği kalmıyor ki bu işin :silent:

milletvekilleri anca para sayar:pr:
bırakın nerde köy ağası ilkokul mezunu cahil var milletvekili.Ülkenin en cahil kısmı ülkenin başına gelirse böyle olur:pr:

bu konunun uzerınde durulması gerekır baksanınza bır motosıklet fırması yenı cıkan motorunu reklam yerıne haberlerde tanıtıyo bızde bırakın onu reklamı bıle yapılmıyo

azami hız 70 olsa nolur 80 olsa nolur 180 olsa nolur.dinleyen,uygulayan olmadıktan sonra... ?

MSN den bana sorsaydın ben söyLerdim sana :) Neden konu açtın boş yere :p

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kamyonlarla mücadele edeceksen motorunun en zor koşulda bile 120km/h yi görmesi lazım yoksa çok zor mutlaka kamyonlar la sevişe sevişe gidersin yani min 250cc bi makina kamyonlarla muhattap olmaz ben 100km ile giderken yanımdan jilet gibi geçen kamyonlar biliyorum allah ne verdiysen basıyor adam o kazaların sebebinin %80 i kamyonlardandır

Valla 2 gun once fz6 ile ızmırde kusadasına donerken gece orta serıtden 123 km ile gıderken sag aynama baktıgımda gozlerıme ınanamadım yenı model bır tır gelıyordu ve benı gecmek uzereydı gazı acıp 130-140 lara gerlınce arayı ancak acabıldım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar