Alıntı:
Jawish´isimli üyeden Alıntı
eyv abi sağol
+25 yazan arkadaşlarıda kınıyorum alaka neyse? 
|
sende saol
dediğim yere gidersen işin halledersin kardeşim
+25 yazan arkadaş benim abim ve ben
39 yaşındayım
sen alakalanı önce kendini yetiştirirken edindiğin terbiyende ara
sonra burada yazan insanlarla fiilen tanışmadan hitap şekline dikkat etki
toplantılarda
O insanların yüzüne bakabilesin
UNUTMA

Alıntı:
Jawish´isimli üyeden Alıntı
Maverick teşekkür ediyorum yaşadığın tecrübeyi paylaştıgın için 
Banada bu kararı zaten Motosikleti aldıgım şube verdi. Biz ötvsini yatırıcaz sana belgeleri vericez sen gittiğin gibi belgeleri teslim edersin yarım gün içinde plakan çıkar zorlanmazsın takipciye verme boşuna para dedi o yüzden bende öyle bir karar almıştım. herneyse takipçinin yolu gözüktü
"Özer" insanlarla polemiğe girmeyi kessen artık nasıl olur?
insanlar birtakım şeyleri paylaşıyor görüşlerini söylüyor.. her söylenene bakıp laf yetiştirmeyi sürdürme bence, ortaki abimizin takipçiler hakkında birtakım bilgi sahibi ki böyle birşey dile getiriyor?
|
motosikleti aldığın mağaza doğru söylemiş
Özer abim polemik üreten değil burada yardımcı olan bi büyüğümüzdür
ama sen UKALA bir şekilde yazmaya devam etmişsin
bu tarz UKALALIĞINI ailen ve çevren çekebilir
ama buradaki arkadaşlarla fiilen tanıştığında seni çekeceklerini hiç düşünmüyorum

Alıntı:
Özer´isimli üyeden Alıntı
Polemikmi? 
bu arada,tercih etmiş olduğun motosikleti Firmamız olan Motoran A.Ş ithal etmekte! iyi günlerde kullan.
|
bak severek aldığın motosiklet kimin firmasının ithalatı
Alıntı:
muratgergerli´isimli üyeden Alıntı
Özer diye hitap ettiğin kişi senden yaşca 30 yıl fazlası var..
Edebinle takılmaya bak genç...
Kime, ne şekilde cevap vermeden önce o kişiyi iyi tanımaya çalış..
.
Senin yaşın kadar evlatlarımız var..
Heeee.. Bu arada 17 yaşındaki birine ruhsat çıkartılmıyor bu memlekette..
|
Murat abim bundan sonra avatarımızın altına kendimizin ve çocuklarımızın yaşını yazalım ne dersin

ki yazan insanlar kimlerle muhatap olduklarını bilsinler
FORUMLARIMIZI KİRLETMESİNLER

aaaa
ben yazmayı unuttum
benim oğlumda 10 yaşında
Alıntı:
muratgergerli´isimli üyeden Alıntı
Özer Abim eyvallah..
Yazdığı mesajlarını şöyle bir arattım.. Böyle birinin sitede uyarılması gerek..
Her önüne gelene laf sokmak da ne demek yaw.. 
|
haklısın abi
Alıntı:
chatkut´isimli üyeden Alıntı
bu lafıda hızlıcesi2(cesur)'a sokmuş...allahtan cesur forumu çok sıkı takip edemiyo yazıyo geçiyo yoksa ne kadar komik olduğunu kardeşimize ispat etmeye kalkabilirdi nemelazım 
|
bunu okuyunca çok güldüm

Alıntı:
ozaktasi´isimli üyeden Alıntı
Özer aynen lafımın arkasındayım..Saçmalayan falan yok ,,takipçiye vermeyipte kendi işini kendisi yapmak isteyen kişi sıra baklerken takipçi geliyor ve sen saatlerdir beklediğin halde o işlemi yapan memur o takipçinin evraklarını alarak onun işini yapıyor..Burada hırsızlık yolsuzluk yokta ne var...var işte benim başıma geldi..illallah ettirdiler..Kimden ne korkacağım İbrahim Halil Özaktaş Karakaya barajındayım 0535 2161626 ...Ben bu güne kadar en az 50 tane motorsiklet aldım sattım..çoğunuda sıfır aldım ruhsat işlemlerinide çoğunlukla kendim yaptırdım...Ne filim fırıldaklar döndüğünü çok iyi biliyorum...Takipçi niye milletin hakkı olan sırayı alabiliyor...babalarını hayrınamı takipçiye öncelik tanınıyor..Başımın belaya girmesinden korkacak kadar ciğersiz bir adam değilim..sokabilen varsa buyursun soksun..
|
abi sen
KİLİSde yaşıyosun ve orada bu işlemleri yapıyosun yanılmıyorsam
İZMİRde hiç bu işlemden yaptınmı

ben ben 1995 den bu yana bütün trafik takip işlemlerimi yazdığım şekilde yaparım ve bugüne kadar bir sorunla karşılaşmadım
Alıntı:
hızlıcesi2´isimli üyeden Alıntı
evet çok komik biriyim ama ordan güremesin toplantılara gelde nekadar komik olduğumu yakından gür yakışıklı
bizde senin gibi sivri dili ve ukalaları kınıyoruz kimsenin yaşını ve işini bilmeden konuşanın aramızda yeri yoktur 
|
LEM CESURUM SEN GÖRMEZSİN DEMİŞDİM YAZILANLARI
ama gördün YAW