anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Faydalı Bilgiler

Türkiye motosiklet istatistikleri

Bu konuya 24 cevap yazıldı 585 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#21)
yucika

yucika - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: BMW R26 "56 ve R51/3 "52 model
Kan Grubu: A Rh+
24-07-2008, 11:05 AM

Alıntı:
darkeagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Ankarada üniversiteyi okudum ve Ankarayada yılda en az 5 defa giderim. Havasınıda yolunuda suyunuda bilirim.Lütfen Ankaranın otobobil motosiklet kıyaslamasındaki sonunculuguna kılıf aramayın. Size birde Moskovadan istatistik verirsem şaşırırsınız . Moskovanın havasını da burda anlatmama gerek yok diye düşünüyorum .Ne dersiniz?
Arkadaşım bende doğma büyüme Ankaralı'yım. Kılıf aramak gibi bir derdimde yok zaten. İsteyen biner motora istmeyen binmez bu beni ilgilendirmez zaten. Yukarıda Ankara neden sonuncu denilince olası bulduğum sebepleri yazdım. Ben Motosiklet kullanmaya 1995 yılında Ankarada başladım. Moskovanın kışı soğuk olabilir ama kendisi tepsi gibi dümdüz bir şehirdir. Keza Londrada öyle. Cebecideki süngü bayırı sokağını biliyormusun sen. Kışın yaya olarak bile çıkılamıyodu buz yüzünden. Yamaç kuzeye baktığı için buz bütün kış erimezdi.
Eski
  (#22)
darkeagle

darkeagle - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Shadow VT750c ismide Shakira
Kan Grubu: B Rh+
24-07-2008, 14:08 PM

Arkadaşlar soğuktan yerin tepsiliğinden herşeyden öte Ankara ülkemizin başkenti ve önünde 80 il var. Şırnak ,Hakkari,Bingöl,Amasya,Mardin gibi iller sonuncu olsaydı şaşmazdım. Ankara bu illerden hangisinden daha soğuk ,hangisinden yolları daha bozuk, Hangisinden daha engebesiz, Hangisinden daha az alım gücüne sahip, hangisinden daha az eğitim seviyesine sahip? Mardini görenleriniz bilir bir dagın üzerinde kartal yuvası gibidir.Bir eşek anırtan yokuşu vardır arabayla çıksan ters döneceğini sanırsın belediye çöp toplamak için kadrolu eşek besler o bayırlardan çıksın diye.

Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Eski
  (#23)
yucika

yucika - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: BMW R26 "56 ve R51/3 "52 model
24-07-2008, 14:37 PM

Alıntı:
darkeagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar soğuktan yerin tepsiliğinden herşeyden öte Ankara ülkemizin başkenti ve önünde 80 il var. Şırnak ,Hakkari,Bingöl,Amasya,Mardin gibi iller sonuncu olsaydı şaşmazdım. Ankara bu illerden hangisinden daha soğuk ,hangisinden yolları daha bozuk, Hangisinden daha engebesiz, Hangisinden daha az alım gücüne sahip, hangisinden daha az eğitim seviyesine sahip? Mardini görenleriniz bilir bir dagın üzerinde kartal yuvası gibidir.Bir eşek anırtan yokuşu vardır arabayla çıksan ters döneceğini sanırsın belediye çöp toplamak için kadrolu eşek besler o bayırlardan çıksın diye.
Ya ne bileyim ben ankara memur şehri ve memurlar motosikleti sevmez desek
Belkide toplu taşımacılık çok gelişmiş olduğu içindir
İstatistiklerde hata olmuş olamazm?
Senin fikirlerin ne bu konuda o zaman onları söyle

Konu yucika tarafından (25-07-2008 Saat 11:34 AM ) de değiştirilmiştir..
Eski
  (#24)
darkeagle

darkeagle - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Shadow VT750c ismide Shakira
Kan Grubu: B Rh+
24-07-2008, 14:57 PM

Alıntı:
yucika´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya ne bileyim ben ankara memur şehri ve memurlar motosikleti sevmez desek
Belkide toplu taşımacılık çok gelişmiş olduğu içindir
İstatistiklerde hat olmuş olamazm?
Senin fikirlerin ne bu konuda o zaman onları söyle
Valla benim aklıma sadece bir şey geliyor, o da komik ama baska bahane bulamadım. Ankara bildiğimiz gibi bürokratların en youn olduğu yer ve bu da kentin diğer yaşıyanlarınıda bürokratizm hastalıgınını pençesi altına sokmuş. Kabaca tabiriyle ütülü pantolonu ceketiyle dolaşma zorunlulugu.
Tabii ki Bürokratizmin tarifi bu kadar kısa ve nesnel değil ama kabaca Ankara havası diyelim buna(İstatistiği tekrar tekrar inceledim ve hata yok .İstatistikte Ankarada hazırlanmış

Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Eski
  (#25)
BaSa_BeLa

BaSa_BeLa - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: KAISER F5 SkyJeT
24-07-2008, 15:08 PM

güzeL bi payLaşım oLmuş... tebrik ederim.. Hep Antalyada kaç tane motor var acaba diye merak ederdim
Her ışıkta 10- 15 tane durur.. aralardane en öne geçerler falan ama araba da oldukça fazlaymış ki oranlamada gerilere düşmüş..

ALem, ALem OLamadı ki... Biz KraL oLaLım... !
Etiketler:

Konu Seçenekleri