Alıntı:
edy´isimli üyeden Alıntı
. dünyanın en kolay işi birisini eleştirmektir. bence eleştirmeyi bırakıp, nasıl bilgi alırım onun peşinde olmalıyız.
|
aslında sizi eleştirmemiştim. sadece fikrimi söyldim.. (sözüm size değil) her ne kadar dünyanın en kolay işide olsa eleştirilmek eleştirilenkişi için nimettir.kullanabilirse...eleştiriye açık olmak lazım...
Bu siteyi okuyan veya yazanların eminim ki yüzde doksanından fazlası hayatı boyunca profesyonel bir yarış tecrübesi yoktur veya olmayacaktır...çoğumuz motorsikleti iş yada eğlence için kullanan insanlarız...kimse okuduklarını günlük hayatta kullandığı standart yol motorsikletleri üzerinde kullanmamalı, "virajlarda limitlerim nedir acaba?, en iyi viraja nasıl girer çıkarım?" diye ölçmemelidir......bu kendisini ve başkalarını teklikeye sokmaktan başka bir şey değildir...bu işin yeri yol ve sokaklar değildir...kimsenin trafikte bir başkasının hayatını tehlikeye sokma lüksü yoktur...
günlük hayatınızda motor sürerek edineceğiniz pratik deneyim hem sizin trafikte hem işinizi görürüp, hemde keyif almanızı sağlayacaktır...ama okuyarak öğrendiğiniz bilgileri limitlerinizde viraj dönerek keyif alıyorsanız tehlikelidir, çevrenizdekilere ve size zarar verebilir, yeri yollar değildir...
daha önceki cevabımda da bunu anlatmak istemiştim ama biraz kısa tutuğum için sanırım yanlış anlaşıdım...sadece eleştirmek için, laf olsun diye yazıyorum diye algılandım...
Ama yinede dediğim gibi okmaktan zarar gelmez...her bilgi yeri geldiği zaman lazım olabilir...