Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Asya Motor 150T1 Scooter
Ellerinize Kollarınıza Beyninize Klavye ve Farenize sağlık -
28-05-2006, 02:38 AM
Yazan dostumun ellerine sağlık. İlk toplu gezim kısmetse Sapanca'ya olacak. 28 mayıs 2006 sapanca gezisi yaani.. Heyecanlanıyorum doğrusu bi yanlış yapmayalım, arkadaşları tehlikeye atmayalım diye iyice okudum notları. umarım uygulamada da başarılı olurum
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: şehir efsanesi
Kan Grubu: B Rh+
02-08-2007, 18:26 PM
Son günlerde etkinliklerin çoğalması ve sayımızın artması ile lüzüm gereği konun tekrar gündeme gelmesi gerektiğini düşünüyorum özellikle yeni üye arkadaşların ve ilk defa grup sürüşü yapacak olan arkadaşların bu ve benzeri makaleleri dikkatlice okumalarını öneririm.
Sıkıcı olabilir ama unutmayın kaza sonucu en basit ihtimalle kırık bir ayakla evde yatmak daha sıkıcıdır.
Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK www.limitustu.org (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Eskişehir'de Toplu Sürüş Yapmak Yasaktır!
Polis ve emniyet güçleri toplu halde giderken hepimizi çevirip , teker teker belge kontrolü yapıp, terörist muamelesi ile azarlamakta!
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kanuni racer 200
Kan Grubu: O Rh+
21-09-2008, 00:14 AM
eline sağlık güzel bi çalışma olmuş nasip olurda gurupla sürüşe katılırsak faydalı olur..uygulanmaz denmesine katılmıyorum.. türkiyede uygulanmaz diye kimse yapmasın o zaman kara düzen gidilsin.. peki uygulanmaz diye kimse yapmazsa nasıl bi düzen kurulucak...