sevgili hemşocum aynen katılıyorum sana...Dün akşam 00.00 da Cağaloğluna gitmek için hareket ettim...hava alayım diye...Beşiktaşda ışıklarda durdum bi ben varım ha...malım ya...yanımdan Toyota Corolla abartısız 120 ile geçtimi...vornnn diye...neyse peder beyin ruhsatlı silahını yanıma almıştım...gece çıktığımda hep alırım belimde...2. değilde 3.ışıklarda Kabataşda yakaladım bunları 4 genc...ellerde bira...cama vurdum...belimdeki silahın kabzasını gösterdim ...gömleği hafif üste kaldırarak...
kafana sıkarım ulan şerefsiz...dedim...Kurtlar vadisini çok izledim ya...
şanslarına efendi çocuklar çıktı...abi mabi çektiler ve gittiler...3 yaşında evladı olan ben bu soysuzlar için elimi kana bulardım...ama yanımdan nası geçti ya görmelisiniz...bide sıyırdı iyimi...sabah oldu akşam yaptığım hareket ne kadar riskli ve aptalcaymış anlıyorsun...belkide cezaevindeydim şu an...veya beni vururlardı...ne bilim işte...yeni bir lanet güne başladım...paylaşmak istedim...ne olursa olsun kendinize hakim olun trafikte...
Alıntı:
taner_k´isimli üyeden Alıntı
[[/font][/color][/size] en kısa zamanda izmir şöf.ve otom.odası ile görüşüp bu anlamda yardım talebinde buluncağım  orda görevli bir psikolog arkadaşım var bu konuda yardımı dokunabilir. bir eğitim düzenleyebiliriz .. eminim bir çok kişinin buna ihtiyacı var.. 
|
bence sen bi Uşağa git...oh mis...melmeket havası...psikolok abilerden aplalardan daha etkili...yılda 1 hafta melmeket...ben köyümüü özledimm...