Sony Route Planner (SONYMAP) - Europe

Sony Route Planner Europe

fhgfho1.jpg

ggggggggwo3.jpg

DOWNLOAD
not: bu link ölmüş. 5. mesajda mostwanted_57nin verdiği linklerden indirebilirsiniz.

eski bir program, bilenler vardır.
tüm avrupanın köy yolları dahil olmak üzere karayolları haritası ayrıca yolculuk mesafenizi ve sürenizi hesaplayan, size alternatif rotalar çıkaran ve bütün bunları kolayca yazıcıdan çıkarmanızı sağlayan bir program. program eski olduğundan ve uzun süredir güncellenmediğinden dolayı haritada görünen yollarda bugüne kadar değişiklikler olmuş olabilir. program kurulum gerektirmiyor. rar dosyasının içindekileri bir klasöre çıkarın. "sonymap.exe" ile programı çalıştırın. açtığınızda bir ".and" dosyası isterse aynı klasör içindeki "europe.and" dosyasını gösterin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben sık sık kullanıorum..Gercekten faydalı..:cat:
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
bencede faydalı

site kapalı olduğundan download edilemiyor. aradım bulamadım.. tekrar yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
birde HP IPAQ 6515 i olanlar NAVTURk den ücreti mukabilinde türkiye haritası yükleterek gps kullanabilirler. bu pda da gps özelliği var yada nette araştırma yaparak başka gps haritalarını bulabilirsiniz tomtom gps uyumlu olması gerekiyor. ben netten free bir harita indirdim ama uyduyla bağlantı kurulamadı diyor. ancak en azından ayrıntılı bir haritası var sokak ismini yazınca nerde olduğunu gösteriyor.

sağlıcakla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende navturk ile İGO kırılmışı var isteyenlere yardımcı olabilirim. Ama sadece PDAde kullanabilirsiniz.

yaa arkadaslar bu Sony Route Planner Europe

neden ındıremıorum bu program yardım edın ltfenn

bende navturk ile İGO kırılmışı var isteyenlere yardımcı olabilirim. Ama sadece PDAde kullanabilirsiniz.

ricaetsem NAVTURK'ü benim için de bir yerlere atabilirmisiniz.

Yurtdışından Magellan explorist 500 getirsem sd kart ve harita bulabilirmiyiz.

şu anda map24 kullanıyorum nokia telefonlarda sambian s60 olarak çalışıyor ve nokianın kendisitesi beta olarak ücretsiz dağıtıyor.
selamlar.

ricaetsem NAVTURK'ü benim için de bir yerlere atabilirmisiniz.

Yurtdışından Magellan explorist 500 getirsem sd kart ve harita bulabilirmiyiz.

şu anda map24 kullanıyorum nokia telefonlarda sambian s60 olarak çalışıyor ve nokianın kendisitesi beta olarak ücretsiz dağıtıyor.
selamlar.

airman dostum, elindeki magellanı, gpsturk adlı sitede gösterilen adrese gönderip (kargo ile) gps'ine 150 YTL karşılığı topo harita ve tr karayolları haritası yükletebiliyorsun. Sokak detayı istersen fiyat 200 euroyo yükseliyor (1.5 ay önce aldığım fiyat). Bence onun yerine 81 il ve 500 ilçeyi sokak detayında ve şehirlerarası karayollarını da (toplam 700.000 km) gösteren bir navigayon cihazı alırsan daha karlı olur. hepsiburada'da 270 YTL'den başlayan fiyatlarda değişik marka ve model navigasyon bulabilirsin. (Örneğin piranha). Navturk şu an en detaylı haritayı veriyor.
Selamlar.
Not: Bir de şuna bakın!
http://www.nationalgeographic.com.tr/uyelik/default.aspx

Son düzenleme:
Naci hocam teşekkür ederim biraz outdoor GPS olsun istiyordum ama haritayla tuzluya malolacak bana
en uygunu araç navigasyon gibi geliyor.
selamlar.

festivaller başlamak üzere :) güncellemekte fayda var bence :) iyi sürüşler dilerim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar