- Konu Yazar
normalde sabah 4 te kalkıp yola 04 00 da çıkmam lazımdı.
ama 9 da kalktım.
balkona çıktığımda karşımdaki ptt binasının sarı duvarı ve medical park hastahanesinin kazulet görünümü ile bir kez daha kaçmak istedim buralardan.
Bir açıklama ekle
ama 9 da kalktım.
balkona çıktığımda karşımdaki ptt binasının sarı duvarı ve medical park hastahanesinin kazulet görünümü ile bir kez daha kaçmak istedim buralardan.
hava durumunda yağmur yağacak denmesine ve babamın "bir günlüğüne gidilir mi oğlum " demesine inat bastım marşa.
Bir açıklama ekle
hava durumunda yağmur yağacak denmesine ve babamın "bir günlüğüne gidilir mi oğlum " demesine inat bastım marşa.

Uploaded with ImageShack.us

bahçeşehire gelmeden bir mahalle. uçurumun dibinde tuhaf bir yer ama ilgimi çekiyor nedense.

çerkezköy sapağında sigara molası.

Uploaded with ImageShack
küçük motorcu... benzin derdi yok ,vergi yok, yedek parça nedir bilmez
ondan kralı yok bu yollarda
[URL=http://img824.imageshack.us/i/kkmotorcu.jpg/]
sarayda ben çay içerken motorum da yan yatmış dinleniyordu kendince.
çamurluktaki yazı yolda selamımı almayan büyük motor kullanıcılarına gelsin :queen:

çay bahçesinde elimi kıtlamaya çalışan yavru sibirya kurdu.çok şirin ve kibar bir ailenin köpeğiydi. yolda sigaram düştü uyardılar saolsunlar.

ben ve cefakar 125lik motorum.
normalde bu kadar kötü çıkmam ama rüzgar fena çarptı yolculukta.:mrgreen:

vizeye gideken gördüğüm bir fabrikanın duvarları. adam tarihi eser gibi yapmış.
istanbuldaki sur restorasyonlarından çok daha gerçekçi .çakmakale koydum buranın adını

devamı geliyor işten güçten vakit oldukça
ale:
ama 9 da kalktım.
Bir açıklama ekle
ama 9 da kalktım.
Bir açıklama ekle

bahçeşehire gelmeden bir mahalle. uçurumun dibinde tuhaf bir yer ama ilgimi çekiyor nedense.

çerkezköy sapağında sigara molası.

Uploaded with ImageShack
küçük motorcu... benzin derdi yok ,vergi yok, yedek parça nedir bilmez
ondan kralı yok bu yollarda
[URL=http://img824.imageshack.us/i/kkmotorcu.jpg/]

sarayda ben çay içerken motorum da yan yatmış dinleniyordu kendince.
çamurluktaki yazı yolda selamımı almayan büyük motor kullanıcılarına gelsin :queen:

çay bahçesinde elimi kıtlamaya çalışan yavru sibirya kurdu.çok şirin ve kibar bir ailenin köpeğiydi. yolda sigaram düştü uyardılar saolsunlar.

ben ve cefakar 125lik motorum.
normalde bu kadar kötü çıkmam ama rüzgar fena çarptı yolculukta.:mrgreen:

vizeye gideken gördüğüm bir fabrikanın duvarları. adam tarihi eser gibi yapmış.
istanbuldaki sur restorasyonlarından çok daha gerçekçi .çakmakale koydum buranın adını

devamı geliyor işten güçten vakit oldukça