Çevrede kısa bir gezi...

10.08.2010 Salı günü çıktığım dağ turu fotoğraflarını yorumsuz olarak paylaşıyorum. Yorumsuz çünkü yaptığım gezi tamamen spontane oldu ve geçtiğim yerler hakkında en ufak bir bilgim yok. Dere geçtim tepe geçtim yangın gözetleme kulesine çıktım, ufaktan bir gezdim geldim. Neyseki içgüdülerim kuvvetli ve kaybolmadan eve döndüm. :) Daha önce gitmediğim yerler olunca gezmek daaha zevkli oluyor bu bir gerçek. İyi seyirler... :wiinkk:

dscf3417i.jpg

dscf3418o.jpg

dscf3421e.jpg

dscf3422r.jpg

dscf3427q.jpg

dscf3428.jpg

dscf3432.jpg

dscf3434.jpg

dscf3435.jpg

dscf3436l.jpg

dscf3437m.jpg

dscf3438qx.jpg

dscf3439.jpg

dscf3441k.jpg

dscf3442.jpg

dscf3444a.jpg

dscf3446a.jpg

dscf3447o.jpg

dscf3448wc.jpg

dscf3449d.jpg

dscf3452.jpg

dscf3453f.jpg

çok güzel bir gezi olmuş...Çektiğiniz fotoğraflar çok hoşuma gitti.
izin verirseniz 16. sıradaki resmi almak istiyorum.TÜRK BAYRAK'I olan resim gerçekten çok hoşuma gitti.
Yolunuz açık olsun... =)

gardaş ellerine sağlık iyi etmişsin bu tür gezilere tek çıkmamaya çalış en azından 1 artçıyla çık adanadan selamlar.:rendeer:

Eline sağlık gerçekten çok güzel olmuş:rendeer:

Peki o kaska takılı ''culuk tüyü neiçin'':):p:cherry:

Merhaba,
Gezi güzel, fotograflar güzel, yer çanakkale mi? Anlaığım kadarı ile Çan da yaşadığından ÇAn Civarı.

Gittiğin yerin de ismini veya yakın olan yerlerden bir isim yazarsan belki bize de gitmek kısmet olur.

Güzel kareler, O tüyü görünce ilk aklıma almancılar geldi. Sakın yanlış anlama.
Paylaşım için teşekkürler

çok güzel bir gezi olmuş...Çektiğiniz fotoğraflar çok hoşuma gitti.
izin verirseniz 16. sıradaki resmi almak istiyorum.TÜRK BAYRAK'I olan resim gerçekten çok hoşuma gitti.
Yolunuz açık olsun... =)

Tabiki alabilirsiniz, beğenmenize sevindim. İstersenin 6mp orjinal boyutunda gönderebilirim..:wiinkk:

gardaş ellerine sağlık iyi etmişsin bu tür gezilere tek çıkmamaya çalış en azından 1 artçıyla çık adanadan selamlar.:rendeer:

Gurup olarak veya en azından bir artçıyla gezmek daha zevkli mutlaka ama o gün öyle gerekti. Çanakkaleden selamlar. :wiinkk:

Eline sağlık gerçekten çok güzel olmuş:rendeer:

Peki o kaska takılı ''culuk tüyü neiçin'':):p:cherry:

Valla tüyün hangi kuşa ait olduğunu bilemicem, ben yırtıcı bir kuşa ait diye düşünmüştüm aslında. Dİnlendiğim bir su başında buldum, hoşuma gitti ve kaska iliştirdim. :)
Merhaba,
Gezi güzel, fotograflar güzel, yer çanakkale mi? Anlaığım kadarı ile Çan da yaşadığından ÇAn Civarı.

Gittiğin yerin de ismini veya yakın olan yerlerden bir isim yazarsan belki bize de gitmek kısmet olur.

Evet doğru tahmin etmişsiniz, gezdiğim yerler Çan'nın köylerinin ormanları, Karakoca, Terzilan ve Eskiyayla arası...

Güzel kareler, O tüyü görünce ilk aklıma almancılar geldi. Sakın yanlış anlama.
Paylaşım için teşekkürler

Almancılar derken..? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar