Soma-Bergama-Dikili

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar.26.06.2010 günü Soma'dan hareket edip Bergama'ya oradan da Dikili sahiline gitme planım var.Malum yaz sezonu.Motosikletle heryere gidiyorum.Hiç değilse sizlerle de tanışma fırsatım olsun.Benimle beraber gelmek isteyen varsa buyrun beraber yol alalım.Ama şöyle bir sorun var.Ben cub kullanıyorum.:) Yani 80-90 yeryer 70 km/h hızla yol alıyorum.Dikiliye gidecek arkadaşlarımla gidiş saatimizi aynı zamana denk getirip yolda eğlenebiliriz diye düşündüğüm için sizlerle paylaşıyorum.Katılmak isteyen olursa beklerim.
Bunlar da Dikili Sahilinden bir kaç fotoraf.
dikili.jpg

dikili05.jpg

Arkadaşlar unutmadan söyleyeyim.Dikili'de kalmak isteyen arkadaşlar olursa orada da beraber gezebiliriz.Bir akşam Ayvalık yollarını eskitebiliriz.:)

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
benim cub çalınmasaydı birlikte giderdik benimde niyetim vardı o tarafa gitmeye :(

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
Çok geçmiş olsun:( Gerçekten cub motosikletle uzun yol gitmek ayrı oluyor.:) Kocaman motosikletlerle yanımdan geçerken insan kendini bir hoş hissediyor.

ben birkeresinde denizli karacasuya gidip geldim aliağadan, toplam 540km yol birgünde :) titreşimden adamın heryeri jöle gibi oluyor,dinlenmek için yatağa yattığında motorun sesi kulaklarında yankılanmaya devam ediyor:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çandarlı'dan deniz kıyısından,Denizköy-Bademli köylerine uğrayıp en eski Dikili yolunu kullanmak çok zevkli,diğer yolları unutun yolunuzu buradan geçirin.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar