Nihayet;ÇOMOK kuruldu.16/05/2010

Yer:Çorum Fen lisesi,cartıng pisti.

Toplanma saati: 12:00

Nihayet ÇOMOK kuruldu.Çok sevinçliyiz::haapppy: (Allah olmayanlarada versin:p:mrgreen:)

( ''timoti'' Hakan ) abinin cumartesi günü,beni arayıp( Mehmet,yarın toplantı varmış,fenlisesinin orda demesiyle başladı).

Oturduğum semte yakın bir benzinlikte saat 11:00'de Hakan abiyle buluşmaya karar verdik.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bendemı gozukmuyor resımler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fotoları buradan yükledim.
http://tinypic.com/

Resize: Message Board (640x480) i seçip upload now 'a tıklayıp lütfen bekleyin

Açılan pencerede IMG Code for Forums & Message Boards yazısının altındaki linki kopyalayıp, yazı yazılan yere yapıştırın. Cevapla yı tıkladığınızda foto yükleme işlemi tamamlanmıştır.
arkadas ımagede sorun var dedı burdan yuklemıs bıdene ıstersen

29e3whe.jpg

10dry9s.jpg

qyzsi9.jpg

250rurn.jpg

5orw34.jpg

2s6ox7m.jpg

Bu 1100dragstarı görünce ellerim titredi birden:)
vqr139.jpg

10h1uhc.jpg

dgs8xu.jpg

2hxbvc9.jpg

Son düzenleme:
Çok sevindim. Memleketiminde artık bir grubu var, 2-3 yılda bir ancak gelebildiğim ama geldiğimde de pek fazla gezme fırsatı bulamadığım memleketime artık motosikletimle gittiğimde de beni karşılayabilecek bir potansiyel oluştu ne güzel :)

Çok sevindim. Memleketiminde artık bir grubu var, 2-3 yılda bir ancak gelebildiğim ama geldiğimde de pek fazla gezme fırsatı bulamadığım memleketime artık motosikletimle gittiğimde de beni karşılayabilecek bir potansiyel oluştu ne güzel :)

ben de çorumluyum her sene gitmeme rağmen motorla hiç gidemiyorum ama bi gün gitcem artık çomok'umuz var :cherry:

hayırlı uğurlu olsun memlekete. desenize çorumun pistide meşhur artık. sadece leblebisi değil :)

Sözverdiğim gibi,resimlerin devamını gönderiyorum...Kusuruma bakmayın,ilk göndermemde biz sakatlık yaşayınca şevkim kırıldı,yorumları görünce tekrar gaza geldim:cherry:

Buyrun resimler...

Toplanma yeteri sayıya ulaşınca ve davetlilerde gelince yemek faslı başladı

29v1ok0.jpg

2mhajcn.jpg

a9wvgj.jpg

Yemek faslından sonra başkanımızın kısa bir konuşması oldu...Çokda güzel oldu ''YAŞASINNN BAŞKANNN'':):rendeer: resim yamuk olmuş,kusuruma bakmayın:pale:

fbdl3m.jpg

Başkanın konuşmasından sonra,birazcık bir boşluk oldu,pazarkuran abilerimizin ve kardeşlerimizin standlarından görüntüler...

2n9x0k4.jpg

2wqyhk4.jpg

9v8m6a.jpg

Ve pazarın devam ederken,ip çekme,yumurta taşıma,çuval oyunları oynandı...

111pb1w.jpg

mltpci.jpg

2zqvs7l.jpg

1iedf6.jpg

Buyarışlardan sonra,sıra geldi motorların yarışına ''EN YAVAŞ GİTME YARIŞI' İbresinde 300 olan motorlar 2/3/5km/s hızlarında gittiler...

2eq83tk.jpg

2q3ygbb.jpg

2el48ki.jpg

rvhw0y.jpg

1zlx0n9.jpg

9unmyp.jpg

Burdada polis abimiz yarışmaya katıldı,fakat parkurun ortasında dengesini kaybedip ayağını yere koyunca diskalifi oldu.Yarışma için ayrılan parkurun boyu 20metre...

zxk1uw.jpg

Veeee gelelim tanıdıklarımdan bir kaçının resmi...Öncelik ben ve Hakan abinin:cherry: ''timoti''

Bu ''timoti'' Hakan abi.Kendisi şeker gibi bir insandır:rendeer:

245gj1z.jpg

Buda benim...Altımdaki 1100cc dragstarda ''AS motorun sahibi,Murat abi''

zt9b2o.jpg

Buda İlhan abi.Kendisi suzuki GSR 600 motoruyla fena bir kaza geçiriyor ve boynu,kafatası,sağ kaburgalarından üçü kırılıyor.Başında ve boynunda platin takılıydı.Kaza esnasında full korumalı idi..Geçmiş olsun İlhan abi:rendeer:

2dj5i82.jpg

Buda orda tanıştığım bir abi...R12in sahibi...

1zyg6l4.jpg

Bu jawa ise samsundan bir ustanın.Kendisi motorun üstündeki şahıstır,inanmıcaksınız bu motorla bir tekerler yapıyo,inanılmaz...yanlız kormumasız biniyor...Yapma bee ustacığım,show içinde ayriyetten teşekkür ediyorum

330fyb9.jpg

Bu arkadaşta,etkinlik boyunca sağolsun çaldığı parçalarla bizi coşturan ''ÇOŞTUR DJ'':mrgreen: Kendisine çok teşekkür ediyorum...:rendeer:

1zvantd.jpg

Resimlerin sonuna geldik ve aynı zamanda etkinliğinde ...Geciktirdiğim için tekrar özür diliyorum...Zaman ayırdığınız için çoooook teşekkür ederim:rendeer::rendeer::rendeer:

çok güzel,çok sevindim,fotolar da harika,teşekkürler :)

Yaa aslında dediğim gibi daha evvel göndericektim ,hatta gönderdim,amam bir yolunda gitmeyen hata oluştu,şevkim kırıldı...

Beğenin için teşekkür edrim...Çorum için gerçekten şarttı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar