2009 daki son gezim; Karadeniz kıyılarındaki Bağırganlı-Seyrek

Merhaba arkadaşlar.:)

2009 u Kandıra'ya bağlı Bağırganlı-Seyrek gezilerimle noktaladım. Daha önceki gezimde haber vermeme olayı konuşulmuştu bu yüzden bir gün önce defalarca siteye girmek istememe rağmen veritabanı hatasıyla (database error) karşılaştım bu yüzden yine haber veremedim.:pale:

Aslında haber verebilseydim buluşma yerini saat 11.30-12.00 arası Kandıra yolu üzerindeki Alpet benzin istasyonu olarak belirleyecektim. Yanındaki Mini Köşk'ten hazır köfteleri alıp doğru ver elini Kandıra-Bağırganlı-Seyrek diyecektik ama olmadı...:salut: Sağlık olsun artık ne diyelim inşallah başka bir zaman.:wiinkk:

Öncelikle motosikletimle benzin istasyonuna geldiğimde fiyatları görünce şok oldum çünkü yeni zamlardan haberim yoktu.:silent: Bir an için eve geri dönmeyi bile düşündüm.:mrgreen: Neyse artık yola çıktım geri dönülmez diyerek lt.si 3.63 Tl.den benzinimi alarak yola çıktım.

O moral bozukluğuyla fazla fotoğraf çekmeden doğru Bağırganlı yolu üzerindeki bir koyda ilk fotoyu çektim.

s6001647.jpg

Karadeniz çarşaf gibiydi eğer yanımda şort-havlu olaydı derhal denize girecektim.:cherry:

s6001648.jpg

O koydan biraz ilerideki Bağırganlı kayalıkları

s6001650.jpg

Kayalıkların arasından denizin muhteşem görünümü

s6001651.jpg

Beni oradan oraya gezdiren sorunsuz Pipıl'ım :)

s6001652.jpg

Uçurum gibi kayaların arasına doğru iniyorum

s6001653.jpg

Bu kayalara nasıl şekil vermişler hayret :cyclopsan

s6001655.jpg

Buralarda ayağın kaydımı doğru denizdesin çok dikkatli olmak lazım:cat:

s6001656.jpg

Bu gördüğünüz çukurun acı hatırası var dostlar. Yaklaşık en aşağı 2-3 sene evvel burada balık tutmaya çalışan 3 oltacı denizin aniden kabarması sonucu bu çukura düşüp vefat etmiş.:salut:

s6001657.jpg

Kayaların yapısına dikkat diken gibi

s6001658.jpg

Oradan uzaklaşıp Bağırganlı'ya ulaşıyorum.

s6001660.jpg

Kamyonların çalışması müthiş fırtına kalkan tozlar hemen orayı terkedip geri dönüş yolundaki Seyrek'e ulaşmama neden oluyor :)

s6001661.jpg

Şu denizin güzelliğine bakın

s6001662.jpg

s6001663.jpg

s6001664.jpg

Yazın deniz için en çok tercih ettiğim yer burası yani Seyrek. Hem tenha hemde oradaki koy sayesinde fazla dalga olmuyor.:cat:

s6001665.jpg

Yavaş yavaş hava kararıyor

s6001667.jpg

Eve dönme zamanı geldi ve dönüş yolu başlıyor

s6001669.jpg

Güneşin batmaya başlamasıyla sanki gökyüzü yanar hale geliyor bende kaçırmadan bu pozları çekiyorum:)

s6001670.jpg

s6001671w.jpg

Böylelikle toplamda 127 km.lik gezim sorunsuzca sona eriyor.:cat:

Birgün öncede Yuvacık barajı'na doğru bir arkadaşımı ziyarete gitmiştim.
Yorumsuz olarak sizi fotoğraflarla başbaşa bırakırken iyi seyirler mutlu yıllar diliyorum.:)

s6001636.jpg

s6001637.jpg

s6001638c.jpg

s6001640.jpg

s6001641.jpg

s6001642.jpg

s6001643.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk cevabı ben vereyim
Keyifli bir gezi olmuş,fotoğraflar da oldukça güzel
eline sağlık.
Yeni gezilerini bekliyoruz

Karadeniz Gercekten ck güzeldir. Bir gören; bir kere daha görmek istiyor ısrarla :)

Teşekkürler Fotolar için :)

emeğine tekerine sağlık 2010 yılındada gezilerin ve fotoların devamını bekliyoruz tekerin düz bassın :rendeer:

Kayaçların o mükemmel şekiller almaları süper bir görüntü.. Çok güzel bir gezi olmuş.. Tebrikler..

süper gezı olmuş baraj ve kayaların görüntüleri harıka olmuş

bu günlerde bende bi ağva kefken şile yapcam... can sıkıntısından.... güzel bir gezi olmuş.....

kadri abi emeğine ve tekerine sağlık.katılmayı isterdim sana ama aksilik işte.düşünmende yeter açıkçası sağlık olsun.bir dahaki sefere inşallah.bende çok severim oraları

Şöyle gezi arşivime baktım 2008 in sonlarından Bağırganlı'daki 3 kareyi daha ekleyeyim dedim:);

Kayalıkların kenarındayım

s6000931.jpg

Suyun içinde yengeç :mrgreen:

s6000933.jpg

Vee Karadeniz açıklarında balıkçı tekneleri

s6000934.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:38 ----------

Karadeniz Gercekten ck güzeldir. Bir gören; bir kere daha görmek istiyor ısrarla :)

Teşekkürler Fotolar için :)

Sağolasın beğenmene sevindim bende teşekkür ederim.:rendeer:

Karadeniz gerçekten bambaşka. Sakinliğide güzel hırçınlığıda.:cat:

Kocaeli'deyken bende çok giderdim Bağırganlı'ya anılarım canlandı.Güzel bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler.

cok güzel bi gezi olmuş .benzin fiyatlari coşmuş . en kötüsüde hepimizin koyun gibi sessiz kalması ! bende dahil ..

bu arada o çukur çok ürkütücü bi yermiş..

kadri abime ne kadar kızsamda kandıraya kadar gelip beni çağırmadığı için genede güzel gezi olmuş dönüş yolundada bana yakalandı sizlerden önce haberim oldu :) bi dahakinde kısmet olursa beraber gideriz deme kadri abi:wiinkk:

emeğine tekerine sağlık 2010 yılındada gezilerin ve fotoların devamını bekliyoruz tekerin düz bassın :rendeer:

Beğendiğin için teşekkür ederim.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:54 ----------

Kayaçların o mükemmel şekiller almaları süper bir görüntü.. Çok güzel bir gezi olmuş.. Tebrikler..

Yıllar boyunca tuzlu su vura vura kayalar bu görüntüleri almış. Oralarda gezmek aynı zamanda çok tehlikeli ama alışkınım desem yeridir.:)

Beğeni için teşekkürler.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 ----------

süper gezı olmuş baraj ve kayaların görüntüleri harıka olmuş

Teşekkür ederim beğenmene sevindim.:rendeer:

Bende baba-oğul yaptığınız gezileri beğeniyle takip ediyorum.:cat:

gezilerin hep olsun ihtiyar :rendeer:

Gezmeyi çok seviyorum ama son benzin zamları biraz beni etkileyecek gibi.:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:02 ----------

bu günlerde bende bi ağva kefken şile yapcam... can sıkıntısından.... güzel bir gezi olmuş.....

Valla çok güzel olur. Gezi rotası mükemmel.:cat:

Can sıkıntısına iyi gelir gezimi beğendiğin içinde teşekkür ederim.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:06 ----------

kadri abi emeğine ve tekerine sağlık.katılmayı isterdim sana ama aksilik işte.düşünmende yeter açıkçası sağlık olsun.bir dahaki sefere inşallah.bende çok severim oraları

Eyvallah Tamer teşekkür ederim.:rendeer:

Geziyi bir gün önceden planladım ama siteye her girmek istediğimde hata vermesi beni çileden çıkardı. Yani duyuru yapmak istedim.
Hatta gezi yazımıda hazırladıktan sonra bir yanlışlık yapmışmıyım diye önizlemeden bakmak istedim "siteye giriş yapınız" uyarısıyla karşılaştım. Direk konuyu açayım dedim oda olumsuz oldu.:cyclopsan
Bu sefer hazırladığım yazıyı kopyala-yapıştır yöntemiyle tekrar giriş yaparak konuyu açabildim.

İnşallah bir dahaki geziyi beraber yapmak ümidiyle.:cat::)

harika bi gezi olmuş tesekkürler fotolar deniz kayaçlar süper havalar ısınınca ilk işim oraları görmek:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar