kKARABÜK ÜN TEK ENDUROCUSUNDAN

Evet karabuk un tek endurocusu olarak gurur duyuyorum ve içinde enduro ruhu olan karabuklu arkadaslarımı bulmak gayretındeyım...
tek basına gazlamak sarmıyor...

aksam yol donusu sehır merkezınde zor bır durumda kalmıstım kı ahanda buldum dedım bırden...
ama nerede cok gızlı bırseyın benı ızledıgını ogrenınce dahada zor bır durumda kalmıstım:))) yurdum ınsanı işini cok ıyı bılıyor

karıt koyu cay kenarı safranbolu gayza bası sarı cıcek dagı su arıtma tesısı sırası ıle ama en cok koyan buraları gezerken oruclu olmamdı...

beya ınatlasmıstık bu hayvanlarla

oruclu oruclu bunları gorunce bır anda 61 gun cok kısa gıbı geldı gozumun onune seytanla bıraz pazarlık yaparsın yapamazsın ama yapmadım tabıkı yemedım kac gece ruyalarıma gırdıler ama...

05,10,2008 tarıhli gezi
bir bankacı abımıze benım teklıfım uzerıne asya 200 luk aldık saolsun abımızde benı sever :) deposunu doldurmus sen pazar gunu bunu bir dene nasıl bak dedı
:):):):) aaaa hıc abimizi kırarmıyım buyuklere saygımdan oturu kıramadım onu ve motoru deneme teklıfını kabul ettım
iç ses : içimdeki enduro hevesınden deıl
iç ses : yalan soleme sus dolu depo guzel motor daglar senı beklıyor
iç ses : ya aslında bu pazar yatacaktım abımızı kıramadıgımdan deneyeyım motorunu
iç ses : yalancıııııııııı
ve dustum yollara muze kent safranbolunun ormanlarına aşagı ciftlık koyu bes tepeler incekaya su kemeri...

bartın kampında abılerımden ogrendım enduro gezısı cıkulatasız olmazmıs ve alıyorum cıkulatalarımı dusuyorum yollara

biraz asırı hız ve frenlerın tam tutmadıgını ogrenıyorum

önceden toprak olan yola mucur dokmusler :(

ve toprak yolla bulusuyorum

muze kent safranbolu ipek yolu uzerınde bulunmasından dolayı zamanındakı seyyahlar develerı ıle bu koprunun ustunden gecerlermıs...

aksam oldu artık eve donmek lazım dı kıi bir de ne goreyım köylü teyzelerım oturmuslar aksam çayı içiyorlar tabikide canım cekti sıcak sıcak hemen yol sorma bahanesi ile yanaştım yanlarına nerelısen felan derken baktım cayı koydular bana
teyzenın bırı olum aksamda oldu sen acsındırda dıye bır soru sorunca birden sevındım yok felan yalancıktan dur ben sana bir kaygana (yumurta sut un karısımı) yapayım dedı ne oldugunu bılmıyordum ama olsun actım koyu bır sohbet cay kaygana derken aksam oldu ve eve dogru yolculuk
tabi endurocu olmanın oramanda dolasmanın bazı faydalarıda yok deıl işte aluclar

KARABUKTEN HERKESE SELAMLAR YOLU DUSENI CAY İÇMEYE BEKLERİM

enduroclub.org 'dan alıntıdır

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bi geziolmus... orda olmak isterdim :)

Alıntı mı :mrgreen:

Tekerinize sağlık yazın inş. görüşmek üzere diyelim; memleketime gelirsem büyük ihtimal görüşürüz.Geliriz ama rehberlik isteriz safranbolu da kabul mu?:mrgreen:

Alıntı mı :mrgreen:

Tekerinize sağlık yazın inş. görüşmek üzere diyelim; memleketime gelirsem büyük ihtimal görüşürüz.Geliriz ama rehberlik isteriz safranbolu da kabul mu?:mrgreen:

siz gelin gerisini siz bana bırakın... zaten safranboluya girşi yaptıgınız anda bir motorcu var mış burada kross cu diye sorarsanız bana kesinlikle ulaşırsınız. ki gelmeden önce haberleşelim.

bugün karabük sokaklarında bir cbf150 olacaktı ama hava şartları el vermedi, lodos olmasa yine çıkacaktım yağmura inat ama yemedi :D otobüse bindim geldim.

karabük üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum. yarın döneceğim arada bir geliyorum. inşallah bir dahaki gelişimde tanışırız. hatta ben motorsuz geldiğimde de sana uğrayıp motoruna el koyayım karabükte olduğum sürede :D

meşhur kuzenler CİHAN ve BİROL78 de sıkı enduroculardır ve karabüklülerdir, eğer bu topic'i görürlerse mutlaka bikaç resim paylaşırlar :cat:

gardaş ellerine sağlık yalnız tecrübeli 1 endro kroscu olarak 1daha oruçlu çıkmamanı tavsiye ederim adanadan selamlar.:rendeer:

[/COLOR]
bugün karabük sokaklarında bir cbf150 olacaktı ama hava şartları el vermedi, lodos olmasa yine çıkacaktım yağmura inat ama yemedi :D otobüse bindim geldim.

karabük üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum. yarın döneceğim arada bir geliyorum. inşallah bir dahaki gelişimde tanışırız. hatta ben motorsuz geldiğimde de sana uğrayıp motoruna el koyayım karabükte olduğum sürede :D

Hocam şu anda askerdeyim.Şafak 280.ARalık ayında izen geleceğim.Denk gelirse muhakkak görüşmek isterim.Ama askerden sonra her zaman beklerim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 PM ----------

Bende karabük eflaniliyim

ama istanbulda yaşıyorum

Hocam bende Eflaniliyim.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:12 PM ----------

meşhur kuzenler CİHAN ve BİROL78 de sıkı enduroculardır ve karabüklülerdir, eğer bu topic'i görürlerse mutlaka bikaç resim paylaşırlar :cat:

Sevinirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 PM ----------

bende karabükiüyüm üstad geldiğimde turlarız

Tamam.Haberleşiriz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 PM ----------

gardaş ellerine sağlık yalnız tecrübeli 1 endro kroscu olarak 1daha oruçlu çıkmamanı tavsiye ederim adanadan selamlar.:rendeer:

Acemilik üstad. :)

biz karabük'e geldiğimizde seni niye görmemişiz,çılgın endurocu,neyse ilk karabük turumuzda katılırız sana,yaza kadar askerlikte bitmiş olur.
kuzenler arada bazen karabük'ü motorlu yada motorsuz ziyaret ediyor zaten.:)

biz karabük'e geldiğimizde seni niye görmemişiz,çılgın endurocu,neyse ilk karabük turumuzda katılırız sana,yaza kadar askerlikte bitmiş olur.
kuzenler arada bazen karabük'ü motorlu yada motorsuz ziyaret ediyor zaten.:)

haftaya çarşamba sabah karabükte olmak üzere motorla gideceğim hava şartları yine yamuk yapmaz ise, haydi birlikte gidelim :D o gün dükkanlar kapalı olacakmış :p

celiloğlu, inşallah görüşürüz ömrümüz varsa ilerleyen zamanlarda. şimdiden hayırlı tezkereler o zaman şafak baya varmış :D

haftaya çarşamba sabah karabükte olmak üzere motorla gideceğim hava şartları yine yamuk yapmaz ise, haydi birlikte gidelim :D o gün dükkanlar kapalı olacakmış :p

celiloğlu, inşallah görüşürüz ömrümüz varsa ilerleyen zamanlarda. şimdiden hayırlı tezkereler o zaman şafak baya varmış :D

Tamam görüşmek üzere.. :)

selam celil abi elif abladan durmadan seni arıyodum sen tanımazsın beni motor alcaktım sana danısacaktım neyse aldım artık cross aldım bende 200cc yeniceye beklerim tam bizim motorluk yerlere götürürüm abi seni..

selam celil abi elif abladan durmadan seni arıyodum sen tanımazsın beni motor alcaktım sana danısacaktım neyse aldım artık cross aldım bende 200cc yeniceye beklerim tam bizim motorluk yerlere götürürüm abi seni..

Tamam Kardeşim.Yenice'nin dağlarında gezmek isterim hele toprağı ve çamuru bolsa.. :) Bu Elif abla hangi abla?

Tamam Kardeşim.Yenice'nin dağlarında gezmek isterim hele toprağı ve çamuru bolsa.. :) Bu Elif abla hangi abla?

valla abi nasıl anlatayım bizim otobüs var karabk yazıhanesinde calısıyo yenice etapta gel abi crosslarla gezeriz yeniceyi ama subatta askere gidiyom sanırım sende askerdesin subata kadar gelirsen cok deli yerlere gideriz motorlarla..

merhaba arkadaşım bendede asya200gy var. gerçekten motorda yalnızlık çekilmiyor. boludayım buralara gelirsen beklerim. bende aralık nasipse askerim. görüşmek dileğiyle..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar