Manisa - Uluborlu (Isparta) 773 km fotoğraflı

Güzergah bu şekildeydi.

1.jpg

IMG_1366.jpg

3.jpg

Burası Denizli'nin Kadıköy'ü ne güzel karşılıyorlar misafirlerini :)

4.jpg

El dokuma kumaşlarıyla ünlü Buldan.

5.jpg

Denizli de yemek molası için girdiğim dükkandaki akvaryum.

6.jpg

Burası Kebabçı Halil usta diye bilinen birçok ünlünün ziyaret ettiği çok geniş olmayan,küçük ancak lezzet dolu bir mekan.:cat:

IMG_1414.jpg

Tandır kebabı denilen mükemmel lezzet. Halil ustanın duvarında bu tadın tescil belgesi de asılı. Serviste çatal bıçak verilmiyor ellerinizle yiyorsunuz :mrgreen:

060623_162050.jpg

7.jpg

Dükkanın duvarlarında neredeyse boş yer yok buraya gelen ünlüler dışında Atatürk'ün 100 adet fotoğrafı asılı.(sayıyı Halil usta verdi atmyorum :))

8.jpg

9.jpg

Farkettim ki halil usta nın fotoğrafını çekmemişim ama şu resimdeki pala bıyıklı halil usta. Tabi şuanda neredeyse yanındakı ustasının yaşlarında. Çok sıcakkanlı biri.:rendeer:

10.jpg

Soda işletmesinin bulunduğu göl etraf bembeyaz.

11.jpg

12.jpg

Isparta'nın Uluborlu ilçesi ve Roma dönemine ait Uluborlu Kalesi

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

IMG_1375.jpg

Sallanan minare.

19.jpg

Tarihi su kemerleri.

20.jpg

20.jpg

20.jpg

23.jpg

Çorak dağların arasında kalan Uluborlu da ciddi miktarlarda kiraz ve elma yetiştiriliyor. Yerleşim biriminin olduğu yerler dağlara inat yeşiller içersinde.

IMG_1384.jpg

IMG_1389.jpg

Uzayıp giden yollar...

24.jpg

25.jpg

Kazasız belasız keyifli bir yolculuk oldu.Gidiş dönüş 800 km civarı yol yapmışım. Ortalama olarak 100km de 2.9-3.1 litre civarı yakıt tüketimim olmuş. Yalnız olmamdan dolayı çok fazla fotoğraf çekemedim inş başka gezilerde.:wiinkk:

O iyi km yapmışın gezilerin devamını dilerim birde bir akadaş bul yanlız çekilmez yollar.

Mersin İl Temsilcisi
helal olsun kardeşime...
devamını bekliyorum vallahi. daha varsa ekler misin :)

kadir cok güzel bi gezi olmus.tebrik ederim paylaşımın için teşekkürler.bizim toplantılara ve gezilerede bekleriz.özledik seni:cat::cat:

Yorumlar için tşkler herkese.

O iyi km yapmışın gezilerin devamını dilerim birde bir akadaş bul yanlız çekilmez yollar.
Yok yalnız sayılmayız bu keyfi bir gezi sayılmazdı oyüzden o yüzden yalnızdım :)
helal olsun kardeşime...
devamını bekliyorum vallahi. daha varsa ekler misin :)
Tşkler yürekçe.Çok fazla foto çekmedim ama uluborluyla ilgili daha önceden çektiğim resimler var :)

kadir cok güzel bi gezi olmus.tebrik ederim paylaşımın için teşekkürler.bizim toplantılara ve gezilerede bekleriz.özledik seni:cat::cat:
Sağolasın doğru söyluyorsun ya en son ramazan da görüşmüştük kısa zamanda tekrar görüşmek üzere :wiinkk: Toplantı olur gezi olur keyfe keder olur görüşürüz :queen:

Adana İl Temsilcisi
Gitmiş kadar olduk ellerine sağlık. paylaşım için teşekkürler.

hemşerim bende senirkentliyim... bende yazları antalya-senirkent yaparım. çok güzel olmuş kazasız sürüşler dileğiyle.

Kadze arkadaşım bende Uluborluda okudum su an Ispartada okuorum.Bende cbr almayı dusunuorum Merkeze gelirsen oturup bi çay içebiliriz msn adresini P.M ile atarsan sevinirim

Son düzenleme:
Güzel bir gezi olmuş yüreğine sağlık... sayende gitmiş gibi olduk..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gezi çok güzel olmuş tekerine sağlık,sanki ordaymışız gibi resimlerden keyif aldık emeğine sağlık.sağlıklı gezilerin devamını dilerim.

Yorumlarınız için tüm arkdaşlara tek tek teşekkür ederim.
Ayrıca beğenmiş olmanıza sevindim vakit ayırıp yazdıklarınız için tşkler.:wiinkk:

Kadze arkadaşım bende Uluborluda okudum su an Ispartada okuorum.Bende cbr almayı dusunuorum Merkeze gelirsen oturup bi çay içebiliriz msn adresini P.M ile atarsan sevinirim
:wiinkk:
Yolum düşerse tanışmayı bende isterim. Hayırlısı gönlüne göre olur inş.

Moderatör (forrap)
Güzel bir gezi olmuş,iyi yol yapmışsın :cat:
Fotoğraflar için teşekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar