[MT İstanbul] 27 Eylül 2009 Go-kart Buluşması Fotoğrafları

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Forum müdavimlerinden İlkay kardeşimizin Kartal'da düzenlediği Haydi millet Go-kart'a konulu buluşma etkinliği süresince çekilen resimleri sizler ile paylaşmaktan mutluluk duyarım.

Go-kart pistinde geçirdiğimiz adrenalin dolu anlardan sonra topluluk Sapanca istikametine yol almak üzere gaz açtı. Bana da eşim Seher ile Gözdağı Sosyal Tesisleri'nin bulunduğu tepeye çıkarak sahil manzarasını izlemek düştü.

Etkinliğe katılan tüm arkadaşlara teşekkür ve selam ederiz. Katılamayan arkadaşları da bir dahaki sefere yanımızda hazır görmek istiyoruz.
Saygılar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok güzel eglenmissiniz.inş bır daha sefere bızde gelebılırız. program falan yaparken pazarları calısan arkadaslarıda düsünün yaaa...:pale:

Motosikleti
cok güzel eglenmissiniz.inş bır daha sefere bızde gelebılırız. program falan yaparken pazarları calısan arkadaslarıda düsünün yaaa...:pale:

Tamam, bir sonraki etkinliği Pazartesi gecesi saat 03:00'da yaparız, uyar mı? :cherry:

minidsc02719.jpg

canlarımmmm:queen:

güzel eğlendik, allah keyfimizi bozmasın.::pulp:: sapanca tayfası dönmedi mi daha yaa. resimleri bekliyoruz. bu arada tamer abi gözdağı nasıldı. e-5 e çıkıp mı buldunuz yoksa farklı mı ?

Elimizden gelen bu malesef.

---------- Post added at 22:19 PM ---------- Previous post was at 22:18 PM ----------

Şerif'in bilinmeyen yüzünü görmüş olduk bugün. :cherry:

Bende Şerif abi aşa Şerif abi yukarı diye peşinde dolanırdım.Abi banada öğret senin gibi XX kullanmasını diye...

Utanıyorum kendimden :mrgreen::p:queen:

Eline sağlık Tamer abi fotolar için :)

Motosikleti
güzel eğlendik, allah keyfimizi bozmasın.::pulp:: sapanca tayfası dönmedi mi daha yaa. resimleri bekliyoruz. bu arada tamer abi gözdağı nasıldı. e-5 e çıkıp mı buldunuz yoksa farklı mı ?

Reşit selamlar, evet kolay oldu tesisleri bulmak. Sadece bir kez durup bir vatandaştan tarif istedim. Manzara çok güzeldi, içimiz dışımız sahil olmuştu ama bu sefer olaya tepeden bakmak daha keyifli idi. :mrgreen:

Reşit selamlar, evet kolay oldu tesisleri bulmak. Sadece bir kez durup bir vatandaştan tarif istedim. Manzara çok güzeldi, içimiz dışımız sahil olmuştu ama bu sefer olaya tepeden bakmak daha keyifli idi. :mrgreen:

sevindim adına abi. fiyatları da uygun, yemekler özellikle :queen:

iyi abi sağolasın. bugün gelirsin diye umdum ama kısmet değilmiş. bende motor yokki 1453 e geleyim :salut: bundan sonraki buluşmalara inş :rendeer:

Bırak geçmişi gel artık 2009 a :p:p

Bugün güzelce eğlendik katılan arkadaşlara tekrardan teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tekrarlamak ümidiyle... Bu arada İlkay annenin eline sağlık börek mükemmeldi:mrgreen:

Bırak geçmişi gel artık 2009 a :p:p

Bugün güzelce eğlendik katılan arkadaşlara tekrardan teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tekrarlamak ümidiyle... Bu arada İlkay annenin eline sağlık börek mükemmeldi:mrgreen:

:cat: bundan sonraki toplanma paintball üzerine olur artık aynı yerde :wiinkk:

Motosikleti
Paintball oynayıp birbirinizi mi zıbartacaksınız?

offfff o kadar'da istemiştim gelmeyi çok şey kaçırmışım :pr::pr:

iyi abi sağolasın. bugün gelirsin diye umdum ama kısmet değilmiş. bende motor yokki 1453 e geleyim :salut: bundan sonraki buluşmalara inş :rendeer:

hayırlısı olur inş. :)
İstersen sende metro metrobüs İett e gel bir ara :)benim gibi:)
Görüşmek üzere çok çok iyi bak kendine :)
Önümüzdeki hafta şile gezisi olacak müsaitsen gel oraya :) Birine artçı olursun :)

hayırlısı olur inş. :)
İstersen sende metro metrobüs İett e gel bir ara :)benim gibi:)
Görüşmek üzere çok çok iyi bak kendine :)
Önümüzdeki hafta şile gezisi olacak müsaitsen gel oraya :) Birine artçı olursun :)

iett geriyo beni yaaa. aradan kaçan motorları görünce deliriyorum :mrgreen:
şile gezisi içinde okulum 5 ekimde başlıyor, 5 ekim den önceyse gelirim ama değilse çok zor, ilk sınavları atlatıp başka bi gezi olursa kışın anca gelirim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar