- Konu Yazar
2009 Yılı benim için bol gezmeli bir yıl oldu uzun zamandır motorla gitmek istediğim çanakkale yolculuğumda bu yaza kısmet oldu aslında bu gezi tamamlanalı bir ay oluyor ama ben yinede raporlamak istedim sonuçta paylaşılan gezi resimşeri her zaman iyidir diye düşünüyorum.. yanıma iki canım ciğerim arkadaşımıda alarak düştüm yollara isterseniz bundan sonrasını resimlerle takip edin..
Sabah 07:00 yola çıtık..
bendeniz.....

benim kızımın depo biraz küçük olunca benzim almak için sık sık durduk...

yollar çok güzeldi arada bir durduk yolların güzelliğini seyretmek için..
URL=http://img32.imageshack.us/i/img3819e.jpg/]
[/URL]

Arkadaşım kısa süreli verdiğimiz molada bize reggae dansını sundu

Ve Tabikii KAHVALTIIIIII.........

Ve hazırlanıp yine düşüyoruz yollara.

Yolda gördüğümüz bir karpuz tarlasını hiç düşünmeden yağmalıyoruz.:queen::queen::queen:

bir leylek dikkatimizi çekti bizde onu meşhur ettik...:mrgreen:

Yol üzerinde gördüğümüz orfoz köyüne uğrayıp bir çay içrlim dedik

Ve yine yollardayız bir kaç manzara resmi...

Yol üzerinde gördüğümüz domates tarlasındanda göz hakkımızı alıyoruz :queen::queen::queen:

Yağma işi tamamlandıktan sonra istikamet şehitlik yani abide.......

Ve dualarımızı okuyup bizi gökçeadaya götürecek olan geminin gelmesi için limana doğru yola çıkıyoruz..

Artık gemideyiz Gece hiç uyuyamadığını söyleyen arkadaşım biraz uyuyacağını sanıyor taakii bu sese kadar..

Adadayız....

Yağmaladığımız domates tarlası ve karpuz tarlası sahipleri beni yakalayıp tarlalarında çalıştırıyorlar..:queen::queen::queen:

Arkadaşlarım erkenden dönüyorlar ben 15 gün daha adada kalıp tatilimi tamamlıyorum dönüşte yalnız olduğum için pek resim çekme şansım olmadı ama en son halim böyleydi sakal ve bıyık birbirine karışmıştı saç olmadığı için onu ben zaten karıştırmıyorum.:queen::queen::queen:

Aslında bütün resimler bunlar değil ben sadece gezimi özetlemek istedim sabırla takip ettiğiniz için teşekkürler darısı uzun yola çıkamayan dostların başına diyelim..
Sabah 07:00 yola çıtık..
bendeniz.....

benim kızımın depo biraz küçük olunca benzim almak için sık sık durduk...

yollar çok güzeldi arada bir durduk yolların güzelliğini seyretmek için..
URL=http://img32.imageshack.us/i/img3819e.jpg/]

Arkadaşım kısa süreli verdiğimiz molada bize reggae dansını sundu

Ve Tabikii KAHVALTIIIIII.........

Ve hazırlanıp yine düşüyoruz yollara.

Yolda gördüğümüz bir karpuz tarlasını hiç düşünmeden yağmalıyoruz.:queen::queen::queen:

bir leylek dikkatimizi çekti bizde onu meşhur ettik...:mrgreen:

Yol üzerinde gördüğümüz orfoz köyüne uğrayıp bir çay içrlim dedik

Ve yine yollardayız bir kaç manzara resmi...

Yol üzerinde gördüğümüz domates tarlasındanda göz hakkımızı alıyoruz :queen::queen::queen:

Yağma işi tamamlandıktan sonra istikamet şehitlik yani abide.......

Ve dualarımızı okuyup bizi gökçeadaya götürecek olan geminin gelmesi için limana doğru yola çıkıyoruz..

Artık gemideyiz Gece hiç uyuyamadığını söyleyen arkadaşım biraz uyuyacağını sanıyor taakii bu sese kadar..

Adadayız....

Yağmaladığımız domates tarlası ve karpuz tarlası sahipleri beni yakalayıp tarlalarında çalıştırıyorlar..:queen::queen::queen:

Arkadaşlarım erkenden dönüyorlar ben 15 gün daha adada kalıp tatilimi tamamlıyorum dönüşte yalnız olduğum için pek resim çekme şansım olmadı ama en son halim böyleydi sakal ve bıyık birbirine karışmıştı saç olmadığı için onu ben zaten karıştırmıyorum.:queen::queen::queen:

Aslında bütün resimler bunlar değil ben sadece gezimi özetlemek istedim sabırla takip ettiğiniz için teşekkürler darısı uzun yola çıkamayan dostların başına diyelim..