|
||
|
|
|||
|
|
|
|
|
|
vay vay vay... abileim ellerinize sağlık güzel bir çılgınlık olmuş diyelim...
YOZGATLI 66 BOZOK YAYLASI
ŞEYTANA UYMUYORUM, SADECE AYNI FİKİRDEYİZ...!!!
HIZ SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAK İSTİYORUM
İşte burası kıyıköyün arka tarafı(istanbuldan gelen çoğu kişi burayı bilmez, kıyıköy grişindeki limanın yanına giderler) çok güzel yer, acaba mt'deki gezi burası mı yoksa diğer liman tarafı mı?
oh güzel yermiş iştahım kabardı yaaa
Manzaralar , fotoğraf pozlaması ve yorum süper..
Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..Ne elbiseler gördüm içinde insan yok..
ya savaş abi oruçlu oruçlu dellendirmeyin adamı be...biyerim şişecek ya
yıllar önce saray da biryere gitmiştik.geniiiş bir tatlısu(nehir,dere) ne denirse artık ve çakıllı ama müthiş akıntısı olan bir sahil...hatırladıklarım bunlar..neresi desen bilemem şimdi.ama senin gittiğin yerler hakikaten daha güzelmiş....
gelmeyi isterdim gerçekten.....hayırlısı....
Eğer bir millet,iktidarda bulunan kişilerin,alçaklığını,hırsızlığını, yanlızca kendi siyasi görüşünden olduğuı için görmezden geliyorsa ....o millet erdemini yitirmiştir........ve erdemini yitiren o millet, birgün VATAN ınıda yitirmeye mahkumdur
tamam abi.kastro idi.hatırladım şimdi...ancak sahili yüzmeden ayakta duran adamı çaktırmadan hatırı sayılır derecede sürükleyecek akıntıya sahipti![]()
Eğer bir millet,iktidarda bulunan kişilerin,alçaklığını,hırsızlığını, yanlızca kendi siyasi görüşünden olduğuı için görmezden geliyorsa ....o millet erdemini yitirmiştir........ve erdemini yitiren o millet, birgün VATAN ınıda yitirmeye mahkumdur
Off yüzmek yüzmek yüzmek ve beni almadınız :( gezi güzel olmuş.
"Ayağını motoruna göre uzat!
Konu eski ama yine de yorum yapmak istiyorum.
Yol arkadaşınız tam benim kafadan, bende her zaman radikal pozlar veririm
Benim arkadaşımda fotosunu 1-2 poz zorla çekersin. Bir daha resim çekilmez.
Yada tekrar çek, belki puslu çıkmıştır derim. Gerek yok çıkmıştır hade hade der
Tatilde yada gezide bu tür arkadaşlara uyuz olurum![]()
"HIZINIZLA DEĞİL, DİKKATİNİZLE FARK EDİLİN."
(1980-1997: Jawa Ceylan) - (1997-2006: Peugot ) - (2006-2010: Kenbo 125 ) - (2010-2012 : Kanuni Racer 200) - (2012: ST Kanuni GT250R)