- Konu Yazar
Arkadaşlar 1300km lik yolculuğumuza başlıyoruz...
Aldığım yakıtlar aşağıdaki gibidir. hep 97 oktan benzin aldım. ortalama litre fiyatı 3.27 idi. (hala yarım depodan fazla benzin var)
23.06.2009 00723-OPET-ESKİŞEHİR P ESKİŞEHİR 22,06 YTL
23.06.2009 BP-Sİ-AR TURİZM VE İNŞ KOCAELİ 24,02 YTL
23.06.2009 BP-SİLİVRİ TURİZM PETR İSTANBUL 21,35 YTL
24.06.2009 BP/KOSAR PETROL TIC.LTD. TEKIRDAG 13,99 YTL
25.06.2009 PETROL OFİSİ-MILLER EC ÇANAKKALE 23,00 YTL
26.06.2009 TOTAL-BARANPET PETROL BALIKESİR 23,54 YTL
26.06.2009 02184-OPET-MOBİPA MOBİ BURSA 19,05 YTL
TOPLAM 147,01 YTL
23 haziran sabah 5.30da balkonda kahvaltı yaparken bulutların bu güzelliğini kaçırmamak gerek diye düşündüm.
Tekirdağa varasıya kadar otoban v.s. nedenlerden dolayı fotoğraf çekmedim.
Mert arkadaşımla birlikte 24 haziran öğle sıcağında Nedim abinin yanına gitmek için yola çıkıyoruz. arkadaşına uğrayıp Mert içinde bir kask ödünç aldık.
yeni açılan Namık Kemal üniversitesinin önünde de hatıra fotoğrafı çektirmek lazım
Tekirdağ'dan manzaralar...
Tekirdağ'a gelipte köfte yememek olmazmış
Anason kokusu burnumun direğini yıktı...
Barboros;
Kumbağ'a geliyoruz...
Kumbağ'ın ardından Mürefte'ye gazlıyoruz. derken yolda giderken gördüğümüz manzaralar karşısında durup biraz fotoğraf çekelim dedik.
Mürefte'ye varmadan limanına uğrayıp birer bardak gazoz içelim dedik
Ve sonunda Nedim abinin yanına varıyoruz...
Ps kardeşliği
Nedim abi'nin kendi imalatı şey pardon kendi bahçesinden topladığı kirazlardan bir görüntü
sağdan ve soldan 3. sıradaki Nedim abi oluyor
deniz manzaralı ikramlarından ve misafirperverliğinden dolayı kedisine birkez daha teşekkür ediyoruz. Ayrıca Babannem zeytinler için teşekkür ediyo abi
Mürefte belediyesi her sene hangi takım şampiyon olursa onun bayrağını asıp iskeleyi o renk boyuyomuş. Çok ilginç geldi ama güzel bi çalışma
Mürefteden Görüntüler...
Furkan abi;
Nedim abi'nin bana tahsis ettiği odadan görüntüler...
25 haziran sabahı geliboluya hareket etmek için yola çıkmadan nedim abinin avinin önünden bir kare... (dikdörtgende olabilir
)
...Ve geliboluya doğru dönüyorum....
Geliboluya gelmeden Mert arkadaşımın babası Erol amcanın tavsiyesi üzerine Bolayırda Süleyman paşa ve Namık Kemal'in mezarlarını ziyaret ediyorum...
Mezarlık manzarası...
...derken bolayır'da sabah kahvaltısı yaptıktan sonra Zabıta abin yönlendirmesi sonucunda kıyıdaki toprak yoldan geliboluya hareket ediyorum...
O da nesi: sağ tarafımda ege denizi, sol tarafımda Marmara
Ege:
Marmara:
Giderken sol tarafta kalan bu yer dikkatimi çekiyo ve gitmediğin yer senin değildir mantığıyla dalıyorum tarla yoluna;
Sadece bu mezar taşı varmış
ama manzara süper
Ve geliboluya varıyorum... Bundan sonraki yerlerin girişlerindeki yazılar mevcut olduğu için yorumsuz bırakıyorum...
26plakalı araç görülürde çekilmezmi
Piri Reis
Geçen yıl çıkan Yangın sonucunda yanan ormanlarımız
Tam buradan çıkacakken bastıran yapmur sonucu 1 saat bekleme yapmak zounda kaldım
Bu esnada beni sohbetiyle yalnız bırakmayan hadiyeli eşye satan abla ve otopark görevlisi Emrah kardeşime teşekkür ediyorum...
Conk bayırına çıkmak yerine arka yoldan anzakların yanından büyük anafartalar şehitliğine vardım. ancak yolda tekrar bastıran yapmur sonucu donuma kadar ıslandım
Büyük anafartalar köyü...
Ve kanlı savaşın yapıldığı conk bayrına doğru tırmanışa geçiyorum...
Arıburnu Yarları...
PS ile Conk bayırına çıktım
Ayağı ile birlkte topraktan çıkarılan bu asker botu insanı düşünmeye sevk ediyor...
...Kilitbahire varıyorum....
Karşıya geçmek için vapura bindim
Beni Çanakkalede misafir eden Recep abiye'de bir kez daha teşekkür ediyorum...
Çanakkaleden manzaralar...
Truva atı'nın da fotoğrafını çekmek lazım...
... Ve Yolculuğumu burada bitiyor...
Aldığım yakıtlar aşağıdaki gibidir. hep 97 oktan benzin aldım. ortalama litre fiyatı 3.27 idi. (hala yarım depodan fazla benzin var)
23.06.2009 00723-OPET-ESKİŞEHİR P ESKİŞEHİR 22,06 YTL
23.06.2009 BP-Sİ-AR TURİZM VE İNŞ KOCAELİ 24,02 YTL
23.06.2009 BP-SİLİVRİ TURİZM PETR İSTANBUL 21,35 YTL
24.06.2009 BP/KOSAR PETROL TIC.LTD. TEKIRDAG 13,99 YTL
25.06.2009 PETROL OFİSİ-MILLER EC ÇANAKKALE 23,00 YTL
26.06.2009 TOTAL-BARANPET PETROL BALIKESİR 23,54 YTL
26.06.2009 02184-OPET-MOBİPA MOBİ BURSA 19,05 YTL
TOPLAM 147,01 YTL
23 haziran sabah 5.30da balkonda kahvaltı yaparken bulutların bu güzelliğini kaçırmamak gerek diye düşündüm.
Tekirdağa varasıya kadar otoban v.s. nedenlerden dolayı fotoğraf çekmedim.
Mert arkadaşımla birlikte 24 haziran öğle sıcağında Nedim abinin yanına gitmek için yola çıkıyoruz. arkadaşına uğrayıp Mert içinde bir kask ödünç aldık.
yeni açılan Namık Kemal üniversitesinin önünde de hatıra fotoğrafı çektirmek lazım
Tekirdağ'dan manzaralar...
Tekirdağ'a gelipte köfte yememek olmazmış
Anason kokusu burnumun direğini yıktı...
Barboros;
Kumbağ'a geliyoruz...
Kumbağ'ın ardından Mürefte'ye gazlıyoruz. derken yolda giderken gördüğümüz manzaralar karşısında durup biraz fotoğraf çekelim dedik.
Mürefte'ye varmadan limanına uğrayıp birer bardak gazoz içelim dedik
Ve sonunda Nedim abinin yanına varıyoruz...
Ps kardeşliği
Nedim abi'nin kendi imalatı şey pardon kendi bahçesinden topladığı kirazlardan bir görüntü
sağdan ve soldan 3. sıradaki Nedim abi oluyor
Mürefte belediyesi her sene hangi takım şampiyon olursa onun bayrağını asıp iskeleyi o renk boyuyomuş. Çok ilginç geldi ama güzel bi çalışma
Mürefteden Görüntüler...
Furkan abi;
Nedim abi'nin bana tahsis ettiği odadan görüntüler...
25 haziran sabahı geliboluya hareket etmek için yola çıkmadan nedim abinin avinin önünden bir kare... (dikdörtgende olabilir
...Ve geliboluya doğru dönüyorum....
Geliboluya gelmeden Mert arkadaşımın babası Erol amcanın tavsiyesi üzerine Bolayırda Süleyman paşa ve Namık Kemal'in mezarlarını ziyaret ediyorum...
Mezarlık manzarası...
...derken bolayır'da sabah kahvaltısı yaptıktan sonra Zabıta abin yönlendirmesi sonucunda kıyıdaki toprak yoldan geliboluya hareket ediyorum...
O da nesi: sağ tarafımda ege denizi, sol tarafımda Marmara
Ege:
Marmara:
Giderken sol tarafta kalan bu yer dikkatimi çekiyo ve gitmediğin yer senin değildir mantığıyla dalıyorum tarla yoluna;
Sadece bu mezar taşı varmış
Ve geliboluya varıyorum... Bundan sonraki yerlerin girişlerindeki yazılar mevcut olduğu için yorumsuz bırakıyorum...
26plakalı araç görülürde çekilmezmi
Piri Reis
Geçen yıl çıkan Yangın sonucunda yanan ormanlarımız
Tam buradan çıkacakken bastıran yapmur sonucu 1 saat bekleme yapmak zounda kaldım
Conk bayırına çıkmak yerine arka yoldan anzakların yanından büyük anafartalar şehitliğine vardım. ancak yolda tekrar bastıran yapmur sonucu donuma kadar ıslandım
Büyük anafartalar köyü...
Ve kanlı savaşın yapıldığı conk bayrına doğru tırmanışa geçiyorum...
Arıburnu Yarları...
PS ile Conk bayırına çıktım
Ayağı ile birlkte topraktan çıkarılan bu asker botu insanı düşünmeye sevk ediyor...
...Kilitbahire varıyorum....
Karşıya geçmek için vapura bindim
Beni Çanakkalede misafir eden Recep abiye'de bir kez daha teşekkür ediyorum...
Çanakkaleden manzaralar...
Truva atı'nın da fotoğrafını çekmek lazım...
... Ve Yolculuğumu burada bitiyor...
Son düzenleme: