elinize emeğinize sağlık hasana abi senin anlatımını özlemişiz wallaa
elinize emeğinize sağlık hasana abi senin anlatımını özlemişiz wallaa
sen kal aşk ben giderim buralardan
Hasan yine hünerini konusturmuşsun.Anlatım ve resimler tam bir uyum içinde.Zaten sen yemek turizminden ziyade kültür turizmini tercih edersin.
Allah keyfinizi bozmasın.
@tüzemen Sağolasın Yücel abi. Amin cümlemizin keyfi kaçmasın.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Adaş nerelerdesin sen .gezi raporlarını birden kestin. özlettin kendini. site seninle daha güzel oluyor yeni gezi raporlarını bekliyoruz sezenede selamlar
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
hasancım yine tarih sayfalarını karıştırmısın bakıyorum tebrik ederim güzel bir gezi olmuş katılımcı arkadaşlarında yüreğine sağlık en güzelini yapmışlar buradan selam herkese özledim valla seninle teker çevirmeyi selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
gerçekten senin gezinde bizimki kadar zevkli geçmiş. güzel bir paylaşım emegine saglık
kızı kolda fazerı yolda severim.
Sevgili Hasan, hadi senin gibi teknolojik bir adamda GPS yok ama en azından nereden gittin nereden döndün çizseydin ya google'da Hani olurda gidersek nasıl gideceğiz?
1700 yıl önce o görünen dişliyle mili yapacak babayiğit (teknoloji) varmıymış?
Teşekkür ederim Hasan abi. Sizleri çok özledik. İnşallah bahara doğru gene o taraflara bir geleceğiz görüşürüz inşallah.
Teşekkürler Ahmet'im gözlerim seni de aradı. Herkese selamlar.
Teşekkürler abi. Bir sonraki gezilerde beraber gideriz.
Açıkcası GPS almak farz oldu. Gezdiğim yerleri GPS ile kaydedip yayınlamayı isterim. Alacağız bir gün inşallah. Google'da çizecektim ama sonra baktım çok verimli olmayacak vazgeçtim. Sen GPS'ini bana versene birkaç gezi için
O demir dişli sonraki dönemlerin. Bina 1960 yılına kadar çalışmış. Tahmin ediyorum sanayi devrimi sıralarında teknolojisi yenilenmiştir. Eski hali muhtemelen ahşap çarklar ve dişliler den oluşuyordu.
Yolunuz açık olsun!
hasan ustad yine konuşturmuşsun kvalyeyi herkes o konuya deginmiş bende deginmeden gecemiyecem özlemiştik senin tarif .kültür .manzarali gezilerini cok iyi geldi.. senide özlemiştik acıkcası...
Antep den selamlar ustad...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Çok güzel bi gezi olmuş emeğine sağlık hasan abi, köpekler o kadar şirinki,korkudan kaçasım geldi....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Hasancım hafta sonunu en güzel şekilde degerlendirmişsin tebrik ederim.Kısmet olurla bir daha beraber gideiz inşallah.gorusmek dilegi ile...
Born To Be wild,Live to Ride...
abi benimde hep merak ettigim bir yere gitmişsiniz bir belgeselde de seyretmiştim orayı geriye pek birşey kalmasada hala dim dik ayakta duran bir yapı sayenizde gitmiş kadar olduk teşekkürler
ama şu çoban köpeklerine karşı fazla iimser yaklaşmışsın be abi onlar resmen kükreyerek ısırmak açaçlı coskuyla koşmuşlardır allahtan durup da seveyim felan dememişsiniz
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
hasan kardeş güzel bir gezi yapmısın tekerine emegine saglık havalar ısının ca insallah beraber gideriz
yanlız dikkat ediyormusunuz Adana MT artık haftada 2 gezi çıkarmaya başladı. nerde bu bolluk yahu. millet kıskanmasında kim kıskansın.
hasan birde gülnarın oralarda bir yerde menekşe mağarası varmış gezinin birinde gördüm resmini. çok orjinal bir yere benziyor. baharda bi oraya gidelim..
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
@haluka28 Gülnar - Aydıncık yolu üzerinde olması lazım. Bahara ne gerek var dostum gidelim en kısa zamanda. Bu arada yaptığım soruşturmalarda yukarılarda yollarda ne kar varmış ne de başka bir şey. Kenardaki karlar bile erimiş. Tek karşımıza çıkabilecek zorluk soğuk hava. Bu sorunu da aşmanın yolları var tabi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)