Bisan Roadstar ile inanılmaz bir rota; “alternatif Uçmakdere,cros var,cruise var-2:)
Bu konuya 28 cevap yazıldı ve 6303 kere görüntülendi

Motosikleti: BMW R1150gs ADventure

Bisan Roadstar ile inanılmaz bir rota; “alternatif Uçmakdere,cros var,cruise var-2:)

Bisan Roadstar ile inanılmaz bir rota; “alternatif Uçmakdere,cros var,cruise var-1
    isimli konumuz fazla dolduğundan buraya sıçradık ister istemez
    önceki konunun link i şöyle:
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ruise-var.html
    15 dakika çay ve ihtiyaç molasından sonra ,Şimde de Gaziköy-Kumbağ etabını yazalım bakalım.
    işte Gaziköy

dalgalara dikkat,keşişleme tam karşımızdan esiyor,dağları yalaya yalaya geliyor ve biz o görünen dağların en sonuna gideceğiz,güneşin dağların ardına düştüğü de meydanda

bu tabeladan sonra kendimize çeki düzen veriyoruz,karar aldık ayıları rahatsız etmeyeceğiz

hatıra olsun deyi,fotoğraf neyin çekindik

bir adet dalyan

bir adet dalyan daha,ileride sağda,deniz üstündeki ahşap yapı,ne fesat olduğunuz bakışınızdan belli

Uçmakdere

fırtına var diyorum inanmıyorsunuz

olum ben askerde bile tekmil vermedim,bu SMS tekmili veriyo durmadan,izah et bakalım" telefon niye çekmedi?

vuruyoruz dağlara dağlara,

"te burdan salcan kendini,aynen uçarsın sahile kadar adı üstünde uçmakdere beyaw,iki yüz sene sonra torunların gurur duyacak seninle;"
    burasının adı uçmakdere imiş eskiden,sonra bizim dede bi uçmuş, olmuş uçanmotorcu köyü"

yol kaymak gibi ömersirin yerinde duramıyo
    i

bense manzaradan gözümü alamıyorum,bir daha kimbilir ne zaman geliriz.

armut böyle yenir

"abi iyi güzel çekiyosun da ,kalıcaz karanlığa, olucaz yem kurda kuşa" diye serzenişte bulunuyor ömersirin,durum vaziyetlerinden SMS yoluyla fırça yediği anlaşılmakta

hava birazdan kararacak ve ben zifir karanlık stabilize bir orman yolunda motor kullanmak için donanımlarımı kontrol ediyorum;
    motor temizliği :o.k
    mavi led plaka lambaları:o.k
    nazar boncuğu :ok
    uçabiliriz kaptan

nihayet hava iyice kararıyor,yolun bundan sonrasında fotoğraf çekmek mümkün değil,zaten uçmakdere'den gelirken gelinebilecek en zor yoldan geliyoruz.
    Öbür tarafta asfalt yol varken orman içinden Kumbağ'a akıyoruz.
    Ömer öncü kuvvet olduğu için önden gidiyor.
    Artık zifiri karanlık.
    Orman tesislerine geldiğimde karşılaştığım manzara şu:

ömersirin asfaltı bulmuş,atmış kendini yere,ÖPMÜŞ ASFALTI ,az sonra şükür namazı kılacak.

saat 22.00: yoldan geldim üzerim bu halde,ama motor cam gibi tertemiz

Toplam 205 km ama en çok dağ etaplarını sevdik.kontak kapadığımızda yarın İgneada'ya gidelim mi abi diye sordu ömer.
    Yorgunluk filan olmadı,çünkü acaip keyifliydi.
    Motorların tek bir somunu düşmedi,bir kez bile aksırmadılar,su koyvermediler.
    ve bu gezinin motorcu başına maliyeti :
    23 YTL benzin+12,5 YTL yemek=35,5 YTl.
    değmez mi
    35,5 YTL ye 8 saat eğlence.
    alakalı alakasız her fırsatta"Çan çin çon sevmem" diyenlere,motorsuz bir hiç olanlara,cafe motorcularına,motorumuzu aşağılayarak bakan,yolda selamı esirgeyen pahalı motor"rider"larına en derin ve kalın hürmetlerimizi arz ederiz bkz:şekil:a

yazan,çizen,yöneten,oynayan tırto Matorcular,

bu kadronun en büyük eksiği ise geziye yetişemeyen dostumuz ledow üstadı
    By_star özer.
    o da böyle bir şahsiyet.eger gelebilseydi Uçmakdere dalyanları üzerinde resital verirdi
    bize

Konu savaskayan tarafından (03-08-2008 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir.
    www.savaskayan.wordpress.com www.savaskayan.blogspot.com

Motosikleti: Tabanvay. :(
    Abi bugün çok rüzgarlı bir hava vardı. Havaya rağmen iyi gezmişsiniz.
    Her "LAF" a verilecek bir cevabım var. Lakin, bir bakarım "LAF"a, LAF mı diye; bir de söyleyene bakarım ADAM mı diye!...
    http://img297.imageshack.us/img297/365/turkqu7.gif

Alıntı _SuLeYMaN_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bugün çok rüzgarlı bir hava vardı. Havaya rağmen iyi gezmişsiniz.
    dostum bu dünkü geziydi.
    Bugün motorun izin günü

Pazar da gezebilirim diyordun ya abi bende bugünkü gezinin fotoları sandım :D

Arada seninde motorun da dinlenmeye ihtiyacı var haklısın :D
    Her "LAF" a verilecek bir cevabım var. Lakin, bir bakarım "LAF"a, LAF mı diye; bir de söyleyene bakarım ADAM mı diye!...

Motosikleti: gv650 --multi air :)
    çan çin çonu sevmeyen kalmadı topikte,ince espriler harika dostum.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

Alıntı stuv896 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Your soft, I have great inspiration! ! ! Welcome to wow gold, here is the wow Zone! ! 。
    Bunlarda her forumda tünediler. Evet evet kardeşim haklısın. good good tamam

Motosikleti: Gara Yılan, Nam-ı Diğer Bandit 650 SA ve F 800 S
    abi buralar, bu yollar aslında f 650'nin yolu, kim ne derse desin.güsel gezi oldu ama bolca risk vardı. gerçi biz risk almaktan şiddetle kaçınsak da güzergahın kendisi tehlikelerle dolu çetin bir yoldu..tek bir metresinde bile "yaw niye geldik buralara bu çakmalarla" demedim..inecik köyünden başladığımız ve kumbağda sona erdirdiğimiz bu yolu isterse veya isterseniz arkadaşlar tersten geçelim..ama önce söylemeliyim ve belirtmeliyim ki yürümek mator kullanmaktan daha güç burada..zaten bi kez matoru yan yatırdım,ama yatırmakta haklıyım geç kalan vites değişimi yüzünden yumşak, yokuş ve kayalıklı viraji çıkamadım..epey bir çabadan sonra yola devam edebildim..sanırım, savaş abi, fotoları eksik yüklemişsin, özel bir sebebi var mı bunun?
    Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)

Alıntı omersirin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi buralar, bu yollar aslında f 650'nin yolu, kim ne derse desin.güsel gezi oldu ama bolca risk vardı. gerçi biz risk almaktan şiddetle kaçınsak da güzergahın kendisi tehlikelerle dolu çetin bir yoldu..tek bir metresinde bile "yaw niye geldik buralara bu çakmalarla" demedim..inecik köyünden başladığımız ve kumbağda sona erdirdiğimiz bu yolu isterse veya isterseniz arkadaşlar tersten geçelim..ama önce söylemeliyim ve belirtmeliyim ki yürümek mator kullanmaktan daha güç burada..zaten bi kez matoru yan yatırdım,ama yatırmakta haklıyım geç kalan vites değişimi yüzünden yumşak, yokuş ve kayalıklı viraji çıkamadım..epey bir çabadan sonra yola devam edebildim..sanırım, savaş abi, fotoları eksik yüklemişsin, özel bir sebebi var mı bunun?
    vayy kimler gelmis omersirin kardeşim de burada.
    Ben ters rotaya varım.
    Hatta çapraz rota yapalım
    Uçmakdere'de paraşütlerin kalktığı zirveye çıkalım ordan aşağı vuralım acaip keyifli olur,öyle dik inişler var ki arka teker öndekinin yanında iniyor
    Gaziköy,hoşköy den sonra yine vuralım dağa,inelim Ormanlı,Sağlamtaş'a,sonra Şarköy yoluna girip tepeköy sapagından tekrar dağa çıkalım,Mürefte ye indik
    ten sonra Şarköy'de de denize gireriz.Tekirdağ çıkışlı böyle bir rota 200 km nin
    üzerinde olur ama yolun % 50 si tehlikeli dağ yollarında,% 50 si de asfaltta olacaktır

Alıntı vıceroy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çan çin çonu sevmeyen kalmadı topikte,ince espriler harika dostum.
    Hocam valla uzakta olmasan gel katıl bu gezilere diyeceğim.
    Supershadow un la sen de gelsen müthiş makara olacak
    Konu savaskayan tarafından (04-08-2008 Saat 08:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Motosikleti: gv650 --multi air :)
    Keşke yakında olsam ama gönüller bir olsun. Paylaşım için teşekkürler.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

Alıntı vıceroy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke yakında olsam ama gönüller bir olsun. Paylaşım için teşekkürler.
    Hocam senin manevi desteğin yeter bize.

süper bi gezi

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

Savaş abi, Dalyanları merak ettim ben şimdi. Aklıma karpuz kabuğunu düşürdün

Alıntı dalyan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Savaş abi, Dalyanları merak ettim ben şimdi. Aklıma karpuz kabuğunu düşürdün
    Merak kediyi öldürür,motorcuyu yollara düşürür.

Motosikleti: Hyosung Karion
    Ah ulen memleketi özledim valla Uçmakdere , Naip , Şarköy yolu... çok zevkli yollar... Fena güzel virajlar vardır... kaygandır , mıcırdır...
    Bigfoot is BIGfun

Alıntı buraxdj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah ulen memleketi özledim valla Uçmakdere , Naip , Şarköy yolu... çok zevkli yollar... Fena güzel virajlar vardır... kaygandır , mıcırdır...
    her virajda da doyumsuz manzaralar vardır.Bir gün sabahtan akşama dolaşsa
    binlerce fotoğraf çekebilir insan ve çekemedikleri çektiklerinden yine fazla olur.

Motosikleti: Gara Yılan, Nam-ı Diğer Bandit 650 SA ve F 800 S
    Alıntı savaskayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her virajda da doyumsuz manzaralar vardır.Bir gün sabahtan akşama dolaşsa
    binlerce fotoğraf çekebilir insan ve çekemedikleri çektiklerinden yine fazla olur.

savaş abi, çabuk bi mator al kendine, ama önce tama iyileş, yine gezelim, dağa taşa vuralık kendimizi..orta kahveleri söyledim, hadi gel..
    Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)

Motosikleti: (J)Kawasaki KLX 350&PEgaSo 650 cube
    helal olsun abicim herkes keşke sizin gibi asvalt dışınada çıkabilse.
    MoToCroSS RuLeZZ

Motosikleti: yakında geliyo :)
    süper bi gezi olmuş bence resimler için sağolll
    yeniden Burdayım

Alıntı omersirin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    savaş abi, çabuk bi mator al kendine, ama önce tama iyileş, yine gezelim, dağa taşa vuralık kendimizi..orta kahveleri söyledim, hadi gel..
    Motor almasına alacağın da benim kırık kafaya kask takmak yasak en az 3 ay
    bu da yılbaşını atlatır.
    O zamana kadar alacağım motoru silip parlatayım derken boyasını sıyırmak da cabası.
    İlk rota yine uçmakdere olmalı zaten.
    Kış ortasında sahilde palamut ızgara yaparız

Motosikleti: BMW GS1200
    Alıntı savaskayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alakalı alakasız her fırsatta"Çan çin çon sevmem" diyenlere,motorsuz bir hiç olanlara,cafe motorcularına,motorumuzu aşağılayarak bakan,yolda selamı esirgeyen pahalı motor"rider"larına en derin ve kalın hürmetlerimizi arz ederiz
    3 satırlık imza keyfi vardı, onu da kaldırmışlar...

+Konuya cevap yazmak için ÜYE olmalısınız.