Bisan Roadstar ile inanılmaz bir rota; “alternatif Uçmakdere,cros var,cruise var:)
Bu konuya 69 cevap yazıldı ve 6704 kere görüntülendi

Motosikleti: BMW R1150gs ADventure

Bisan Roadstar ile inanılmaz bir rota; “alternatif Uçmakdere,cros var,cruise var:)

bi kaç kısım tekmili birden macera, hem de dinden imandan çıkaracak bir poyraz ve keşişleme eşliğinde

Maceranın adı :Cruiser motoruna güvenenler gezisi
    Başrol oyuncuları : ömersirin,savaskayan(isim sırasına göre;kavga yok

misafir sanatçı :kasap adnan,
    figürasyon :beş adet çiftçi vatandaşımız,

ekipman :a-iki adet Bisan-Lifan Roadstar
    b-batıya giderken esen deli kaçak bir poyraz
    c-birinin şarjı diğerinin pili bitik iki adet fotoğraf makinası
    d-rotanın yarısından çoğunda çekmeyen 2 adet cep telefonu

artçılar :iki adet yusuf (üç buçuk kuvvetinde)
    sponsorlar :kasap adnan(yiyecek ve harita bilgisi bakımından)
    Bereketli doğa(armut,böğürtlen,ekşi erik yedik,beleş su
    içtik,tuvalete bile para vermedik)

gezelim dedik:
    “Aga napalım bugün beya?” diyen Ömer’e” dur bi çıkalım yola,bakalım yol bizi nere götüre” derken Tekirdağ’a doğru uzandık.

Hızımız kesilmedi geçtik Tekirdağ’ı.Geçerken Rakı Fabrikası civarında derin nefes aldık

Tekirdağ'da çeşmelerden bile şarap akıyo olum,siz boşuna para veriyorsunuz,Tekirdağ'da tabelaya bakıp kafayı bulanlar bile var

o motor bende olacak var ya hiç kimseyi tanımam,kendime selam verirsem namerdim

motorumuz Çin ama tişortumüz OCC,Paul Teutal görmez burda

Çıktık Trakyanın ortasına,Dayandık Kasap Adnan'ın kapısına,Aga bizi doyur beya,suğan olsun,tumates olsun,et olsun ama ekmek bol olsun"

Tumates,böber,soldaki köfte,sağdaki burma sucuk.Adnan agam kızar,dükkan da cami karşısı diyoruz mecburen.Yoksa rakı çeker,bira çeken insan olanın canı,heyvanlar için zaten ot vaar,saman var

adamı aldık yanımıza yoldaş eyledik tozumuza dumanımıza,benle fotoğrafı yok.ünlü kasap Adnan'la çekinmiş kaşla göz arası

yorumsuz

Tırto festivallerde sizi soyuyolar kardeşim,gelin burada karpuz bedava
    Çadır yerine para almıyorlar,motorların başına köy korucusunu koyuyorlar,korucu dediğim adam otopark değnekçisine benzemez.yaklaşanı meranın öbür başına kadar kovalar valla....
    Ulaaaaaam,hem de bu geceymiş iyi mi?

Bizim ağamız eyidir,sömürgen değildir.Hangi partiye oy vereceğinize karışmaz
    Hıyarıyla meşhur kasabalar çatlasın onlarda kimse ağalığa heves etmez.Etse de bolluktan kıymeti olmaz

Şu tabelanın samimiyeti yetmez mi?
    Koca koca şehirlerin ışıklı tabelaları ,Amerikan tostçuları savulun Adnan abim geliyo

Şık kasap.Motorcunun dostu.
    Yoldan arayın köfteniz ızgarada,yayık ayranınız bardakta hazır
    olsun.

İşte yol bu,bomboş.
    kaskı,montu dizliği çıkaracaksın,esss deli rüzgar,bağrım serinlesin deyip gaz vereceksin:

İşte küheylanlar asıl yola hazırlanma zamanı

Bu arada doğadan kam almanın zararı var mı?
    Sordum sarı çiçeğe nereye gidelim diye,”vur kendini dağlara,içindeki endurocuyu keşfet ” dedi.

Ulan ben bi sarı çiçeğe sormuştum,etraf ukala kaynıyormuş ,sanki bunlar çitleme çekirdekten değil de jant telinden yapılmış,Hepsi ukala hepsi

"Sende endurocu ruhu olduktan sonra o dağlara el arabasıyla bile çıkarsın" dediler. gaz verdiler,
    gözlerimi kıstım baktım benim motor da epey benziyo sanki.Du biraz daha bakayım,
    Şimdi her işin kolayı var.
    sadece motora bindiği için kendini adamdan sayanlar yanında biz hakiki motoru endurodan saysak kabahat mi?

Bu arkadaş"fotoğraf sanatını kurstan filan öğrendiğini" iddia etse de görüntü podyum kenarına sotalanmış televole tadı çağrıştırıyor sanki

yemin ederim; iki gözü açık fotoğraf çekiyo.Aynı anda çift kayda alışmış adam,hem flaş belleğe,hem görsel hafızaya

foyası meydana çıktı,pişmiş kelle gibi sırıtıyo

sen baksana şu saçlara..Biz bunları değirmende ağartmadık,o eski teknoloji şimdi kuaför denen meslek erbabı var,vuruyo boyayı meçi oluyosun dakkada olgun insan.İçindeki çocuğu gizlemenin en kestirme yolu bu

Taksimden tarifle Beyoğlu'nu ben de bulurum,
    Bu tabela boşuna orada durmuyo.
    Tabelaya bak, 200 km git Beyoğlu'ndasın,Hem de asmalımescit'de.

Dağlara giderken artçı almak zorunda kaldım ister istemez,bizim yusuf geliyo,fotolarda gözükmüyo kendisi ve zorda kalınca 3,5 kuvvetinde firen yapacak rampa aşağı

fotoğraf çekmekten gidemiyoruz yav

gitmeye hazır bir duruş bu olsa gerek

"Hade olum,bırak fotoğraf çekmeyi beyoğlu saz a götürücem seni,fasıl dinleyeceğiz" diyorum.İkna oluyor sonunda
    Beyoğlu saz tarlabaşı bulvarı açılırken yıkılmıştı,gençlerle gezmenin tadı ayrı,ne söylesen sahih zannediyo.

motorun markası önemli değildir,motorcunun aldığı keyif önemlidir,işte keyif budur,adamın gözlerinden okunur.

Mektupla,telgrafla,kısa mesajla ulaşarak ısrarla"Dağlara gel,dağlara" diyen dilinize kurban olsun aganız,Kasap Adnan bi yol tarif etti sanırsınız googlemap'ten okuyo."Toordan yol çatal yapıy,soldan devam ett,hooop çıkıysın"dediği yer on çataldan sonra 20.km yi bulduğumuz
    kavşakmış

.

Dağlarda taze böğürtlen var.Sizin oralarda bayatı var mı

Dağlarda armut var,ama televole ayuları ayular yiyemiyo

Armutlar hayırlı bir işte bize tanıklık edecek ileride:

Vuruyoruz kendimizi dağlara,armutlar cebimizde,bu dağların ayı kadrosu boşalmış,maksat ayı kadrosuna yazılmak. 

Gül gül sen,biz sonrasını biliyoruz vakıanın

Allahtan dağda bolca çeşme var.
    Hayır hasenat sahibi insanlar olmasa,bu dağa çeşme yapmak için 72 hükümet geçmesi gerekir

nası bi yere geldik ya,bunun dönüşü var mı?.bu yolun öbür başı Afganistan'a çıkmasın,yollar berbat ötesi,

Ömer titiz adam,her 100 m de bir durup tozunu alıyor motorun

ileriki tepenin ardı komple asfalt,çizgileri bile yeni çekilmiş,üstüne basmadan geçicen

shack.us/g.php?h=339&i=pict0056ga7.jpg]

Bu omersirin şahsiyeti apartman çocuğu filan mı acaba,iki sidikli meşe görüyo, şip şak çekiyor

sarısıcak işte böyle bir şey.O sıcakta yılan gibi yollardan 10 km den beri tırmanıyoruz,daha yolun başındayız üstelik:

dal ormana kaybol,kuşa kurda yem ol.Bari bi faydan olsun doğaya

karşıdan"aaaabi bi poz ver çekeyim be,abiii nolursun abi" diye yalvararak gelen şahsiyet ömersirin'e mi benziyor yoksa başıma güneş mi geçti

adam şipşakçılık derdinde,ben yusufla muhabbetteyim;
    motorlarda arıza olursa nolcak.Biri bozulursa öbürüyle gideriz.İkisi bozulursa ikisinden bi tane yaparız.İkisi de bozulursa ikisinden bi motor yaparız.o da bozulursa diye bir sey yok.motoruna güveni tam olan motorcu tornavida bile taşımaz.Dönüşte motoru boşaltıp yeğene tornacı dükkanı acacağım takımlarla

Tırmanmaya devam ediyoruz,15 km den beri tırmanıyoruz nasıl bi dağ bu yav,niye Ağrı dağından alçak o zaman?

Bir insan evladı sorsa cevabım hazır,ömersirin şahsiyetini özellikle uyarmıyorum" o reflekte yeleği çıkar" diye
    olaki önümüze kurt çıkar,ayı çıkar.Napçak hayvan,motorlar aynı boy pos aynı,üstelik ben daha yaşlıyım.direk dalacak ömersirin'e."Bunu işaretlemişler önceden deyip
    "

dönüp dönüp bakıyoruz arkaya.sonra durup fotoğraf çekiyoruz,size gösterip hava atacağız ya.
    Keşke öyle olsaydı ne bitmez bir dağmış

çık çık bitmiyo,ama manzaralar alışılmadık güzellikte.

Burada diyalog aynen şöyle:
    -aga başım dönüyo benim aşağıya bakınca
    -bakma düşersin,yuvarlanırsın Burgaz'a kadar

sağ şeridi takip edeceksin daima.

bööle 125 viraj filan sonra varacan sen tepeye

yolun ortasına bi çizgi yapmamışlar yaw

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=158&i=img0802um8.jpg][/URL
    Dostlar kendimizi daga vurduk ama henüz zirveye varamadık. 20 km filan tırmandık şu ana kadar.devam edeceğiz çok foto var çoooook

Yol arkadaşım müthiş bir fotoğrafçıdır,hatta fotoğraf sanatının Picasso'sudur.Bi fotoğrafını çeksin,arama o fotoğrafta kendini.
    kendisinin bir fotoğraf makinası var naah bacağım kadar ama şarjı bitti gezinin başında

İnat etti cep telefonu ile sanat fotoğrafı çekecekmiş.İnce ruhlu adam vesselam

neyse biz yola devam ediyoruz ,"devam ediyoruz" dediysek lafın gelişi canım.Mütevazı adamız biz her şeye seviniriz;bu rampalarda 2.vitese takınca acaip seviniyo insan
    .....

[B]Ömer aniden duruyor bir yerde,Serap görüyoruz o rampalardan sonra

Gözlerimi ovuşturuyorum,ellerim tozlanıyor,serap değilmiş
    işte o an yola daha bi dikkatli bakıyor insan,böyle bir yola motorla gelinebilir mi?

İnişten korkmasak şu manzaranın keyfini çıkarmak üç gün alacak.

bu çıkışın bir inişi olmalı,iniş böyle ise yatıp yuvarlanarak inmek daha akıllıca olabilir mi acaba diye? düşünüyor insan.Var var sıkıyorsa in!.

Allahtan trafik çok yoğun değil.sakin sakin ineceğiz herhaldei

hadi kendini kandırdın,koskoca forum ahalisi kanar mı orada fotoğraf çektiğine.makinanın şarjı yok olum.Sahile zoom yapıp durma

Sonra önümüze aniden böyle bir sey çıkıyo,zınnnk duruyoruz
    Kamera şakası gibi
    Sollayıp geçiyoruz.Şimdi siz “hani fotoğrafı”? dersiniz .demeyin sabırlı olun.

Sonra bi tane daha çıkıyor önümüze

Yollar düzeliyor mu bize mi öyle geliyor?

Deminki garip cisimden bi tane daha çıkıyor önümüze.O da ne bunlar yarışıyor yaw.

Yanımızdan vırt vırt geçiyorlar,belki de içlerinden gülüyorlardır tırto motorculara,
    “Ulaaaan Çinlisi değil,capon’u,Avusturyalısı,İtalyan’ı gelse alırım anahtarını” demedikleri kaldı bi.:
    )

İşte bu an bizim bittiğimiz andır,üçüncüsü de sollayıp geçti!.

Dördüncü geçerken motorlarımızı kendimize siper eyledik

Dayım Barbaros Yokuşundan Beşiktaş’a iner havalarında.O karizma bende olsun,pazarda domates satarım, müşteriler" beyefendi" demezse namerdim

Bu da oldu:dayım durdu fotoğraf çekelim diye bekledi,poz verdi,cep telefonuna dikkatinizi çekerim,geldiğimiz yolun son 30 kilometresinde zaten çekmiyo

yolcu yolunda gerek de yol nerede?demin iyiy mişiz

sonra aniden mistik bir mekana varıyoruz,İlginçç vede enteresan olduğu kadar very interesting bir olgu bu yolculuk bağlamında

kapı bildiğimiz kapılara benzemiyo,kilik menteşe,eşik getire,ötesi uçurum,pırnallık,pangallık.Acaba Recep Hoca'yla mı gelseydik

Ömer hoca,geçiyo tersten bakıyo olaya" belki de kapı o taraftan buraya" diye düşünüyo.Olur mu olur.Bu herif Einstein gibi düşünüyor bazen.

Şimdi lütfen dile dikkat,ömersirin einstein moduna girmeye çalışıyor,ama olmuyo,gönül kapısının sırrını bulamıyo,bi yerde bi eksiklik var

olmaz tabii,sen okulda kaytarırken alem böyle çalışıyormuş dersine

Bulunduğumuz yerde manzara şöyle ,belki sır burdaBu manzarayı da cepten çektik mecburen,çünkü benim fotoğraf makinam da su koyverdi,pili bitti,Hoşköy'de alacağız.

Bu yoldan sonra denizi görünce sevinçten şaşırıyor insan.Allahtan yanımda pisikolog var.Ben ne yaptığımı biliyor muyum o an?.

sonra medeniyete vasıl oluyoruz,asfalta ulaşıyoruz ve bu muhteşem tarihi anın ölümsüzleştirilmesi görevi bana düşüyor

geçmişi koruyabilmek de bir medeniyet ölçüsüdür.

tırto motorcuya sormuşlar:
    "Usta stabilizede motor nasıl kullanılır" diye?
    "asfaltın suyu mu çıktı"?demiş

.php?h=381&i=fotoraf0153kq9.jpg]
    ufuktaki ada: Marmara,günün sorusu:burdan oraya yol var mı?

her molada beni sinir etmek için koşup"aaaabi, gene açık unutmussun farını,bitireceksin akünü" deyip bıyık altından gülen karizmatik MATORCU ömersirin ve MATORU

sağ salim varıyoruz hoşköy sırtlarına

hoşköy böyle bir yer,şarabından içeni de hoş eylermiş

Hoşköy Limanı Poyrazda,Keşişlemede korunaklıdır:

Eskiden denize çıktığımda hep aklımda tutardım,"ola ki Poyraz yada Keşişlemeye yakalandık,sert hava yaptı,dönemedik limana vuracağız kendimizi Barbaros'a,
    Kumbağ'a yada Hoşköy'e" derdim.
    Tekneyle değil motorla sığınmak varmış kısmette

bir ömersirin ilkesi:motorcu dediğin tedbirli olur,motordan inmeden çıkarmıycan kaskı

Sağır olmayan bir insanın bu evde yatağını ıslatmadan uyuma ihtimalini sevdim ben

daha çok foto var,çok ekşin var,yavaş yavaş sindire sindire yüklüyoruz arada geri dönüp kaynak yapıyoruz diğer fotoların arasına,devamı diğer başlık altında olacak
    devam linki burada:
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1192546
    Konu savaskayan tarafından (07-08-2008 Saat 15:50 ) değiştirilmiştir.
    www.savaskayan.wordpress.com www.savaskayan.blogspot.com

Motosikleti: YBR 125
    Haydin vurun dağlara, onları da görelim
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti: YıBıR 125 (=
    devamınıda bekliyoruz

Motosikleti: yamaha ybr 125 esd
    ben dıyorum abi şavaş abıde asalet var dıye
    abı resımlerde bıle karızma obııcm ömer abı zaten yeme peşınde
    nasıl ıyım mı ömer abi
    burda ıyı gördum onu
    gezı guzel olmuş

Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte

Agacim ellerine saglik inan yemis kadar oldum

Mersin İl Temsilcisi SENCER

Motosikleti: freewind xf 650--> yeniden suzuki :)
    hey gidi edirne günlerim heeyyyy... o yollarda motosiklet kullanmak vardı şimdi.... gezi güzel, canım köfte çekti ama gelin kız yoğurmasıyla
    HAYATIN GERÇEKLERİNDEN ASLA KAÇMAYACAKSIN... YOKSA YORGUN ÖLÜRSÜN!!!...
    ANCAK GERÇEK BİR APTAL KARŞISINDAKİNİ APTAL ZANNEDERMİŞ
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK

Motosikleti: zat
    vala gezi süper olmus ama acayip canım köfte cekti gece gece

Motosikleti: Tabanvay. :(
    Gezi süper olmuş. Yorumlarını gülerek okudum agbi. Fotoğrafların devamını bekliyoruz
    Her "LAF" a verilecek bir cevabım var. Lakin, bir bakarım "LAF"a, LAF mı diye; bir de söyleyene bakarım ADAM mı diye!...
    http://img297.imageshack.us/img297/365/turkqu7.gif

Alıntı _SuLeYMaN_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gezi süper olmuş. Yorumlarını gülerek okudum agbi. Fotoğrafların devamını bekliyoruz
    Tamam Süleyman,telaş yapma,bak sağ sağlim vardık Çorlu'ya.

Alıntı marefb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vala gezi süper olmus ama acayip canım köfte cekti gece gece
    Bin motora gel,kendi elimle köfte yoğurmazsam namerdim

Alıntı yürekçe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hey gidi edirne günlerim heeyyyy... o yollarda motosiklet kullanmak vardı şimdi.... gezi güzel, canım köfte çekti ama gelin kız yoğurmasıyla
    bu saatte olmaz aga.Yarın geleceğim de ben bu kez ters rota yaparım senin için.

Alıntı dalyan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Agacim ellerine saglik inan yemis kadar oldum
    Bu tekirdağlılar sana kauçuk köfte yedirmişlerdir Şarköy gezisinde
    Bilmiyo bunlar ağız tadını.
    Sen takıl bana bir dahaki gezide.
    Bizim mezbahaya atılmış palinin ilk günkü hali gibi gezmemiz boşuna mı?.

Alıntı KonyaLi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    devamınıda bekliyoruz
    pehlivan tefrikası kadar sürecek konyalı.
    merak etme.
    Konu savaskayan tarafından (03-08-2008 Saat 00:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Hüseyin GÖÇER

çok güzel abi.emeğinize,Tekerinize sağlık
    CBR 1000 RR!BE MY WİFE BABY!
    Orgazma Dudak Büktürür

Alıntı rafel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben dıyorum abi şavaş abıde asalet var dıye
    abı resımlerde bıle karızma obııcm ömer abı zaten yeme peşınde
    nasıl ıyım mı ömer abi
    burda ıyı gördum onu
    gezı guzel olmuş
    iyi görcen tabi ömer'i.Adam lahmacunla beslenmekten biyokimyası bozulmuş,
    geldi Trakya'ya et gördü gözü.
    Kendine geldi
    Bi de bana diyor ki" obur"işte bu kanıma dokunur.
    fotoğraftan anlarsınız.
    Ben aperatif ayran yaparken o bi yanağında köfte,diğerinde sucuk takılıyor.
    Konu savaskayan tarafından (03-08-2008 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir.

Motosikleti: tvs apache
    ..çok güzel savaş hocam biz castroya geldiğimizde seni tanımamakla(uzak kaçmakla) büyük hata ettiğimizi tabaktaki yediğin köfteleri görünce daha iyi anladım .. ne diyim keyf sizde güzel lokma sizde istanbul tırt be valla tırt..seneye yaza sizin o arfa gelmeyi düşünüyorum ama bu defa böyle mükellef bi sofrada hemdem olacaz ..sewgiler..
    ....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez...

Alıntı asphaltkowboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ..çok güzel savaş hocam biz castroya geldiğimizde seni tanımamakla(uzak kaçmakla) büyük hata ettiğimizi tabaktaki yediğin köfteleri görünce daha iyi anladım .. ne diyim keyf sizde güzel lokma sizde istanbul tırt be valla tırt..seneye yaza sizin o arfa gelmeyi düşünüyorum ama bu defa böyle mükellef bi sofrada hemdem olacaz ..sewgiler..
    Hata olup olmadığını zaman gösterir.
    Ama sizin gruptan kopup Trakya MT nin samimi ortamına gelen arkadaşlarınız da oldu.Siz keman bile dinleyemediniz Kıyıköy'de

Motosikleti: Suzuki DL650
    savaskayan abim sıkı gezmişiniz yaw
    önemli olan makinanın menşei değil
    yüreğin gücü
    işte çan çin çon denen makinalarla alınan keyif
    tekerinize zeval keyfinize gölge düşmesin abim benim

Alıntı savaskayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o motor bende olacak var ya hiç kimseyi tanımam,kendime selam verirsem namerdim

bu yorumu varya yazmak benim aklıma gelmezdi yaw

Tumates,böber,soldaki köfte,sağdaki burma sucuk.Adnan agam kızar,dükkan da cami karşısı diyoruz mecburen.Yoksa rakı çeker,bira çeken insan olanın canı,heyvanlar için zaten ot vaar,saman var
    [/B]
    abim sizler ENDURO ruhuna sahipsiniz
    sadece şu sucuğu dağda ateş üstünde pişirip yicen yaw

lem yasakda var ama
    şöle kaçak bi solo takılasımda var arazide

ABİM emeğinize tekerinize yüreğinize veee anlatımına sağlık

not:
    devamına bakmak için pusudayım
    aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
    SEVGİLİM DL650im ROZİNANTEm BENİM...
    mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK

Alıntı Arap Kadri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    savaskayan abim sıkı gezmişiniz yaw
    önemli olan makinanın menşei değil
    yüreğin gücü
    işte çan çin çon denen makinalarla alınan keyif
    tekerinize zeval keyfinize gölge düşmesin abim benim

abim sizler ENDURO ruhuna sahipsiniz
    sadece şu sucuğu dağda ateş üstünde pişirip yicen yaw

ABİM emeğinize tekerinize yüreğinize veee anlatımına sağlık

not:
    devamına bakmak için pusudayım
    biz o işi heeep yapıyoruz,benim motorun artçı koltuğundaki sırt çantasında ne var diye sordunuz mu?Karaca marka pratik mangal

biz o işi heeep yapıyoruz,benim motorun artçı koltuğundaki sırt çantasında ne var diye sordunuz mu?Karaca marka pratik mangal

ABİM sen 1 numarasın
    işte her motorcunun taşıması gereken en önemli malzemeyi taşıyosun daima

Alıntı Arap Kadri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ABİM sen 1 numarasın
    işte her motorcunun taşıması gereken en önemli malzemeyi taşıyosun daima
    zor durumda kalırsam arkadan gelen motorcuyu kesicem
    gıdasıyla boşuna ilgilenmiyoruz herhalde

zor durumda kalırsam arkadan gelen motorcuyu kesicem
    gıdasıyla boşuna ilgilenmiyoruz herhalde

ABİM NAPTIN YAW
    AMAN
    YAZDIN BÖLE YAW

OKUYUNCA İÇTİĞİM NİMETİ (BİRAYI ) YERE DÖKÜYODUM GÜLMEKDEN

Motosikleti: gv650 --multi air :)
    Savaş süpersin eline,klavyene,lifanına sağlık.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

Motosikleti: 250mct gitti zen'le yola devam
    Abi resimler, gezi, manzaralar süper ama yorumların bir harika okurken kendikendime gülüyorum bi gören olsa deli der valla. tekerine sağlık...
    LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE

+Konuya cevap yazmak için ÜYE olmalısınız.