Bisan-Roadstar ile Istranca Ormanları'nda foto-safari
Bu konuya 37 cevap yazıldı ve 5237 kere görüntülendi
-
Bisan-Roadstar ile Istranca Ormanları'nda foto-safari
22 haziranda MT ci arkadaşlarımın kıyıköy gezisine geçte olsa katılmak üzere yola çıktım.Ben bir Haziran Motorcusu olduğumdan fazla trafiğin olduğu yollardan ziyade ıssız köy yollarını çok severim.

ıssız yollarda küçük mutlu çiçeklere rastgelir insan bazen

Saray'dan sonra Kıyıköy'e alternatif bir yol bilmediğimden mecburen devam ettim asfalttan

Hava sıcaklığı tahminen 30-32 celcius civarında,ben de full korumalıyım iyi mi?,yanıyorum beee,her fırsatta durup montumun yakasını açıyorum,bu arada Kıyıköy'e giden mobyletçiler beni o halde gördüklerinde iyi eğlenmişlerdi,ben full korumalı giyinmişim,adamlarda kask nerde,plaka bile yokk

Aha burda bi durdum üzerimde ne varsa çıkarıp attım,koruma namına,bağladım benim "karamanda"nın üzerine.yav beyaz atletle de motor kullanılmaz ki,"bu kara manda da nerden çıktı? diyecek olanlar beklesin biraz

üzerimdekileri çıkardım kaldım Orange County Choppers tişortumle.Havalandım ya aklıma esti"kıyıdan kıyıdan İgneada istikametine bi kaç km gideyim,ıssızlıkları keşfedeyim" dedim.
O tişortle motorcu olunsa,Nolan kask takan herkes yarış pilotu olunur ya her neyse..
Aha böyle yollara giriverdim,birazdan düzelir bu yol diye 

Bu arada kıyıya yaklaşabildiğim her patikaya dalıp fotoğraf çekmeye çalışıyorum

Lakin yol düzeleceğine giderek kötüleşmekte,yav ben 3 gün önce yeni arka lastik taktıydım

İşte buraya geldim şimdilik.

Yav stabilize yolun gözünün yağını yiyeyim,burada stabilize yok,madenci deyimiyle bypass malzeme var,en küçük taş elim kadar yol üzerinde.Taşların kenarları keskin üstelik.Ne akla hizmetse 

Git gidebildiğin yere kadar her yer orman,iyisi mi aralardan,patikalar bulup kıyıya inmeli ama o patikalardan inmenin bir de geri gelmesi var

yol bitse de doğal güzellikler bitmiyor en azından,floranın zenginliği tartışılmaz.İşte Selvez koyu.
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=529&i=fotoraf0060sz6.jpg][IMG]http://img529.imageshack.us/img529/5021/fo

Şu manzara içinde aklımda bir imge oluştu,"şiir yazan öküz" 

Bizim karamanda nın arkadaşı buradaymış,böyle boşta köyden 5-10 km uzakta kafasına göre takılıyor.Huyumuz benziyor bi kere. 

Aha yine yol bitti 

Alternatif yol denemesi, buradan devam ediyorum

arada fotoğraf çekmek için duruyorum ama Kene korkusu sarıyor bin yandan da

sonra bu manzaraya ulaşıyorum

Keşif tutkusu bitmez,yola devam etmeli,ama yolda kalırsam yardım isteyebileceğim tek mahlukat az önce gördüğüm manda,başka canlıya rastlamadım henüz

gördünüz mü yol ayna gibi Maaşallah.Bu yoldan devam etmeli

İşte burası 18+yaşı tutmayan bakmasın.Iıssız plajda üstsüzlere rastgeldik

yakın çekim paparazzi çalışması,meraklısına

Gidelim bakalım,ama bu yolun dönüşü de var,üstelik makinamız kimsenin beğenmediğ çinlilerden,bi civatası düşerse sırtta taşıyacağız mecburen

Her virajdan veya yokuştan sonra yeni bir güzellik çıkıyor karşıma,gitmek ve dönmek arası yürek pırpır,yürek üç buçuk,güneş tepeden yakıyor,motor alttan .Tüm şartlar vazgeçip geri dönmek için zorluyor,o zaman devam edip ilerlemeli.Deli miyim neyim.

alıştım ya artık.bu yol kaymak asfalt gibi geliyor bana

görmediğim çiçekler var burada

sözün bittiği anları böyle kurtarabildim ancak

yine bir ıssız patikaya dalıyorum,bakalım sonu var mı?

sonu yokmuş geri dönüyorum,yola vuruyorum tekrar

Ahaaaa,benim motorun ormandaki kankileri,ulan bunları görüp de beni satmaz di mi?

kıyıköyden yaklaşık 17 km uzaklaşmışım,bu sıcakta yürüyerek 5 saatte motoru iterek 4 günde gelirim hesabıma göre

Bu patika güzel bir yere gider gibi geliyor bana

şimdi ordan birileri diyor ki,"vayy be Çançinçonla ne macera,o motor çatlar orda",çatlamıyo,nefesli makina,arada dinlendiriyorum karamandayı,işte böyle gölgelerde,
[/B]

[B]vardık bir bataklığa,işte yine bir manda,havuz kenarında olacak değildi ya,dolaştık etrafından,vurduk başka bir patikaya

işte burda denizden 30 m filan yüksekteyim,fotoğraf karesinde derinliği yakalayamadım,o sıcakta uğraşmak da istemedim,istesem de beceremezdim

İşte bu kadar.karadan vasıtaların ulaşamadığı,tek yolu deniz olan ıssız koy.

Dönüş yolu mu elbette sorunsuz geçti,tek bir civata bile gevşememişti.Çayneharleyim-karamandam'a daha bir güvendim..
Bir sonraki gezi daha güzel olacak.Bu plansız bir gezi oldu.GPS ile gezmeli bir daha.Hangi mandaya yol sorsam benden fazla bilmiyordu
Manda demişken aklıma geldi dönüş yolunda Saray Bahçeköy'den manda peyniri almayı unutmadım,dökmeyeceğimi bilsem
manda yoğurdu da alacaktım ya neyse bidahaki sefere.
O gece 400 gram peyniri domates,kavun,ve musiki ile tanıştırdım
merak edenler için diğer gezilerim:
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1145936
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-ereglisi.html
Konu savaskayan tarafından (02-07-2008 Saat 19:18 ) değiştirilmiştir.
www.savaskayan.wordpress.com www.savaskayan.blogspot.com

-
İşte budur, ıssız yollar, patikalar, mandalar da cabası...
Kara çinçon da üzmemiş seni daha ne olsun.
Gönlüne sağlık kardeş, anlatım, fotoğraflar güzel olmuş.
Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır
Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim!
-
gez bakalım gez sen biz burada ızdırap çekelim evet gerçekten çok sıcak
-
abi sen yanlış motor seçimi yapmışsın gittiğin yerlere göre enduro almalıydın.
neyse sen yolda kalmadın ya güzel bir gezide çıkarmışın ortaya ne mutlu sana
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
Helal sana dostum.İyiki varsın. Bu arada bizim motorlar her yolun motoru mesajı aldım
Dereyede sürdünmü diye bir an heyecanlandım.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
abi allah kısmet ederse bende seneye yazın tek basıma kucuk bır turkıye turuna cıkıcam bu sene cıkıcaktım yol harıtası bılme nerde duracagım falan herşey hazırlamıştım hatta hesap acarken zorlanmıyım dıye ona göre banka hesapı actım
istenmeyın bır şekılde iş degişikligi yuzunden altust oldu ama askere gıtmeden evel yapıcam cunku ilerde asla elıme gecme bu fırsat bu genclık
gerekırse hızlı yaşıyıp hızlı gıderız bu dunyada
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
-
vıceroy Nickli Üyeden Alıntı
Helal sana dostum.İyiki varsın. Bu arada bizim motorlar her yolun motoru mesajı aldım

Dereyede sürdünmü diye bir an heyecanlandım.

Viceroy arkadaşım,benim diğer gezilerime bakarsan ki özellikle Uçmakdere filan.
motordan iyi bir performans elde ettiğimi kabulleneceksin.
Dere meselesine gelince o sıcakta üstümden çamur temizlemek gözümü korkutmasa ben bilirdim yapacağımı
rafel Nickli Üyeden Alıntı
abi allah kısmet ederse bende seneye yazın tek basıma kucuk bır turkıye turuna cıkıcam bu sene cıkıcaktım yol harıtası bılme nerde duracagım falan herşey hazırlamıştım hatta hesap acarken zorlanmıyım dıye ona göre banka hesapı actım
istenmeyın bır şekılde iş degişikligi yuzunden altust oldu ama askere gıtmeden evel yapıcam cunku ilerde asla elıme gecme bu fırsat bu genclık
gerekırse hızlı yaşıyıp hızlı gıderız bu dunyada
Hayırlısı olsun.
O gezinin Trakya ayağında yanında olacağız merak etme.
Hay.alper.est Nickli Üyeden Alıntı
abi sen yanlış motor seçimi yapmışsın gittiğin yerlere göre enduro almalıydın.
neyse sen yolda kalmadın ya güzel bir gezide çıkarmışın ortaya ne mutlu sana
valla Enduro motoru aradım desem yalan olur.
Atlamalı zıplamalı bir gezi olmadığı sürece sorun olacağını zannetmiyorum.
Sonraki hedefim yüksek rakımlar
Konu savaskayan tarafından (28-06-2008 Saat 20:33 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
-
Bizim motorların performansından en ufak şüphem olmadı 10.000 km dir benimde gitmediğim yol ve gezi kalmadı bilirsin. Sağlıcakla kal dostum.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
-
MustafaKemalPaşa'da da güzel yerler vardır.Onları da görmek isteriz
-
kardeş paylasım için teşekkürler. emeeğine saglık cok güzel yerler
-
güzel bi gezi olmuş yazın da on numara arkadaşım okurken keyif aldım teşekkürler...
-
-
emin_arikoglu Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkür ederiz

plajdaki üstsüzler konuya biraz erotizm katmış ama neyse

başlıkta"18+plajda üstsüzleri yakaladım" desem,hit olur gökyüzüne fırlardı bu konu
dragstar72 Nickli Üyeden Alıntı
güzel bi gezi olmuş yazın da on numara arkadaşım okurken keyif aldım teşekkürler...
okuyanın keyif alması da yazana keyif veriyor sonuçta
Konu savaskayan tarafından (30-06-2008 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
-
anlatım özellikle reimler harika
Motosiklet kullanmak: dengeyle vücudu, dikkatle kafayı çalıştırır, rüzgarla beyni dinç tutar!
-
solmyr Nickli Üyeden Alıntı
anlatım özellikle reimler harika

bi de tam o cross'un ortasında fotoğraf makinasının pilleri bitmeseydi.Biraz Cep Telefonu biraz f.makinası derken fotoğraflar böyle oldu.
-
savaş abi süper bi gezi olmuş ama aşk olsun sana, gücendim, keşke beni de çağırsaydın..ayrıca ne vakit gittin oralara, hafta sonları bir yerlere gidelim diyorum sana, her defasında düğün-nişan-sünnet davetiyelerini göstyersun bana, bu işte bir iş var...denize girdin mi bari
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
-
-
omersirin Nickli Üyeden Alıntı
savaş abi süper bi gezi olmuş ama aşk olsun sana, gücendim, keşke beni de çağırsaydın..ayrıca ne vakit gittin oralara, hafta sonları bir yerlere gidelim diyorum sana, her defasında düğün-nişan-sünnet davetiyelerini göstyersun bana, bu işte bir iş var...denize girdin mi bari
Ben iki düğün arası bi Kıyıköy yapıyorum,denize de girmeden geliyorum,
Psikolog ile gezen tek motorcu ben isem,aklıma estiğinde akşam üstü bile giderim kıyıköy'e
pbukkk kadar
Konu savaskayan tarafından (02-07-2008 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir.
-
+Konuya cevap yazmak için ÜYE olmalısınız.