Go Back   Motosiklet.NeT Forum > Duyurular > Etkinlik Gezi Fotoğrafları

İki Kanka Marmaranın Kuzeyine KARABURUN' a

Bu konuya 71 cevap yazıldı 2069 kere görüntülendi

Seçenekler
Alt
  (#21)

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kan Grubu: A Rh+
14-03-2008, 14:08

Vay ganga lar bir olmuş gezio ne guzel bızde hele bı motor alakda allahın ıznıyle

Alt
  (#22)

ragman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Pischmann 150
Kan Grubu: O Rh+
Çok sevindim - 14-03-2008, 14:14

mete_han çok sevindim verdiğin bilgiye. Orası benim hatıralarımda değerli bir yer kaplıyor.
Umarım eski tenhalığını ve ruhunu kaybetmez orası. Tutupta kilyos'a dönmesin.. Şöyle tepeden baktığımızda sadece denizin sesini duyalım inşallah yine...
Bakımlı olması iyidir ancak, oteldi discoydu... olmasın orada...

Alt
  (#23)

Kan Grubu: B Rh+
14-03-2008, 14:14

İzzettin köyünde, köy kahvesinde çay içtik. ne güzeldi beee...
hem çaylar nefisti, hem muhabbet... furduk sohbetin, dedikodunun beline...
  Bâki kalan bu kubbede, bir hoş sadâ imiş...

Alt
  (#24)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Isthanbool(34)Uşak(64)Manisa(45)
14-03-2008, 14:45

Alıntı:
crayzboyone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vay ganga lar bir olmuş gezio ne guzel bızde hele bı motor alakda allahın ıznıyle
sende bizim ayak izlerimizi takip eder gezersin 5 sen sonra ganga...daha dur..

Alıntı:
ragman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mete_han çok sevindim verdiğin bilgiye. Orası benim hatıralarımda değerli bir yer kaplıyor.
Umarım eski tenhalığını ve ruhunu kaybetmez orası. Tutupta kilyos'a dönmesin.. Şöyle tepeden baktığımızda sadece denizin sesini duyalım inşallah yine...
Bakımlı olması iyidir ancak, oteldi discoydu... olmasın orada...
yazın halini bilmem ama yavaş yavaş bozulur merak etme...

Alıntı:
Gültekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İzzettin köyünde, köy kahvesinde çay içtik. ne güzeldi beee...
hem çaylar nefisti, hem muhabbet... furduk sohbetin, dedikodunun beline...

ula kaç çay içtik...5 mi 6 mı...iç bama iç dokunmaz bana valla...ama tozu yidik...farkında olmadan...yol kenarı inşaat var ileride...ben huyluyum kan...bi ara sağa girdin ya kötü yola...en sevmediğim şey...yağmurlu hava...bozuk yol ve çamur...hiç hazetmem...

biz niye en uca gitmedik la...motorlarla...o kayalığın üzerine çıkarcaktık senin keçiyi aslında...tüh be geldi aklıma...
  GERÇEKLER ACIDIR.ACITIR.DÜNYADAKİ TEK DİKİLİ FİDANIM.."K I Z I M"Ben Bir Garip Pandayım.CBF150 Ocak 07 Massey Ferguson 50.000 KM deStar103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150(1991/2009) köftestar & pandastar & banstar

Alt
  (#25)

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: CBR 600 F
14-03-2008, 14:58

vay helal olsun ne güzel gezmişiniz öle

gültekinide görmüş olduk hehe

mete_han resımlerde pek vahşi çıkmışın ya asabi hesabı
  karagümrüklü,kelebek günay

Alt
  (#26)

14-03-2008, 15:04

Alıntı:
GeCe__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vay helal olsun ne güzel gezmişiniz öle

gültekinide görmüş olduk hehe

mete_han resımlerde pek vahşi çıkmışın ya asabi hesabı
asabiyim jiletciyim...

senide bekleriz şekerim...
  GERÇEKLER ACIDIR.ACITIR.DÜNYADAKİ TEK DİKİLİ FİDANIM.."K I Z I M"Ben Bir Garip Pandayım.CBF150 Ocak 07 Massey Ferguson 50.000 KM deStar103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150(1991/2009) köftestar & pandastar & banstar

Alt
  (#27)

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: R1_8
14-03-2008, 15:26

Seni gördükten sonra cbf'e acıdım yaa,bide müdür biraz gül be şu fotolarda,bu erol taş imajı sana uymuyo,yüzünü görenin ufkuna ışık doğsun,tombalak pandam

güzel gezi gültekinide merak ediyodum görmüş oldum emeğinize sağlık
  [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Alt
  (#28)

jameika34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: HONDA 600 F 2006 MODEL
Kan Grubu: AB Rh+
14-03-2008, 15:27

Valla çok imrendim. Artık havalar düzelmeye başladı bu tür gezilerin devamı olsun ve hep birlikte gezelim.Fotolarda iştah açıcı hepsini senmi yedin Mete kardeşim
  jameika34 - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#29)

14-03-2008, 15:39

Alıntı:
efendy_iso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Seni gördükten sonra cbf'e acıdım yaa,bide müdür biraz gül be şu fotolarda,bu erol taş imajı sana uymuyo,yüzünü görenin ufkuna ışık doğsun,tombalak pandam

güzel gezi gültekinide merak ediyodum görmüş oldum emeğinize sağlık
kanka inandoğal haller...tarz meselesi değil...neysek oyuz...dişleri görsen zaten sırıtınca hiç gülmememi yeğlersin...

yenge yok sitede kanka hayrola...yasakladınmı yoksa taş fırın irkeği isoş...

Alıntı:
jameika34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla çok imrendim. Artık havalar düzelmeye başladı bu tür gezilerin devamı olsun ve hep birlikte gezelim.Fotolarda iştah açıcı hepsini senmi yedin Mete kardeşim

kesinlikle olmalıydın kanka...sen tam kafa dengimiz gezi adamısın...hepsini Kıldiken yedi abi...ben baktım...gözü aç adamın...

çok sigara içiyo ama arkadaş...en uyuz olduğum model insanı...

Alt
  (#30)

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Honda CBF 150 Sonunda
14-03-2008, 15:56

Konuşmalarda iriyiz büyüğüz cift poryunuz şeklinde konuşmaları görmüştüm ama bu kadarını beklemiyordum bende sizin motorlar icin kendimi iri sayıyordum :D demek ki banada uyar bu motorlar.
  Z @ B ! T

Alt
  (#31)

14-03-2008, 16:00

Alıntı:
zenon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuşmalarda iriyiz büyüğüz cift poryunuz şeklinde konuşmaları görmüştüm ama bu kadarını beklemiyordum bende sizin motorlar icin kendimi iri sayıyordum :D demek ki banada uyar bu motorlar.
dostum şimdi şöyle...benim kilo 122...eksiği fazlası yok...ama tipe bak kemik ağırlığı...aynı kloda arkadaşımla SUltanbeyline gidip gelirim...motorum 100 ün altına düşmez...işte 150 cc denen olay burda..tork olayı...

aslında hıza bakarsan cbf 150 105-110-115 ayarında gider gelir...çok rüzgarda 100...ybr 125 ten farkı tork...daha güçlü

ama gültekin benim makinaya sığdı ama rahat etmedi...onda göbek var...birde 5 cm alçak benimki galiba...bende onun makinasında bocaladım...sanki motor yere basmıyor havada gibiyid...

eğer göbekliysen bilemem tabi...aynı Gültekin ybrdede rahat edemiyo...halbuki denge merkezi ortada yere sne sağlam basan makina cbf 150 dir...120 lioda kendisi motorun...daha iyisi daha dengelisi bence o cc de yok...çap olarak...

boy kilo kaç olursa olsun...cbf her kalıba uyar garanti ederim bunu...ama zevk alışkanlıklar girerse devreye bişey diyemem...en büyük granaj kasa kalıp cbf de bu gerçek...diğerleri yanında oyuncak gibi kalıyor...ybr tvs oyuncak gibi cbf nin yanında...sırf ön kafa granajı yüzünden...

Alt
  (#32)

14-03-2008, 16:07

Alıntı:
mete_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bak bu itiraf bu kadar sessiz bu kadar kuşların cıvıltısını duyabileceğimiz bu kadar insana huzur veren gezim İstanbul içinde olmamıştı...alabildiğine düzlükler..tarla tapan otlak hayvanlar ve biz...sanki başka bir diyar dostum...bi ara senlede yapalım diycem ama o makinayla zor..
HA ha ha sen öyle san beğenmediğin çinlim aynı yolu defalarca gitti geldi.

Üstelik iki kişi ve yüklü vaziyette. Neyse yinede ben senin gül hatrına satıyorum motorumu.

Artık fuardan bi cbf500 bakarız arayada seni koyar en kral indirimi alırız diyorum ne diyorsun ?
  İmzam yok ama çok ısrar ederseniz parmak basarım

Alt
  (#33)

14-03-2008, 16:15

Alıntı:
harbiturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
HA ha ha sen öyle san beğenmediğin çinlim aynı yolu defalarca gitti geldi.

Üstelik iki kişi ve yüklü vaziyette. Neyse yinede ben senin gül hatrına satıyorum motorumu.

Artık fuardan bi cbf500 bakarız arayada seni koyar en kral indirimi alırız diyorum ne diyorsun ?
indirim kolay iş...hepsi adamım olur...zaten Honda standında kankam görevli...standda dediğim kendisi bayi...yanyana sohbet ederiz fiyat alırız...

sen makinayı nası satcan paşam onu de bi...kim alır o düldülü be...millet aklını peynir ekmeklemi yedi...

doğru o yolları gitmiş gelmiştir ama ahıda gidip vahıda kalmıştır garibin...

Konu mete_han tarafından (14-03-2008 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.

Alt
  (#34)

Eserali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14-03-2008, 16:26

Plansız yapılan, ani karar verilerek çıkılan gezilerden daha çok keyif alır insan, ikinizinde keyifli olduğu belli fotoğraflardan. Tekerinize sağlık..

Konu Eserali tarafından (14-03-2008 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.
  “Şairim/ Zifiri karanlıkta gelse şiirin hası/ Ayak seslerinden tanırım/ Ne zaman bir köy türküsü duysam/ Şairliğimden utanırım“...Bedri Rahmi
  Eserali - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#35)

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: R1_8
14-03-2008, 16:34

Alıntı:
yenge yok sitede kanka hayrola...yasakladınmı yoksa taş fırın irkeği isoş...
KAnka sitemizde hem bayan olup hemde nerde ne konuşacağını bilmeyen bazı dengesizler var ne yazıkki
  [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Alt
  (#36)

14-03-2008, 16:42

Alıntı:
Eserali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Plansız yapılan, ani karar verilerek çıkılan gezilerden daha çok keyif alır insan, ikinizinde keyifli olduğu belli fotoğraflardan. Tekerinize sağlık..

eyvallah...bekleriz diye sahte bişey yazmayım...kankalarını al götür sede bence...

Alıntı:
efendy_iso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
KAnka sitemizde hem bayan olup hemde nerde ne konuşacağını bilmeyen bazı dengesizler var ne yazıkki
taam dostum biliyom mevzuları...deşmiyim...boşver..he de geç...

Alt
  (#37)

bukidavinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: YbR125
14-03-2008, 17:13

abi gezi cok guzelde sorma nası karnım acıkdı kofteyi gordum ha aklıma gelmişken abi kırklareli iğneada cok guzel yer yazlık zaten cok kalaba deil sakin bi yer ama cok guzel dağlardan gidiosun falan sonra dağdan yavaşça inerken oopp masmavi deniz karşında
  avatarda en saadaki benm ilk konserim

Alt
  (#38)

14-03-2008, 17:16

Alıntı:
bukidavinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi gezi cok guzelde sorma nası karnım acıkdı kofteyi gordum ha aklıma gelmişken abi kırklareli iğneada cok guzel yer yazlık zaten cok kalaba deil sakin bi yer ama cok guzel dağlardan gidiosun falan sonra dağdan yavaşça inerken oopp masmavi deniz karşında
orayada gideriz yiğidim.....Allah sağlık sıhhat kudret versin yeter ki..

Alt
  (#39)

roadcarver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: BMW F 650 GS
Kan Grubu: AB Rh+
14-03-2008, 17:21

tekerinize sağlık arkadaşlar paylaşım için teşekkürler mete_han hocam seninle daha tanışamadık ama gültekin gibi sende hoş sohbet neşeli bir arkadaşımızsın anlaşılan inş bir gün beraber gideriz karaburuna biz bu karaburun yollarını ortağımla(Gültekin olur kendisi) çok dolaştık az trafik bol rüzgar full keyif balığa gitmek lazım oralara gerçi gittiğimizde tutamıyoruz ama olsun köfteside güzel
  rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden

Alt
  (#40)

bukidavinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: YbR125
14-03-2008, 17:25

Alıntı:
orayada gideriz yiğidim.....Allah sağlık sıhhat kudret versin yeter ki..
yeterki versin abi gidin yaza doru böle ama yollar gecen sene yeniydi mıcır felan vardı dikat edin babam orda düştü işde virajda mıcırdan kaymış motor
  avatarda en saadaki benm ilk konserim

Konuyu Arkadaşların ile Paylaş
  • Konuyu Facebook a gönder.
  • Konuyu Google a gönder.
  • Konuyu Digg a gönder.

Seçenekler