![]() |
|
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
(#1)
|
|||
|
Offline Üyelik tarihi: 27-06-05 Bulunduğu yer: izmir |
uglychild in davetine uyduk Ayvalık a gittik. -
15-04-2007, 21:14
Merhaba arkadaşlar;Geçen hafta uglychild (sercan ) honda35 (metin) ve beni Ayvalık a davet etmişti,Bizde 15/04/2007 günü saat 08,00 de İzmir den hareketle Balikesir ili Ayvalık ilçesine gittik ; Sercan bizi sarımsaklı girişinde karşıladı evine davet etti Evinde bize kahvaltı ve yorgunluk çayları ve hoş sohbeti ile ağırladı ,daha sonra Ayvalık merkez de bizi gezdirdi hakikaten ayvalık çok güzel bir beldemiz ,Daha sonra adet olduğu üzere bir de şeytan sofrasına çıktık siz ler için o bölgenin de resimlerini çektik . Sercan ve kız kardeşine bizi güler yüzle misafir ettikleri için çok teşekkür ediyoruz ve kısa zaman da tekrar görüşmek dileğimiz dir .Eksik olmasınlar sağolsunlar. İlgili resimleri benim diğital makineyi aceleden evde unuttuğum için sercan makinesi ile çekti bizim de merak ettiğimiz resimleri bu topiğe o ekleyecek. Toplam yaptığımız yol 350 km dir İzmir - Ayvalık yolu kısmen düzgün ama biraz daha iyi olabilir . Selamlar ...... |
||
|
|
|
|
|
|
|
(#2)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 30-10-06 Bulunduğu yer: Izmir&Bodrum Motosikleti: SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53) Kan Grubu: O Rh+ |
15-04-2007, 21:36
oncellikle davetimizi kayde alip geldiginiz icin cok tesekur ederim... Her ne kadar sanal ortamda da tanismis olsak, motosiklet.net araciligiyla bu ortami sizlerinde sayesinde arkadaslik ve Dostluk'a cevirip hos sohbetler edebilmek ne guzel.... Geldiginiz ve tanistigimiz icin cok cok memnun oldum... İnsallah tekrardan bir gezi firsati yakalar Manisa li ve HAVRAN li motosiklet dostlariyla Ayvalikta bulusma firsatiniz olur Hersey icin tesekur ederim... Resimlerimiz burda Sarimsakli girisinde bulusma animiz ve eve kadar olan yolculugumuz... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CENNET TEPESİ solda PİYADE(TARIK) SAGDA HONDA35 (METİN) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biraz muhabbet edip iceceklerimizi ve cipslerimizi yedikten sonra, YOLA KOYULDUK... CUNDA TARAFLARINA DOGRU GAZ ACTIK... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CUNDA'YA GİRİŞ.. TURKİYE NİN İLK BOGAZ KÖPRÜSÜ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CUNDA DAYIZ.... KİLİSE ZİYARETİ.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Guzel Cunda nin zeytin kokulu tarihi evlerinin arasindan sahile yani liman kokusuna dogru sallandik.... hos bes muhabbet, caylar ve lokma derken, bi tavla atalim dedik... MİSAFİR FALAN ANLAMAM TAVLA DERSİNİ VERİRİM... hehe yazma demistin ama dayanamadim...Metin Abicim....2-0 dan 2 mars bi duz yaparim hehehe Gölgede ter doktum ama degdi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VE CUNDA DAN AYRILIK ZAMANI, SEYTAN SOFRASINA DOGRU GAZ ACIYORUZ.... ![]() ![]() ![]() Cunda dan yaklasik 20 km yol aldiktan sonra SEYTAN SOFRASINA TIRMANIYORUZ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bİ KAC TANE DE DUNDEN FOTO KOYAYIM BARİİİ... ![]() ![]()
|
| GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE | |
|
|
(#3)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 29-03-06 Bulunduğu yer: İSTANBUL__tarabya Motosikleti: zat150 Kan Grubu: O Rh+ |
15-04-2007, 21:43
offf offff ne güzel benım memleketım ayvalıkta bombostur şimdi mis gibi havası bu yaz burhanıyeye gelınce benide gezdirirsiniz heralde. .. . tebrikler . .. .. |
|
|
(#4)
|
|
|
Forumdan Uzaklaştırıldı
Offline Üyelik tarihi: 01-08-05 Bulunduğu yer: LEVENT & SERENGETI Motosikleti: İstanbul(34)Uşak(64)Manisa(45) Kan Grubu: B Rh+ |
15-04-2007, 21:50
buram buram ege kokuyor...kurban olurum egeye...birde ugly'ye.. |
|
|
|
|
(#5)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 27-06-05 Bulunduğu yer: izmir |
15-04-2007, 21:55
Eline sağlık uglychild ........Çok teşekkür.... Çok selamlar. |
|
|
|
|
(#6)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 30-09-06 Bulunduğu yer: istanbul/ama malatyalı Motosikleti: nedesem boş o iş yattı Kan Grubu: B Rh+ |
15-04-2007, 22:07
şu şeytan sofrası manzarası herşeye değerbe paylaşımın için saol |
|
|
|
|
(#7)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 11-11-05 Bulunduğu yer: istanbuL/ayvaLık Kan Grubu: A Rh- |
15-04-2007, 22:08
vay be evimin kokusu burnuma geldi.. ellerinize saglik cok guzel resimler.. su ayvaliklilarla tanisalim geldigim zaman gezi yapalim |
|
|
(#8)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 27-07-06 Bulunduğu yer: MANİSA Motosikleti: KLV-1000 Kan Grubu: O Rh+ |
15-04-2007, 22:17
Kanka(uglychİld) Kask YapmiŞiz Gene...buda Yunanİstan İŞİmİ Leynn....... |
| ==>> SAKALLI <<== | |
|
|
(#9)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 28-12-06 Bulunduğu yer: Ankara ve motorumun gidebilecegi her yer Motosikleti: 2001 HONDA CR250R Kan Grubu: O Rh+ |
15-04-2007, 22:29
Resimler ve ayvalık cok güzel ancak benim dikkatimi çeken en önemli unsur. Uglychild ın motorundaki far sistemi oldu. Çok güzel durmus acerbisler... |
| Motocross 4ever | |
|
|
(#10)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 23-02-06 Bulunduğu yer: MANİSA/Akhisar Motosikleti: sattım... Kan Grubu: O Rh+ |
15-04-2007, 22:41
sercan kardeşim walla bu hafta müsaittim keşke gelseydim çok eğlenceli vakit geçirdiğiniz belli...senin davetine icabet eden dostlarımada tebrikler güzel yol yapmışlar.tanışmak kaynaşmak dileği ile dostlar.
|
| Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır. Bu memleket tarihte Türk'tü, bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.M.K.ATATÜRK |
|
|
|
(#11)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 07-04-06 Bulunduğu yer: Smyrna-Physkos Motosikleti: Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S , Xingyue XY 150 Kan Grubu: A Rh+ |
15-04-2007, 23:12
Sercan bu işi iyi yapıyor. Ayvalık ise anlatılamayacak kadar güzel... Herkes uğrasın sercan'a mayıs ayı gelmeden... Gerçi o bizi mayıstan sonra da Bodrum'da ağırlayacakmış, öyle dedi Her hafta Halikarnaaassss
|
| TANRI CEVİZ CERİR AMA KIRMAZ | |
|
|
(#12)
|
|||||||||
|
Offline Üyelik tarihi: 30-10-06 Bulunduğu yer: Izmir&Bodrum Motosikleti: SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53) Kan Grubu: O Rh+ |
Buyrun Gelin Arkadaslar, Ben Hepinize Yeterim:) -
15-04-2007, 23:32
Alıntı:
Alıntı:
sevgili Tarik abicim, İnsallah bi dahakine istedigim gibi agirlayabilirim sizleri... tanismak, dedigin gibi tanismak! ! ! Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
ne Halikarnas i.... Ben sahsen kendim bizzat bilmem oralari... Reklam yapma |
||||||||
| GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE | |||||||||
|
|
(#13)
|
|
|
Forumdan Uzaklaştırıldı
Offline Üyelik tarihi: 01-08-05 Bulunduğu yer: LEVENT & SERENGETI Motosikleti: İstanbul(34)Uşak(64)Manisa(45) Kan Grubu: B Rh+ |
15-04-2007, 23:44
abi ne Yunanistanı...biz melmeketi keşfedememişiz...oda olur inşallah...senle ölüme gidilir ... |
|
|
|
|
(#14)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 02-07-06 Bulunduğu yer: AkHiSaR-manisa Motosikleti: CbR125r kırmızı ve honda cup 90 vede modial URT100 Kan Grubu: O Rh+ |
15-04-2007, 23:51
sercann bii herzamankı gıbı felaketsınn yaaa haftaya sarımsaklıdayımm arabala gelıcemm allah nasıp edersee |
| Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK | |
|
|
|
|
(#15)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 14-01-07 Bulunduğu yer: izmir Kan Grubu: O Rh+ |
16-04-2007, 00:15
Kardesim sen de artik Ayvalikli sayilirsin bi ara cok gittin geldin, Ayvalik a aşık oldun sonra sercedando ya kaptirdin kalbini gozumuz yollarda kaldi... ne Halikarnas i.... Ben sahsen kendim bizzat bilmem oralari... Reklam yapma sercanım pek yakışmış be sakal olayı bir karizma olayı falan inceden |
| Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık... | |
|
|
|
|
(#16)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 21-12-06 Bulunduğu yer: ANTALYA Motosikleti: KMYCO VENOX 250 Kan Grubu: O Rh+ |
16-04-2007, 00:41
kuş olup uçmak vardı o tepelerden , harika yerlere gitmişsiniz ,,, |
|
|
|
|
(#17)
|
||||
|
16-04-2007, 01:07
Alıntı:
Alıntı:
sercanım pek yakışmış be sakal olayı bir karizma olayı falan inceden sakal olayi her bahar boyle oluyor iste, senelik bakima girecegim de onu bekliyorum guzelim... Sevcan'in da selami var, ben olmasam bile o burda... buyuk ihtimal 20.04 te Almanya ya gidiyorum ve 28.04 te donerim... ordanda Manisa cocuk esirgeme kurumuna gecmeyi dusunuyorum... simdilik planlarim bunlar ama carsambaya kesin haber vericem Alıntı:
burda da benim ufak bi Ayvalik videom var;http://www.motosiklet.net/forum/vide...-nassilim.html |
|||
| GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE | ||||
|
|
(#18)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 27-08-05 Bulunduğu yer: Adana Motosikleti: Honda CBF 500 Kan Grubu: A Rh+ |
16-04-2007, 01:20
Sercancım gene boş geçirmemişsin pazarı vallahi helal olsun.Beraber gezmek dilegi ile hoşcakal... |
| Born To Be wild,Live to Ride... | |
|
|
|
|
(#19)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 06-05-06 Bulunduğu yer: izmir-ankara Motosikleti: yenisine kısmet :) Kan Grubu: B Rh+ |
16-04-2007, 01:32
guzel gezi guzel foto guzel insanlar :D daha ne olsun ki ... paylaşım için tşkler... |
| ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK | |
|
|
|
|
(#20)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 27-10-06 Bulunduğu yer: Gurbet Motosikleti: Var Kan Grubu: B Rh+ |
16-04-2007, 03:32
Uglychild; Kardeşim senin ne işin var bodrumda??? Ben her yaz en az bir haftamı Ören'de geçiririm. Ayvalık istikametine de mutlaka bir günümü ayırırım. Neden Ören? dersen tamamen romantizm. Yengenle ilgili bir şey.. Bu nedenle bana cennet gibi geliyor.. Tabii benim memlekete de çok yakın.. Bu da tercihimde belirleyici bir unsur oluyor... Keşke geldiğimiz zamanlarda oralarda olsaydın. En azından görüşmüş olurduk... Arkadaşları güzel ağırlamışsın. Kuşkum yoktu zaten.
|
|
|
|
| Konuyu Arkadaşların ile Paylaş |
| Seçenekler | |
|
|