Nasıldı iyimiydi bizsiz eğlenebildiniz yani. Nasıl geçti boğazınızdan afiyet olsun hadi bakalım...
Sercan,ferhat.hamdi Ve Havran Motor Dostlari Olarak,temiz Hava Bol Gida Keyifli Bir Pazar Daha Geçirdik.en Kisa Zamanda Görüşmek Dilegiyle.
senin gelmeni cok istedik biliyosun, israrci da olmadik degil yani baktim sen yoksun senin payina dusenleride ben yedim
en kisa zaman, insallah haftaya
bu arada tekrardan Manisadan LODOS,FAVORİİ,HAMDİ ve İzmirden saz arkadasim GİTTARDANDO YA cok cok tesekur ederim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
sercann abı büyüksun yaa
ağlıyorum suann hemdee hüngür hüngürr mangal kokularıı buraya kadar geldı zatenn
birde keman gördüm ordaa ohh bee valla süper olmuss keskee gelseydımm
: pr:
serkan abi kaç dakıkada vardınız bergamayaa yapiştırdınızz gibime gelıyoo
abı karelerr dehşettt vallaa
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
guzel gezi olmuş arkadaşlar hepinize mugladan sevgiler...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Haftaya inşaallah görüşürüz.Sizlerle birlikte olmak bizim içinde büyük bir zevk olacak,mutluluk duyacağız...
ah şöyle sercan koy fotoları...
HAVRAN'dan katılan tüm dostlarım abilerim , ablam tanıştığımıza memnun oldum.
hepsi adam gibi adam
çok güzel zevkli bi haftasonu geçirdik , inşallah marmok festivaline de gelen abilerim olacak daha da zevkli olacak
bu arada weboy (sedat) o kadar da ısrarcı olduk bi dahaki ne sallarsan karışmam
ali (gitar) kardeşim can dostum son dakikada yaptı sürprizi atladı geldi (özlemişiz seni be )
sercan organizasyon için teşekkürler
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Gezimize katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum Öncelikle Sercan kardeşimize Serkan arkadaşımıza Ferhat arkadaşımıza Hamdi arkadaşımıza ve İzmir den gelen gittardondo arkadaşımıza teşekkür ediyorum ayrıca Edremit den Emin kardeşime ve eşine katıldıkları için ayrıca teşekkür ediyorum çok güzel bir gezi oldu havran gurubu olarak çok güzel eyelendik ve gezdik mutlu bir Pazar günü geçirdik görüşmek üzere
sercan kardeş sucuklar bensiz boğazınızdan nasıl geçti iyi eylen mişiniz. ben ayvalığa gidiyordum bizim motorize gurup dönöyordu yani ben geç kalmışım bir dahaki sefere. sercan çaktırma yengen izin vermedi .oooo şaka arkadaşııım iyi eylenceler
aranızda bulunamadığım için üzgünüm ben bu olayı tamamen unutmuşum halbuki bende dikilideydim size yakındım ama unuttum kusura bakma sercanım.bidahakine söz yanınızdayım selamlar
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
ya hayatımda bu kadar eglendigimi hatırlamıyorum hepiniz gercek bi dostsunuz hepinizle tanıştıgıma cok memnun oldum biz havran motor dostları olarak sizleri buradada agırlamak isteriz hepinize kazasız sürüşler
Sercancım gezi harika oLmuş.Seni ve geziye katıLan bütün arkadaşLarımı ve abiLerimi tebrik ediyorum.Bir gün aynı gezide buluşmak diLegi iLe Adanadan sevgiLerLe
Born To Be wild,Live to Ride...
süper olmuş ayrıca manisa mt`i cesaretinden dolayı kutluyorum
Sercan, güzel bir gezi olmuş. Gezinin yapılacağını biliyordum ama topic'in açıldığını fark etmediğim için herhalde olmayacak dedim. Bu yüzden de düşünme fırsatım bile olmadı. Her hafta sonu da gelme imkanım olmadığı için belki ileride bir geziye ben de katılabilirim diyorum.
Bergama Kalesi'nden olan manzaraya bayıldım. Çokgüzelmiş.
Buluşma yeri bana göre biraz uzakmış. Sadece o noktaya bile ulaşmak başlı başına bir gezi olurmuş. Sonuçta şehirlerarası yolda tekbaşına gitme ve/veya dönme ihtimali oluyor.
kardeşim bekleriz sizinle tanıştıgıma cok memnun oldum ayrıca iyi dost sunuz akisara selamlar
sercan kardeş birdaki sefere benide listenize ekleyin uzun zamandır görüşemiyoz dükkan açtım beklerim herkezi
serkan işbilir
dedik sana Kemal, ama bidahikine insallah... bu arada yokus yukari Favorii yi baska motorla tasıdık, bayir asagi da Lodos la indi... e e e kolay mi 120 kilo
bir ay sonra Bodrum da gorusmek dilegiyle..
Bizler icinde oyle... umarim havalarda bu haftataki gibi olur ve yeni kesfettigim dag yollarinda gezeriz
Muhittin ABicim, asil biz sizlere tesekur ederiz, yakın zamanda yine guzel bi seyler yapalim...
sizin Corlu geziside aynen oyle olmus, gozum masadaki tabaklarda kaldi
Abi adini da sık sık andık, dediler iste, yenge salmaz onu diye , Nadir abiyi de gozlerim aradi, siyah Honda eksikti grupta... Ahmet baba da seyahatinden donmedi gitti...
bahaneye bak, Gurkay OUT, Favorii IN... bi dahakine Mecit i de kap gel ama...
abi hafataya kısmetse İzmir den misafirlerimiz var, onlarida alip geleyim diyorum ya da siz gelin hep beraber gezelim...
vay kardesim, saolasin, insallah yaza takılacagiz.. bu arada grenajın resmini koy yaw, merak ettim nasil oldu diye...
gidecegiz tabiii...
Manisa li iste, deli bunlar deli
abi halbuki Gittardando da geldi son anda, onceden bilseydik beraber gider gelirdiniz.. bu arada resimlerin hepsi cep telefonundan cekilme...
msn den gorusmeye devam
Kardesim hayirlisi olsun, insallah ugrayacagim yanina... valla ozledik seni... kafana estimi bas gel...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)