Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Gebze - Erzincan Rota Tavsiyesi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    18 Nisan 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CRF 250L
    Arkadaşlar merhaba 31 mayıs -09 Haziran tarihleri arasında Gebze - Erzincan arası bir rota yapmak istiyorum. Asıl amacım Erzincan ı gezmek. Erzincan uzun zamandır çok merak ettiğim bir coğrafya. Mevcut da aklımdan geçen 31 Mayıs cuma öğleden sonra Gebzeden hareket etmek ve Erzincan dan önce ara bir noktada 1gün 1 gece konaklamak (kamp atmak).

    Erzincan dan dönüş de ise farklı bir rota izleyerek tekrar eve dönmek. 10 günlük bu rotayı (gidiş dönüş kamp noktalarımı) sizce nasıl planlamalıyım ? Honda CRF 250L kullandığım için olabildiğince köy yolları kullanıp otobanlardan uzak kalmak istiyorum. Konaklama için de çadır uyku tulumu kullanacağım. Otel pansiyon vb yerlerden uzak olup doğayla iç içe olmak kafa dinlemek istiyorum. Değerli tecrübe ve görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.(Soru işaretli yerlere sizce nereler gelmeli) Sevgiyle
    Gidiş Rotası
    Gebze hareket - 1. ????durak (1gün 1gece kamp) - Erzincan Varış(2 gün 2 gece kamp)
    Dönüş Rotası
    Erzincan hareket - 2.Durak Sivas (2gün 2 gece kamp ) - 3. Durak?? (1gün 1gece kamp) -
    4. Durak?? (1gün 1gece kamp) - Gebzeye varış


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    13 Haziran 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    falcon flash 100
    Madem gezmeye gidiyorsun ne gerek ver tarifeli tren gibi gitmeye nerede akşam orada sabah.
    stubborn bunu beğendi.

  3. #3

    Üyelik
    18 Ekim 2013
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Regal Raptor 150
    Köy yollarını kullanarak Erzincana varamazsın çünkü köy yollarında yeteri kadar yönlendirme levhası yok, navigasyon bile oralarda sağlıklı olarak işlevini yerine getiremez, o yüzden yanılıp boşuna yanlış istikametlere gidersin, otoban kullanmak zorunda değilsin, normal şehirlerarası yolları kullanabilirsin, ayrıca köy yollarında teknik ve lojiştik yardım zor olur 2 motor olsanız tamam, Gebze Erzincan arası köy yolları pek yok zaman zaman anayollara inmek gerekebilir ayrıca zamanlamaya hiç ama hiç uyamazsın boşuna maceraya atılma.

  4. #4
    Mucit23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ağustos 2012
    Şehir
    ELAZIĞ
    Motosikleti
    Tracer 900 & KTM450EXC & BWS100
    Bende mayıs gibi Ankara dan yola çıkıp bir Batı Karadeniz turu yapmayı düşünüyorum. Ankaradan Boluya geçip o bölgeyi gezdikten sonra Zonguldak dan karadeniz sahiline geçip sahil boyu Trabzona kadar ilerleyip ordan Gümüşhane ve Erzincan dan Elazığ'a inmeyi düşünüyorum. Elazığdan tekrar Ankaraya döneceğim. Vakit olduğu sürece yolu uzatabildiğim kadarıyla uzatmayı düşünüyorum

    Daha önce Erzincana birkaç defa gittim. Doğası harika bir yer. Refahiye, Kemaliye ,İliç Buralar mutlaka gezilmeli. Daha önce yazın çok gittim bu bölgelere fakat ağaçların yeni yeni yeşermeye başladığı suyun bol olduğu bu bahar zamanlarında ilk defa olacak. Bakalım umarım planladığım tarihlerde yağmur yağmaz.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)