Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

100 cc 6 Bulgaristan - Yunanistan

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    13 Haziran 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    falcon flash 100







    Hazır vakit bulmuşken Bulgaristan - Yunanistan turu yapayım dedim.
    Hani bizlerin klasik bir sorusu vardır nerelisin hemşerim der ve muhabbete başlarız.
    Bulgaristan kısmı bir nevi nerelisin hemşerim sorusuna cevap oldu. Hemde bu vesile doğduğum yeri ziyaret etmiş hemde bilmeyenlere tanıtmış, bilenlerede kısa bir hatırlatma olmuş olur.
    Yunanistan kısmı ise tamamen gezinti oldu.






    1- Geziye çıkacağımı duyan arkadaşlar ziyaretime geldi. Kendileri ile sohbet ederken annem,abim, büyükoğlum ve yiğenlerim geldi. Hepsiyle toplu fotoğraf çekildik ve ben onlara söz verdim sitede yayınlayacağım diye fakat aksilik gezimin başında fotoğraf makinemi kaybettim. Bu yüzden onlara vermiş olduğum sözü tutamadım. sadece bir arkadaşımın cep telefonu ile çektiği bu pozu buldum ve onu yayınlıyorum.
    Not : arkada ortada duran kardeşim.Diğerleri mahalleden arkadaşlarım.







    2- Bogaz köprüsü girişinde fotoğraf çekildim. İstanbul çıkışında Celaliyeye gelinçe bu güzel esnaf kardeşimizin dükkanını görünçe bir fotoğraf çekeyim dedim fakat kameramın olmadığını görünçe cep telefonu ile Edirneye kadar idare edeyim orda yenisini alırım diye düşündüm.







    3- Silivriye kazasız belasız ulaştım.







    4- Artık herkes kurt olmuş.






    5- Yeni bir ile girmiş oluyorum elveda İstanbul.






    6- Merhaba Çorlu






    7- Ergene ilçemiz kendi tabelasını kendi yapmış aferin tabelayı devletten beklememişler.






    8- Trakya da gördüğüm her ayçiceği tarlasında bu tabela var. Pioneer dünyanın en büyük iki tohum üretiçisinden biri. Adamlar laf üretmiyor tohum üretiyor.





    9- Kırklareli tabelasını da görmek kısmet oldu. Bakarsın bir gün kendinide görürüm.






    10- Lüleburgaz dayım ilk arabamın plakası 34 LLB 34 idi aklıma onu getirdi ilk arabalar nedense unutulmaz hala anarım metalik kırmızı tempra mı o zamanlar çok forslu arabaydı dijital gösterge ışıl ışıl.





    11- İlk molamı veriyorum ve vakit kaybetmemek için konserve ile idare ediyorum. malum benim için yol uzun.






    12- Kendisi küçük ama ufku büyük esnafım benim.





    13- Edirnedeyim sabah saat 6: 00 da İstanbuldan yola çıktım öğlen 13: 00 da ulaştım. Fotoğraf makinesi için margi outlete uğradım orada yokmuş hemen karşısında erasta avm vardı onda da yokmuş biri dedi arkada vatan bilgisayar var orada bulunur. Gitim oraya 4 tane ne olduğu belli olmayan ama fiyatı dudak uçuklatan makineyi görünçe vaz geçtim. Kusura bakmayın harcadığınız vakti, elektiriği, gb ları helal edin cep telefonu ile idare etmeye karar verdim.





    14- Sınır tabelası göründü.






    15- Sınırdayım.






    16- Sınır kalabalık değildi çabuk geçtim.






    17- Bu kapı sınırın sıfır noktası.






    18- Bulgaristan tarafından Türkiyenin görünüşü. Bulgaristan gümrüğünün fotoğrafını çekmemişim şimdi fark ettim.






    19- Yolda bir sürü kumarhane reklamı hep Kıbrısa gitmeyim bizede gelin diyor.






    20- Sınırı geçince ikinçi benzinçide kamp kurmaya karar verdim. Ortalık sakin di.






    21- Ben yattıktan sonra tırlar geldi. Birinin soğutucusu varmış beni uyutmadı beş dakikada da bir çalışıp duruyor.






    22- Sabah kalktım kasa dolu çıkardım mısır gevreğini kutu sütte var üstüne bir de sallama cay oh mis on numara. Bütün gezi boyunca böyle kahvaltı yaptım.






    23- Sırp turistleri sarımsaklı ve kuşadasından ülkesine getiren turist otobüsü geldi.






    24- Yanıma atmaca ( şahinde olabilir ) kondu.






    25- Bu yol üç sene öncesine kadar Türkiye yi avrupaya bağlayan yoldu. Bütün araçlar tırlar, gurbetçiler bu yolu kullanırdı. Dikkat edin yolun kenarında bırakın emniyet şeridini yaya olarak bile yürünecek yer yok.






    26- Bu da yol tabelaları.






    27- Kırcaali ye ulaşıyorum.






    28- Hayat heryerde çingenelere güzel.






    29- Burası Kırcaalinin otogarı.






    30- Bu fabrika daha önce gebze deydi ( Kocaeli ) . Ben bu fabrikada üç sene çalıştım gebzedeyken kimya mühendisi olarak. Şimdi Bulgaristan da hemen arkası Balabanlı köyü babamın köyü.





    31- Bu da köyün ilkokulu abim iki sene anaokuluna gitmiş.






    32- Burası köyün camisi.






    33- Bu da caminin minaresi.






    34- Dedemin ( babamın babası ) evi. Taş ev belki otuz seneden fazla kimse yaşamadığı için yıkılmış. Taş yığınına dönüşmüş. İnsanın dede evini böyle görünçe içi burkuluyor ama elden gelen bir şey yok.






    35- Seneler sonra ilk defa kızılçık yedim.






    36- Burasıda anne ve babamın köylerinin bağlı olduğu kasaba Mestanlı. Annemle babam aynı kasabanın farklı köylerinden.






    37- Kasabanın ( mestanlı ) meydanı.






    38- Mestanlı da bir döviz bürosu. Burada Türk parası geçiyor. Gelmek istediğinizde yanınıza dolar veya euro almanıza gerek yok.






    39- Mestanlıda bir büfe.






    40- Büfede oturup bir şeyler atıştırırken büfenin sahibi erol beyle lafladık. Eskiden Türk parası değerli iken buraya geliyorlardı şimdi değer kaybetti buradan oraya gidiyorlar diye dert yandı. Yani kısacası paramız değer kaybettiğinde yurt dışındaki esnafta müşteri kaybediyor onlarda öyle dertli.
    Dediğine göre buradaki büfelere, lokantalara malzeme sağlayan toptancı Edirne deki A 101 den malzemeleri alıp bunlara satıyormuş. Al sana görünmeyen ihracat.






    41- Bu bina Mestanlının belediye binası önündeki bayraklara ve direk boylarına dikkat edin. Soldan, sağa Bulgar, Mestanlı, Avrupa, Yunan ve Türk bayrağı. Kimsenin burası Bulgaristan bu bayraklar ne oluyor veya Bulgar bayrağı niye daha yukarda değil dediği yok. Herkes işinde güçünde.






    42- Kasabanın kilisesi.






    43- Buda kasabanın camisi. İsteyene kilise isteyene cami sen yeterki gitmek iste. Not: Kasabada imam hatip okuluda var okul seviyesini bilmiyorum. Lise mi? ortaoukul veya kurs mu?





    44- Camide Kuran kursu var bu da ilanı hem Türkçe hem Bulgarca ilan. Ben anladım Bulgarca bilmiyorum falan deyip camura yatmayın diye.





    45- Kasabanın otobüs yazıhanesi.






    46- Gece kalmak için kasabanın arkasında ormanlık bir tepe var orada kamp yaptım. İlk defa yabani tavşanla burun buruna geldim hayvan ne kadar hızlı koşuyor. Dedim bunu avlayan avcıya helal olsun bu kadar çabuk gözden kaybolan avı vurmak yetenek ister.






    47- Bu ev dedemin ( annemin babasının ) evi kim kalıyor bilmiyorum tanımıyorum. Ben sadece bahçe kapısından bakabiliyorum. Dedenin evine girememek böyle kapıdan bakıp dönmek insanı biraz buruyor hayat işte.






    48- Memleketteki iki akrabamdan biri rahmetli büyük dayımın hanımı tek yaşıyor. Bir de annemin amcasının kızı var 80 üzeri çok yaşlı onunda fotoğrafını çekemedim. Bunlar artık memlekette son akrabalar.






    49- Dedemin okul diploması ( annemin babası, ne okulu olduğunu bilmiyorum ) eski Türkçe, Bulgarca karışık.






    50- Bulgaristan, Yunanistan sınırı sadece kimlik gösterip geçiyorsun kayıt,arama, kontrol gibi şeyler yok adamlar kimlik senin mi diye bile bakmıyorlar. Sadece avrupa dışından olanların vizesine ve parmak izine bakıyorlar.






    51- Meraklısına birinci elden güncel Yunanistan da akaryakıt fiyatları.






    52- Çok şükür Fanarideyim.






    53- Tam karşısı marina Fanari Bodrumun iki sokaktan ibaret maketi fotoğraf çektiğim sokağın sol tarafında paralelide restaurantlar bir sonraki fotoğraf.






    54- Bu sokakta restaurantların olduğu sokak. Sokak bitip sağa doğru dönüyor orasıda marina.






    55- Fanari sahilde denize doğru uzanan sokak villalar vardı üçünçü arsa boştu dikenleri temizledim cadır kuracak kadar. Cadırı açtım tam sahibi geldi otları kesecem diye. İçimden dedim bu günümü buldun neyse cadırı kenara çektim otları kesti.






    56- Sonra cadırı tekrar yerine koyup eşyaları yerleştirdim. Ben yunança bilmiyorum o türkçe bilmiyor el kol hareketleri ile muhabbet ettik. İnsan dil bilmese bile el kol hareketi ile baya anlaşıyor. Çok efendi sevimli birisi bana yandaki bahçe duvarından kendi bahçesine sarkan üzümleri yememi söyledi bende bayağı yedim sağolsun.
    Oradan ayrılacağım zaman cadırı toplarken denize doğru giden yunanlılar el sallayıp istanbuuul demeleri çok hoşuma gitti güle güle demek istiyorlar. Yaşlı bir amca geldi yarım türkçesi ile benim hanım görmüş git söyle bizde kalsın demiş ben de dedim ki eşime oda benim gibi izci evde kalmaz dokunma işte böylede konuk sever sıcak kanlı insanlar.






    57- Kumsala gittim güneşlendim.






    58- Yüzdüm.






    59- Tatil de kitap okumayı severim. Bol bol kitap okudum.






    60- Sahildeki villalar muhteşem ötesi.






    61- Sahilde masada cam ağaçı gölgesinde yemek yemek bir harika oldu. Menü corba, makarna, kurufasulye, hıyar turşusu, kurusoğan ve cay. Gerçi menü biraz ağır oldu ama o sıcakta sebze meyve saklama imkanım yoktu. Sonuçta aç bilaç tostla idare etmedim.






    62- Böyle yontma taş çağında yaşayıp cilalı taş devrine bile geçmezsen olacağı budur. Neyse ben kaybolmadım sadece gezimi uzattım zaten geziye çıkmadım mı?






    63- İyi ki yolumu uzatmışım bütün Komonoti yi ( Gümülçine ) dolaştım çok temiz, çok sakin, çok güzel bir yer di.






    64- Yol kenarında böyle şeyler çok vardı. Acaba gelen geçen dua etsin diye mi yapılıyor anlamadığım bilmediğim şeyler.






    65- Yunanistan da tek para verdiğim yer 1.20 euro otoban üçreti. Yemek ve içeçek kasada dolu, cadır var, mat var ( yatak ) benzinide Bulgaristandan aldım yedek bidon da var.






    66- Memleket göründü.





    67- İpsala sınır kapısı Yunanistan tarafı.






    68- Hoş bulduk.






    69- Böylede park edilmez ki.






    70- Çok şükür kazasız belasız geldim. İstanbul sigara gibidir herkes şikayet eder ama kimse bırakamaz.






    71- Neliymiş sinekli bu da benden olsun içimden geldi.





    Videomu seyrederseniz memnun olurum.

    Gezi yazımı okuyanlara, filmi mi seyredenlere yorum yapanlara, yorum yapmayanlara teşekkürü bir borç bilirim. Her yapıcı eleştiri bir sonraki gezinin daha iyi olmasını sağlayacaktır.

    Not: 1011 kilometre yol yaptım. Bir fotoğraf makinesi bir güneş gözlüğü kaybettim. Benzin dışında motosiklete 30 euro sigorta yaptırdım. 1.20 euro otoban üçreti bir seferde büfede döner ekmek yedim. Saydıklarım harici yurt dışında yemek, içmek ve yatak için her hangi bir ödeme yapmadım.

    Not: Rossmandan 17 liraya şişme minder aldım çok rahat ettim tavsiye ederim.
    Lucas, ahmetunuver, jackonbir ve 64 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ocak 2017
    Şehir
    İstanblue
    Motosikleti
    09
    Abi o motosikletle nasıl gidiyorsun nasıl bir sabır yolda sıkılmıyor musun?

  3. #3
    ahmetunuver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2007
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    Modenas GT135
    İsmet bey tek kelimeyle helal olsun diyorum, tebrik ederim..Dönüşte Tekirdağ'dan geçmişsin, bileydim hiç olmazsa bir kahve molası verdirirdim..Trakya'ya gelirsen mutlaka beklerim. Eylülde egeden akdenize niyetliyim gel beraber gidelim. İkimizin motorları da aynı sayılır, gidebildiğimiz kadar gideriz, çok sevinirim..Selamlar..
    jackonbir ve frosen bunu beğendiler.

  4. #4
    bican33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2015
    Çok güzel bir gezi olmuş, imrendim. Tebrik ederim. İnsan isteyince ve azmedince böyle bir motorla da gidebilirmiş meğer. Bu durumu ispatladığınız için ayrıca tebrik ederim.

  5. #5
    jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2011
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    hondabeat > cbf150 > twsapache > cbf150 > NC700 >
    abi çok iyi be
    muhteşem ötesi

  6. #6

    Üyelik
    02 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dominar 400 (satıldı)
    Süpersin abi. İmrenme ve kıskanmayla beraber zevkle okudum.

    59 gülümsetti )
    potasyum, manad, halilom ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  7. #7
    okican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2010
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Lambretta V200 Special ABS
    64- trafik kazası olmuş o noktada. ölen kişinin resmi vs konuyor. dua anma vb şeyler için.
    Riptalon, TIGERSHARK, hotbiber3 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  8. #8
    scorpions_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2009
    Şehir
    tekirdağ
    Motosikleti
    racer 200_discovery150_cbf 150_cbr 250_
    Abi herzamanki gibi süpersin, helal olsun.

    Arada bende Bulgaristan 'a gidiyorum bişey merak ettim, o benzinlik yanına çadır kurmadan önce sorunuzu mu yada kurduktan sonra bişey dediler mi?

    Kazasız sürüşler.

  9. #9

    Üyelik
    18 Mart 2017
    Abi çok güzel olmuş. Bitmesin diye okuduğum yeri tekrar tekrar okuyorum. Motorun bakım işlerini nasıl yapıyorsun? Kendiniz mi ilgileniyorsunuz? Arıza durumu için b planınız var mı yola çıkmadan önce?

  10. #10

    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    Copenhagen
    Motosikleti
    Tracer700
    Cok guzel bir gezi olmus tebrik ederim.Yolda gørmus oldugunuz resimdeki vatandan orada kaza yapip hayatini kaybetmis birisi.
    harun1967 bunu beğendi.

  11. #11
    Gassal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    HONDA PS 150İ
    Vallahi helal olsun abi. O motorla yaptığın gezileri takip etmek çok güzel. Bu cesaretle yarın alırım motoru

  12. #12

    Üyelik
    29 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    cıks
    Tatil de kitap okumayı severim. Bol bol kitap okudum.

    bauhaus <3 o da tersten

    tebrikler çok güzel gezi olmuş

  13. #13
    nadrov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    var
    Çok güzel bir gezi olmuş tebrikler

  14. #14
    tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Aralık 2005
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Süper gezi olmuş.
    Tebrikler

  15. #15

    Üyelik
    10 Mayıs 2018
    Şehir
    İstanbul-Van
    Motosikleti
    honda cm125t ve kuba dragon 110cc
    Abi tebrik ederim 100cc motorla büyük cesaret, Vandan bitlise 150cc ile gidene kadar diğer araçlar ecel teri döktürdü, sen yurt dışına çıkmışsın helal olsun.

  16. #16

    Üyelik
    13 Haziran 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    falcon flash 100
    Alıntı uzay gemisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi o motosikletle nasıl gidiyorsun nasıl bir sabır yolda sıkılmıyor musun?
    Yola çıkmadan önce şu saatte şurada olacağım diye plan yapmıyorum. Yanıma çadırımı da almışım kasa zaten yiyecek içecek dolu niye acele edeyim niçin sabırsızlanayım. Bakına bakına gidiyorum.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------

    Alıntı ahmetunuver adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsmet bey tek kelimeyle helal olsun diyorum, tebrik ederim..Dönüşte Tekirdağ'dan geçmişsin, bileydim hiç olmazsa bir kahve molası verdirirdim..Trakya'ya gelirsen mutlaka beklerim. Eylülde egeden akdenize niyetliyim gel beraber gidelim. İkimizin motorları da aynı sayılır, gidebildiğimiz kadar gideriz, çok sevinirim..Selamlar..
    Ahmet abi siz beni daha öncede davet etmiştiniz yola çıkmadan önce size uğrayıp en azından bir merhaba demeyi aklıma koymuştum fakat Tekirdağına gelince vakit geç olmaya başladı. O saate sizi rahatsız etmenin biçimsiz olacağını düşündüm aramaya çekindim. Aklımdasınız kısmetse bir gün mutlaka uğramak isterim. saygılarımla.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:28 ----------

    Alıntı bican33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel bir gezi olmuş, imrendim. Tebrik ederim. İnsan isteyince ve azmedince böyle bir motorla da gidebilirmiş meğer. Bu durumu ispatladığınız için ayrıca tebrik ederim.
    Beğendiğinize çok memnun oldum. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------

    Alıntı jackonbir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi çok iyi be
    muhteşem ötesi
    Güzel yorumunuza teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:31 ----------

    Alıntı badircik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Süpersin abi. İmrenme ve kıskanmayla beraber zevkle okudum.

    59 gülümsetti )
    Zaman ayırıp okuduğunuz ve yorum yaptığınız için teşekkür ederim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:33 ----------

    Alıntı okican adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    64- trafik kazası olmuş o noktada. ölen kişinin resmi vs konuyor. dua anma vb şeyler için.
    Olabilir benim onların kültürü hakkında hiç bir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum. Resimsiz olanlarından sadece kilise maketi şeklinde yol kenarlarında çok var.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:37 ----------

    Alıntı scorpions_59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi herzamanki gibi süpersin, helal olsun.

    Arada bende Bulgaristan 'a gidiyorum bişey merak ettim, o benzinlik yanına çadır kurmadan önce sorunuzu mu yada kurduktan sonra bişey dediler mi?

    Kazasız sürüşler.
    Çadır kurmadan önce kimseye bir şey sormadım. Kurduktan sonrada gelip bir şey diyen olmadı. Yabancılar onları rahatsız etmediğiniz ve bir şeye zarar vermediğiniz sürece sizle pek ilgilenmezler.
    ahmetunuver ve halilom bunu beğendiler.

  17. #17
    bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Aralık 2015
    Şehir
    Bursa Osmangazi
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    İsmet bu nasıl bir yürektir ? Nice 2 teker aşkıdır? Mini minnacık, neredeyse oyuncağa benzer bir motosikletle Bulgaya ve Elenistan'ı dolaştıktan sonra
    melmekete dönmek..... Valla da Billa da ben cesaret edemem . Tebrikler, alkışlar, bravolar hepsi Senin gönlünün büyüklüğü yanında aciz kalıyor.
    Ne olur İsmet ,kalbindeki motor ve gezi aşkının küllenmesine asla izin verme . Ekim gibi İst da görüşmek ümidiyle. Hürmetler , sevgiler, selamlar.
    halilom bunu beğendi.

  18. #18

    Üyelik
    13 Haziran 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    falcon flash 100
    Alıntı Blackhoney adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi çok güzel olmuş. Bitmesin diye okuduğum yeri tekrar tekrar okuyorum. Motorun bakım işlerini nasıl yapıyorsun? Kendiniz mi ilgileniyorsunuz? Arıza durumu için b planınız var mı yola çıkmadan önce?
    Yazımı okurken harcadığınız zamana layık olmaya çalışıyorum. Motosikletim zaten cub bu motosikletler çok basit oldukları için hoyrat kullanmadığınız sürece arıza çıkarmazlar. Arıza için hiç bir planım yok. Her motorlu araç yolda kalabilir onlarda ne yapılırsa bunda da o yapılır. Bakım işini arıza yaparsa veya yağ değişim kilometresi gelirse burada bir usta var ona götürüyorum.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------

    Alıntı Danmark16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok guzel bir gezi olmus tebrik ederim.Yolda gørmus oldugunuz resimdeki vatandan orada kaza yapip hayatini kaybetmis birisi.
    Haklı olabilirsiniz bilmediğim bir kültür bana biraz nasıl desem enteresan geliyor. Dil bilmediğimden bu nedir diye soramıyorum da bakıp geçiyorum.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:56 ----------

    Alıntı Gassal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallahi helal olsun abi. O motorla yaptığın gezileri takip etmek çok güzel. Bu cesaretle yarın alırım motoru
    Gezilerimi beğenip takip ettiğiniz için teşekkür ederim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 03:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:58 ----------

    Alıntı potasyum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tatil de kitap okumayı severim. Bol bol kitap okudum.

    bauhaus <3 o da tersten

    tebrikler çok güzel gezi olmuş
    Şimdiki gençler bilmezler biz eskiden kitaplarımızı kaplardık. O yüzden bunu bilmeyenler yanlış anlayabilir. Beğenip yorum yaptığınız için ayriyetten teşekkür ederim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 03:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:02 ----------

    Alıntı nadrov adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel bir gezi olmuş tebrikler
    Sağol elimden geldiği kadar bir gezi yaptım.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 03:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:03 ----------

    Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Süper gezi olmuş.
    Tebrikler
    Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim Beğendiğiniz için ayrıca memnun oldum.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 03:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:05 ----------

    Alıntı Sadistic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi tebrik ederim 100cc motorla büyük cesaret, Vandan bitlise 150cc ile gidene kadar diğer araçlar ecel teri döktürdü, sen yurt dışına çıkmışsın helal olsun.
    Ne bileyim gözümü kararttım çıktım yola kimi gördüysem kenara çekilip yol verdim. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 03:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:08 ----------

    Alıntı bursalıali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsmet bu nasıl bir yürektir ? Nice 2 teker aşkıdır? Mini minnacık, neredeyse oyuncağa benzer bir motosikletle Bulgaya ve Elenistan'ı dolaştıktan sonra
    melmekete dönmek..... Valla da Billa da ben cesaret edemem . Tebrikler, alkışlar, bravolar hepsi Senin gönlünün büyüklüğü yanında aciz kalıyor.
    Ne olur İsmet ,kalbindeki motor ve gezi aşkının küllenmesine asla izin verme . Ekim gibi İst da görüşmek ümidiyle. Hürmetler , sevgiler, selamlar.
    Ali abi bendeki belkide cahil cesaretidir bilemiyorum. Şimdiye kadar önemli bir olumsuzluk yaşamadığım için ondan belki biraz daha gözü kara oluyorum.

    İstanbul konusuna gelirsek elin mahkum öyle dede olmak kolay değil. Seni daha sık İstanbul a bekliyoruz yoksa bu dede kaytarıyor diye şikayet ederiz.
    bursalıali bunu beğendi.

  19. #19
    bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Aralık 2015
    Şehir
    Bursa Osmangazi
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Yok yok onlar da benimle birlikte Çeşme'deler iki aydan bugüne . Nasib olursa cumartesi günü Çeşme Bursa yolculuğu. Rx3i evoyla 450 km. Ben Bursa'da
    kalacam . Çocuklar ve torun İst'a devam edecekler. Bayramda yine gelirler.

  20. #20

    Üyelik
    03 Mart 2014
    Şehir
    kny-42
    Motosikleti
    sym joymax
    harika bir gezi olmuş. demekki teker dönsün yetiyor. önemli olan hayal etmek. paylaşımlarınız için teşekkürler.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)