Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

hayat sürünce güzel :) karadeniz yolculuğu. fazer 600s2 4000 km

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    street triple rs
    evet arkadaşlar vakit bulmuşken karadeniz yolculuğumu da kaleme alayım istedim öncesinde doğu turumu paylaşmıştım sizlerle hatırlarsanız. o zaman tek başımaydım hiçbir arkadaşım bana eşlik etmemişti. nedense karadenize gideceğim dediğimde yol arkadaşlarım bir anda çoğalmaya başladı ama tabi kalabalık yapılan turlara pek uyum sağlayamadığımı düşündüğümden. ahmet abimle birlikte bu yolculuğa çıkmaya karar verdik. kendiside zaten trabzonludur. ailesini de ziyaret edeceğiz bayramın ilk gününde. hadi bakalım resimlere geçelim yavaş yavaş

    rota kabataslak böyle olacaktı aslında ama, biz biraz daha uzattık ve gürcistanada girdik. dönerkende biraz içerilerden dolandık.



    her zaman oldugu gibi. yine evimin önünde resim çekilmeyi ihmal etmiyoruz. saat sabahın 8i falan sanırım. uykumu almışım akşamdan ailem ile vedalaşmışım. ve yola koyulmak için sadece marşa basmam gerekiyor



    haydi ne duruyoruz gidelim derdi halihazırda bekliyor fazer.



    klasik km başlangıcı



    köprü çıkışında avcılardan gelecek ahmet abimi bekliyorum.



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------

    tabi ahmet abimi beklerken yarım saat geçiyor. acaba neden geç kaldı uyuyamı kaldı diye arıyorum. oda ne lastiği patlamış. biraz daha gecikeceğini söylüyor. mirkelam dinlenme tesisinde buluşuruz diye anlaşıyoruz. ve ben ufak ufak yola koyuluyorum. hava güzel. güneş var. enerjim yüksek daha ne olsun

    önceki akşam kızkardeşimi ziyaret etmiştim. yola çıkacağım için hem bayramlaşmak hemde helalleşmek adına. kardeşimde saolsun sevdiğim ıslak kekten yapmış. birde paketlemiş. abi sabah yolda yersin diye bana vermişti. aman ne gerek var demiştim ama iyiki almışım. ahmet abimi beklerken baya iyi gitti çayla birlikte.



    bekle bekle ahmet abi yine yok güneşte tepede ben biraz daha yavaş yavaş süreyim diyorum. nede olsa tek yol var biryerde yakalayacak beni elbet. çıkıyorum tekrar yola. körfezin bitişinde bir benzin istasyonunda sonunda geçte olsa buluşuyoruz.
    ahmet abimle daha öncede ege ve akdeniz turu yapmıştık. hani insanları yolda tanırsınız derler ya. tamda öyledir benim için. çok doğru söylemiş atalarımız. ahmet abimle yolda gerçekten müthiş bir uyum içerisinde sürüyoruz ve geziyoruz. bazen kızar bana ama olsun kardeşiyim sonuçta olacak o kadar..



    birlikte yola koyuluyoruz. akşam nerede kalacağımız belli değil. bakalım ya nasip dedik çıktık yola.







    safranboluda geçtiğimiz yıllarda da konakladığım bir konak vardı. yorgancıoğlu konak. sadık abimiz ailesi ile birlikte işletiyordu orayı. kendisinide çocuklarını da pek severiz. yolda oraya gidip bu akşam orada konaklamaya karar veriyoruz. sadık abimizi aradık bizi bekliyor odamızda hazırmış

    istikamet karabük safranbolu.





    ve safranboluya vardık. sadık abimiz ve oğlu alican. alicanı en son gördüğümde biraz daha küçüktü. 3 sene sonra tekrar gelebildik buralara.













    eskiden kilise olan bir camii var hemen konağın yanında. mimarisinden anlaşılıyor zaten. camiileri ziyaret ederim gittiğim yerlerde. özelliklede tarihi eski camiileri.











    hava kararmadan hem yemek yiyelim. hemde biraz gezelim diye çıkıyoruz dışarıya.
    Safranbolu da gezilebilecek 2 güzel yer var. Biri kristal cam teras, digeri ise bulak mencilis mağarası. Biz magaraya gitmedik daha öncede gittigimiz ve yorgun oldugumuz icin. ahmet abim terası ilk defa görecek. ben 3. kez göreceğim













    akşama doğru konağa döndük. sadık abimizle geç saatlere kadar çay eşliğinde sohpet ettik.



    epey yorulmuşuz biraz dinlenmeyi hakettik sanırım




    sabah kahvaltıdan sonra artık yavaş yavaş toparlanıp yola çıkacağız. nereye gideceğimiz belli değil. yoldayken belli olacak yine istikamet ileriii diyelim. ya nasip..



    Motorlarımız hemen yan bahçede hazırda bekliyor bizi. son kontroller ve yükleme yapılacak.






    sadık abi yine gelicez misafirperverligin icin tesekkur ederiz. senide bekliyoruz istanbula dedik ve ayrıldık alican uyuyormuş o yok resimde.



    sanatsal çalışmalar pozlar





    yollar gayet güzel. kastamonu üzerinden devam.





    kısa bir mola. ve benzin ikmali.




    evvveeet karadeniz bize ıslak ıslak hoşgeldiniz dedi. attık kendimizi bir tesise. hem çay içmek hemde yağmurlukları giyinmek için. buradan sinopa erfelek şelalerini görmeye gideceğiz. ve orada çadır kuracağız inşallah





    erfelek yolu üzerinde barajın seti üzerinde duruypruz. biz durunca gariptir yağmurda duruyor tesadüfmü desek, doğanın lütfumu desek bilemedim



    yağmur durunca biz temalı fotolar









    yüzümdeki aptal gülümse ve ben



    bu kadar şaklabanlık yeter yağmur durdu ama hava kapalı halen. yağmur durmuşken çadırı kurmak lazım diyerek çıkıyoruz yola.



    yolda kısa bir mola. yemek işinide aradan çıkaralım. bu arada resim çekmek için çok sık duruyoruz farkındayım ama alışık olmadıgımız çok güzel manzaralar ile karşılaşıyoruz. sonrasında zaten pek durmamaya başladım yeter artık da



    ve nihayet erfelek şelalelerine varıyoruz geçte olsa. 20 küsür şelale var. bilgisayar oyunu gibi. sürekli yukarıya tırmanıyorsunuz. level atlar gibi. biz 6 tane çıkabildik. çünkü pek vaktimiz kalmadı.





    çoraplara dikkat





    şelalerden birini ahmet abime satıyorum uygun fiyata kelepir. nasılda mutlu ucuza kaptım diye













    erfelekte epey vakit geçirdik. çadır kurmak istedik lakin yasaklanmış 10 gün önce burada kampçılar arasında kavga ve gürültü yapılmış. şimdilik yasaklanmış. havada karardı napacagız nerede kalacağız bilemiyorum derken bi amcamızın çalışmayan minibüsünü itmek için yardımcı oluyoruz kendisine. sonra amcaya buraya yakın en yakın camii nerededir acaba diye soruyoruz. amcada saolsun bize kendi köyünü tarif ediyor. biraz yukarıda yolu bozuk ama gidersiniz. orada küçük bir camiimiz var hocamız size yardımcı olur camiide kalabilirsiniz dedikten sonra biz artık rahatlıyoruz ve yola koyuluyoruz
    bir taraftan sağanak yagmur bir taraftan mıcırlı toprak yol bizi zorlasada 10 km sonra köye varıyoruz. vakit yatsı ezanı vakti.

    vardığımız bu köyde köylüler ve camii imamı ile çok güzel vakitler geçirdik.
    köye varır varmaz camii ye giriyor ve bekliyoruz. cemaatten önce hocamız geliyor. hocadan müsaade istiyoruz camiide kalabilmek için. kendiside saolsun tabii kalabilirsiniz neden olmasın diyor





    yatsı vakti sonrasında. cemaaetten amcalar bizimle epey sohpet ettiler. bizi evlerine götürmek için adeta birbirleri ile yarıştılar neyseki nafi hocamız araya girerek cemaate arkadaşlar bu gece benim misafirim olacaklar onları önce ben gördüm diyor ve konu kapanıyor nafi hocamız henüz 23 yaşında bizden yaşça küçük olsada maneviyatı makamı bizden çok yükseklerde. nafi hoca bize camiide kalabilirsiniz demişti. ama lütfen gelin bahçede küçük bir evim var. benim salonumda kalırsınız sobada var sıcak üşümezsiniz diyor ve eve geçiyoruz.



    geç saatlere kadar sohpet ediyoruz çay eşliğinde. sanırım gece saat 2 civarı artık uyuyalım. sabah namazına kalkılacak sonuçta dedik ve uyuduk.





    sabah hep beraber uyandık. sonrasında nafi hoca yola çıkmadan kahvaltı yapalım öyle çıkın diye ısrar edince. hepberaber kahvaltı sofrasını hazırladık ve oturduk. masamızda bizde amcamız var bu hikayenin mimamırıdır kendisi. minibüsü bozulan amcamız o minibüs bozulmasa bizde itmesek. kendisiyle tanışamayacaktık ve muhtelen buralara kadar gelemeyecektik.







    nafi hocamızın balkon manzarası.





    vee güzel anılarımız ile birlikte buradan üzülerekte olsa ayrılıyoruz. nafi hocamızıda istanbula davet ediyoruz. umarım birgün gelir. iadeyi ziyarete.



    1. BÖLÜM SONU akşama devam ederim umarım.
    MSMorkan, Quad87, sailor33 ve 20 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    YBRMANİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Kasım 2011
    Şehir
    AnTALYA
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR(14)-YAMAHA YBR(12)
    engin_deniz bunu beğendi.

  3. #3

    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 sl gitti MT 25 geldi
    Keyifle okudum tesekkurler
    engin_deniz bunu beğendi.

  4. #4
    engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    street triple rs
    Alıntı mombohunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keyifle okudum tesekkurler
    rica ederim. birde bitirebilsem

  5. #5
    tokhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2017
    Şehir
    SAMSUN-BAFRA
    Hocam Bafra'dan geçerseniz bir pide borcum olsun durun tanışalım hem sizden belki birçok şey öğrenme fırsatı bulurum.
    engin_deniz bunu beğendi.

  6. #6
    oznkrçm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RAMZEY 100-YBR 250-CBR 250-CBF 600-VFR 800
    Hayat sürünce güzel valla.
    Artık "Tracer"la geziler görürüz umarım.
    engin_deniz bunu beğendi.

  7. #7
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    keyifli. devamını bekliyoruz.
    engin_deniz bunu beğendi.

  8. #8
    engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    street triple rs
    Alıntı tokhanoğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam Bafra'dan geçerseniz bir pide borcum olsun durun tanışalım hem sizden belki birçok şey öğrenme fırsatı bulurum.
    birkaç ay önce yaptıgımız yolculuğun resimleri bunlar birdaha gelirsem neden olmasın

  9. #9

    Üyelik
    25 Şubat 2014
    Şehir
    İzmir-Alanya
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    önümüzdeki yaz yapacağımız karadeniz gezisi öncesi güzel bi konu
    engin_deniz bunu beğendi.

  10. #10
    engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    street triple rs
    Alıntı oznkrçm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayat sürünce güzel valla.
    Artık "Tracer"la geziler görürüz umarım.
    öyle umuyorum bende havalar bir ısınsın hele

  11. #11
    tokhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2017
    Şehir
    SAMSUN-BAFRA
    Alıntı engin_deniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birkaç ay önce yaptıgımız yolculuğun resimleri bunlar birdaha gelirsem neden olmasın
    Beklerim muhakkak.
    engin_deniz bunu beğendi.

  12. #12
    engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    street triple rs
    2. BÖLÜM KALDIGIMIZ YERDEN DEVAM EDELİM

    Sinoptan ufak ufak ayrılıyoruz. yollar müthiş. yeşilin her tonuna doyuyor gözlerimiz. gözümüz tok bir şekilde ilerliyoruz dağ yollarından. yer yer yağmur ve sis bulutları arasında
















    bir anda asfalt bitiyor mıcırlı yollar başlıyor. dansöz gibi ilerlemeye devam ediyoruz






    enfes görüntüler....








    yolda kısa bir mola. konserveleri önceden almıştık. barbunya pilaki, ve zeytinyağlı sarma





    küçük dostlarımızda hemen yanımızda koşuşturuyorlardı.





    orduya gitmeye karar veriyoruz. orduda teleferiğe binmek istemişimdir hep. sanırım türkiyenin en uzun teleferik hattına sahip ordu, tam emin değilim ama öyledir diye umuyorum










    teleferiğe attık kendimizi.






    yukarı çıktığımız manzara gerçekten görmeye değerdi.










    yüksek bir yer olduğu için yamaç paraşütleri ile atlayanlarda vardı. hatta ücreti mukabilinde tandem uçuşuna katılabiliyorsunuz.











    şunun güzelliğine bakın hele




    ve artık inişe geçiyoruz.


    teleferikten aşağı indiğimizde. istanbuldan arkadaşlarım berkay ve su mesaj attılar bana onlarla hep yolda denk gelmeye çalışıyorduk geçtiğimiz yıllardan beri bu sefer tesadüf karşılaşabildik. berkay ve su teleferikle yukarı çıkmışlar kamp yapacaklarmış. erzak almak içinde tekrar aşağı inmişler. o esnada garip bir şekilde tam biz gidecekken karşılaştık. güzelde oldu sonra biz yola düştük.


    ahmet abimin motorunda ufak bir debriyaj problemi var çözmek için trabzondaki bir arkadaşına uğrayacağız. sonrasındada hayrata geçeceğiz ailesinin evine.




    ve biraz karanlığa kalsakta yağmur altında trabzon hayrata varıyoruz. ikimizde yorulmuşuz. balkonda hem dinleniyoruz, hem demleniyoruz



    sabah gün ışığında baktığımda balkondan manzarımız tamda bu şekildeydi. motorlar beyaz cipin sol tarafında bizi bekliyorlar.
    bugun bir yere sürmeyeceğiz. hem dinleneceğiz hemde biraz belki arabayla etrafı gezeriz.






    Kahvaltı faslından sonra. ahmet abinin abisi halim abi ile yola düşüyoruz biraz etrafı gezmek için. kendisi klasik arabalarla uğraşmayı çok sever. ford taunus restore ediyor.












    ertesi günün sabahı yola koyuluyoruz. ani bir karar ile gürcistana gitmeye karar veriyoruz.









    gitmez olaydık gürcüye nedenini birazdan anlayacaksınız

    yolda sık sık radar gördüğümüden yavaş ilerliyoruz. sonrasında ben durdum ve normalde yapmam ama plakayı bandana ile kapattım. ben kapatınca ahmet abimde kapattı sonra ne mi oldu ? bakalım ne olmuş.





    ileride uygulamaya girdik. arhavi tarafında. sınıra sanırım 50 km falan kalmıştıki. memur beyler bizleri durdurdular ve güzelce bir öptüler ne kadar ısrar etsemde düşük yazmadılar cezayı. 480 lira motor başı ceza yazıldı açıkçası o anları ancak yaşan bilir.






    sarp sınır kapısına vardık. noolmuş ceza yediysek olan oldu tatilimizi üzülerek geçiremeyiz





    işlemler uzun sürüyor maalesef.



    ve içerdeyiz sonunda



    ilk ucuz benzinimizi alıyoruz 10 km içeride sağda











    ve batum merkezdeyiz.





    şu ufaklığa bakın birde





















    gürcistandan ayrılıyoruz yavaş yavaş. burada geceyi geçirmek istemedik. yabancı oldugumuz bir memleket pekte sevmedik açıkçası. bi tek benzin ucuz onu sevdik


    2. BÖLÜM SONU
    Danmark16, hsndmrcn, allpower ve 9 diğerleri bunu beğendiler..

  13. #13
    oznkrçm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RAMZEY 100-YBR 250-CBR 250-CBF 600-VFR 800
    Ceza olayı üzdü. Devam devam güzel gezi.
    engin_deniz bunu beğendi.

  14. #14
    sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mart 2013
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    ver coşkuyu verrr
    engin_deniz bunu beğendi.

  15. #15
    tokhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2017
    Şehir
    SAMSUN-BAFRA
    Devamını bekliyoruz...
    engin_deniz bunu beğendi.

  16. #16
    engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    street triple rs
    bu gece varabilirsek artvin borçkaya gidip kamp yapacağız. varabilirsek




    gece vardık ama nasıl vardık sanırım gece 2de çadırı kurduk ve uyuduk. yolda motorlarımız biryerde çamura saplandı çıkartmak için epey zaman kaybettik. zifiri karanlıkta hemde. ha birde ahmet abi motoru bir kere yatırmak zorunda kaldı. o kadar olur artık
    sabah uyandıgımızda manzara gerçekten görülmeye değerdi gece zorlandık buraya varmak için ama şuan herşeyi unuttuk











    çok uyuyamadığım gözlerimden belli
















    karagölden ayrılıyoruz öğle vaktinden sonra. buradan yaylaya çıkacağız ayder yaylasına. bu gece belki orada kalırız. yine kamp yapacağız inşallah. hava yağışlı ama olsun. sis biraz fazla görüş mesafesi epey düşük.

    [![image](https://i.hizliresim.com/oO7D0X.jpg)](https://hizliresim.com/oO7D0X)













    kaçkar dağlarındayız. yollar iyice bozmaya başladı. çamur ve balçık ilerlemek epey zorlaştı.












    ve ayder yaylasındayız. geceyi burada geçireceğiz. ahmet abiyle hemen çadırı kurup içeride dinlenmek istiyoruz biraz. sıcak bir çay fena olmazdı


    çadırımız yüksek irtifa çadırı. içeride gerçekten evimizdeyiz gibi hissettik hep.









    sabah uyanır uyanmaz toparlandık. erken kalkan yol alırmış. ziplin varmış deneyelim hemen











    istanbuldan arkadaşlarım berkay ve su ile yine karşılaştık kendileriyle resim çekilmemişiz bu sefer. bari ayrılırken motorlarını resmedelim cbf 150 ile sanırım 11 bin km yol yaptılar bu yolculuklarında. tebrikler



    sonra tekrar yollardayız. zilkale tabelasını görür görmez oraya gitmeye karar veriyoruz. tamamen spontane gelişiyor yaptıklarımız.
















    istikamet zilkale





















    zilkale gerçekten görülmeye değer yolları zaman zaman bozulsada idare edilebilir derecede.




























    dönüyoruz şimdi palovite gideceğiz.








    palovite vardık ama önce birşeyler atıştıralım. aç aç yürünmüyor





























    palovit dönüşü havanın yağışlı olması ile birlikte fırtına deresi adeta coşmuştu tam rafting zamanı dedik. ve yol üzerinde bir rafting kulubesinde durup fiyattada anlaştıktan sonra. motorları bırakıp giysilerimizi kuşandık. kısa bir brifingten sonra heyecanlı bir parkurda rafting deneyimi yaşadık sanırım karadeniz turumun en eğlenceli günüydü bugun özellikle rafting yapmak için buralara tekrar geleceğim.






























    aynı botta 6 kişide istanbuldan gelip tesadüfen biraraya gelmiştik ara ara bottan atlayıp yüzdük aynı zamanda. hem yağmur hem akıntı hemde yüzmeye çalışmak çok güzel bir deneyimdi bizim için. dönüşte yedek kıyafetlerimizi giyinip yola koyulduk. tekrardan..

    tekrar trabzon hayrata geçiyoruz. ahmet abinin ailesinin evinde bir gece daha kalıp dinleneceğiz. sonrasında ertesi günü yola koyulacağız. artık dönüyoruz istanbula.

    ayrılık vakti. vedalaşıp yola koyuluyoruz. gidebildiğimiz yere kadar gidip bir gece daha konaklayıp. ertesi gün istanbula varmayı planlıyoruz. ya nassip..



















    keskin virajlar sonrasında..


    mola









    zigana dağlarındayız.























    ve hava karardı artık. yemek yedikten sonra kalacak biryer bulmamız lazım.



    kalacak yer bulduk. yemek yediğimiz yerin yan tarafında hemen
    bu geceyi bir mescitte geçireceğiz. sabah güneş dogdugunda marşa basıp yol alacağız yine.





    sabah yola koyulduk. 50 km kadar sonra kahvaltı molası.


    karnımız doydu. artık son düzlükteyiz. bugun öğleden sonra istanbula varacağız gibi görünüyor. annem ve ufak yeğnim 1 gün sonra geleceğimizi biliyorlar. sürpriz olacak onlarada.









    ve sonunda istanbulun sembolü boğaziçi köprüsünün önünde ahmet abimle vedalaşıyoruz. ben evime o evine gidecek.






    gezilerimin başladıgı ve bittiği nokta evimin önü


    ve bir gezimizin daha sonuna gelmiş olduk. kazasız belasız ve cezasız demek isterdim ama cezalı bir şekilde
    THE BİTTİ
    SuleymanE, RoofRoof, MNS-FZ6 ve 9 diğerleri bunu beğendiler..

  17. #17
    Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2017
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    Çok keyifli geçmiş umarım nicelerini yaparsın

    Fazer'da mermi gibi duruyo çok hoşuma gitti. Bi an önce şu işlere alışıp en azından çift silindir bi 500-600cc almam lazım benimde topcaseli bu tarz olaylara girmem gerek
    engin_deniz bunu beğendi.

  18. #18
    engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    street triple rs
    Alıntı oznkrçm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ceza olayı üzdü. Devam devam güzel gezi.
    ceza olmasa güzel olurdu ama olmuşla ölmüşe çare yok.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------

    Alıntı Birkan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok keyifli geçmiş umarım nicelerini yaparsın

    Fazer'da mermi gibi duruyo çok hoşuma gitti. Bi an önce şu işlere alışıp en azından çift silindir bi 500-600cc almam lazım benimde topcaseli bu tarz olaylara girmem gerek
    teşekkür ederim umarım
    bu arada fazer satıldı bu geziden sonra. artık tracer var fazer yakın bir arkadaşımın artık
    hgdr bunu beğendi.

  19. #19
    BigLion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ekim 2015
    Motosikleti
    Piaggio xevo 250 ve Yamaha Tracer 700
    Yine güzel bir anlatım olmuş, bu da güzel ama kapadokya ya da çok özenmiştim, devamını bekleriz, kazasız belasız inşallah.
    engin_deniz bunu beğendi.

  20. #20
    Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2017
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    Alıntı engin_deniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim umarım
    bu arada fazer satıldı bu geziden sonra. artık tracer var fazer yakın bir arkadaşımın artık
    https://i.hizliresim.com/gOXj7b.jpg
    Çok güzel motormuş hemen baktım çokta pahalıymış kazasız belasız.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)