Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Haftasonu gidilecek kısa mesafe yerler

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    ccbbdd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2005
    Şehir
    Gebze
    Motosikleti
    5Yamaha3Virago5
    KİLYOS


    İstanbul kent merkezi Taksim'e 35 km uzaklıkta, göz alabildiğince uzanan şifalı kumsala, temiz denize, temiz havaya 45 dakikalık bir yolculuk yapıyor, Kilyos'a ulaşıyoruz. Kent'e çok yakın, fakat çok farklı iki atmosfer yaşanan Karadeniz sahilinin incisi Kilyos İstanbul'da yaşayanların olduğu kadar dünyanın her yerinden gelen turistlere açık...






    Erzurumlu Otel&Restoran
    2 kral dairesi, 9 mini süit, 23 oda
    Karadeniz manzaralı 60 kişilik teras, 60 kişilik kapalı salon
    Tel: 0(212) 201 10 03
    Kale Otel
    4 süit, 2 kral dairesi, 34 oda
    Tel: 0(212)201 18 18 ...



    KERPE

    Öncelikle Kandıra yolu öyle bir yapılmış ki, direksiyon başında araç kullanmanın, yolun zevkine varıyor, tatile dinlenmeye gittiğinizi fark ediyorsunuz. Bitki örtüsü sık. Yeşilin yüzlerce tonu seçilebiliyor







    Temiz havaya sahip kolay ulaşım imkanı olan yerlerden biri olan Kerpe'de yazlıklar, bahçeli dubleks villalar çoğunlukta. Bazıları eşyaları ile beraber sezonluk 1000 $'a kiraya veriyor. Ev pansiyonculuğu da gelişmiş. Haftalık, aylık, ekonomik değerlerde ev bulunabiliyor. Kaptan Pansiyon yıl boyu açık kaloriferli Yıl boyu açık olan kaloriferli pansiyon, kişi başı oda+kahvaltı 40 YTL.
    Tel: (0-262) 561 25
    Az tuzlu denizin balıkları nefis olur derler. Karadeniz'in bu şirin mahallesi Kerpe'de tavsiye edilen yiyeceklerin başında yöresel balıklar geliyor. Mevsime hatta aylara göre, değişiklikler sunan balık çeşitleri 1 mayıs-1 eylül arası balık avlama yasağı nedeniyle avlanamıyorlarsa da küçük ağ ve olta balıkçılığı serbest olunca her gün buza, şoka girmemiş taze yöre...


    ÇİLİNGÖZ

    NASIL GİDİLİR?
    Yola özel araçla çıkıyorsanız Güneşli gişelerden 1,500 milyon TL ücretli otoyolun Çatalca ayırımına kadar olan bölümünü kullanarak İlçeyeotoban konforu ile kısa ve zahmetsiz gelebilirsiniz. Hafta sonu gişeler trafik yükünün arttığı akşam saatlerinde birikimlere neden oluyor. Normal yoldan gelenler Mimar Sinan eseri Büyükçekmece
    köprüsünü görebiliyorlar. İstanbul Edirne yolunda Büyükçekmece batısından ayrılan 19 km lik yol Çatalca'yı İstanbul'a bağlıyor.
    Çatalca'ya ve Yalıköy'e otobüsle gelmek isteyenler İstanbul Yenibosna'da ki metro istasyonu yanındaki hareket noktasından, kişi başı 5,500 milyon TL ödeyerek gelebilirler. İstanbul Yalıköy seferleri saat 05.30 başlıyor. 105 km lik güzergahı otobüsler 2 saat 45 dakikada tamamlıyor ve Karacaköy, Ormanlı, Hisarbeyli, Çelepköy, Örencik, Yazlıköy, Dağyenice, Kestanelik, Oklalı, Subaşı, Gökçeali, Çatalca gibi duraklara uğruyorlar. Yalıköy'den son sefer saat 17.40 da yapılıyor.
    Yalıköy- Karacaköy Seyahat. Şemsettin Yabacı: Tel no: 763.44.17 - Gsm: 0.535.742.14.37
    Çilingoz Milli Park girişi ile İnceğiz Mağaralarına giriş ücreti ödeniyor.
    Kişi başı: 1.5 milyon TL.
    Motosiklet: 2.5 milyon TL.
    Otomobil: 4 milyon TL
    Minibüs. 10 milyon TL.







    Şubaşı Köyü Kestanelik yolu üzerinde bulunan Kleopatra Otel hizmet veriyor.
    Tel: 0.212.795 02 73



    TRİLYE

    NASIL GİDİLİR

    Yola İstanbul'dan çıkanlar için otoyol ile Bayramoğlu Darıca sapağından ayrılarak Eskihisar feribot iskelesine geliyorsunuz. Geziye Cuma akşamı veya hafta sonu sabahı çıkıyorsanız araç parkında yer kalmadığı gibi karşıya geçmek için bekleyenler rampayı tek sıra Trafik ışıklarına dek dizildiğini göreceksiniz. Dolunca kalkan feribotlara otomobil geçiş ücreti olarak 25 milyon TL ödeniyor. Topçular- Yalova arası Karayollarının en ilkel güzergahlarından birisi! Bazı bölümlerinde genişletme çalışmaları devam ediyor. Yol boyunca emniyet şeridi sürekli var mı, yok mu, yol kaç şerit hiç belli değil. Sağlı sollu çiçek satıcıları, lokumcu, sepetçi, bahçe malzemeleri satanlar ve onların önüne olur olmaz park edenler, rafineri, fabrikalar, siteler, mevsimsel dekolteli yazlıkçılar, traktörler, kamyon, tır, tankerler, ne ararsanız var. Trafik yüklü, yol nasılsa yıllardır ihmal edilmiş. İstanbul-Yalova gibi iki önemli ili birbirine bağlıyan, sollama rizikosu yüksek, sürücüsü sabırsız yolu dikkatlice geçip Yalova rampasını tırmanarak Orhangazi'ye geliyorsunuz. Sağınızda at üstünde Orhangazi'nin heykeli karşılıyor sizi, solunuzda çiniler diyarı İznik sapağı var, aynı anda Bursa il sınırları içine giriyorsunuz. Tek yön devamla eski Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın doğum yeri Umurbey'i solunuzda bırakıp Gemlik rampasına dayanıyor buradaki yol yapım, asfaltlama çalışmalarına tanık olarak zirveye ulaşınca sağa dönerek tek yöne veda edip Kurşunlu istikametinde yol alıyorsunuz. İki şerit gidiş geliş sağı solu zümrüt yeşili, şeritleri çizili yolun bu noktasından Mudanya 25 km.
    Kurşunlu geçmişe oranla daha gelişmiş, siteler, villalar, yazlıklar, liman yapımı, birde manastır yol boyunca görebileceklerinizden. Çok sayıda çay bahçesi, piknik alanı, park yeri eşliğinde sahil yolunu takip ediyorsunuz. Altıntaş'a gelirken hep yanınızda olan deniz alışkanlık yapmaya başlıyor. Solunuzda çıldırtıcı güzellikte yeşillikler içinde, Güzelyalı ve Mudanya'ya ulaşılıyor. Yunus heykeli çevresinden dönerek ilerlediğiniz Mudanya birbirinden güzel ahşap evleri, konakları İstanbul'un Adalarını, boğazın yalılarını, anımsatıyor. Mudanya mütarekesinin imzalandığı günümüz müze evine kadar alt yapı çalışmaları nedeniyle altı üstüne gelen sahile inen sokaklara şimdilik araçla giriş yapılamıyor. İlçe çıkışında Mudanya seyir Tepesinde körfez tabak gibi altınızda kalıyor ve Kumyaka'ya geliyorsunuz. Şirin mi şirin bu sahil köyü, tarihi kilise, çınarlar, yazlık bahçeli konutlar ile tam kafa dinleyecek bir huzur sığınağı görünümünde. Birkaç viraj sonrasında zeytin ağaçları, katır tırnağı çiçekleri arasında tepeden iniyor, beldenin panoramasını seyrederek bu defa kiremit tepeli Trilye'ye giriyorsunuz







    NEREDE KALINIR?
    Trilye'de konaklamak için iki seçenek bulunuyor. Beldenin girişinde yer alıp eski bir yapının restorasyonu ile Trilye'ye kazandırılan Hotel Tirilye, Mudanya'daki Hotel Montania'nın işletmesi. Turizm belgeli, kaloriferli, banyolu, TV, on tanesi klimalı, 17 odalı otelde iki kişi için oda kahvaltı 60 milyon, üç kişi 80 milyon, bir kişi 40 milyon TL konaklama bedeli ödeniyor.
    Hotel Tirilye Tel no: 0(224) 563 22 20 Nusret Eskin.

    Diğer alternatif ise Ercan Karaya ait,
    Savarona Pansiyon Tel no: 0(224) 563 26 08


    ŞİLE

    NASIL GİDİLİR?
    İstanbul-Şile arası 55 km lik asfalt yol. Güzergâh mide bulantısına neden olacak virajlardan arınmış. Eksiklerine rağmen birçok yeri otoyol kalitesine yakın denebilir.
    Bazı bölümlerde iyileştirme, yeni şerit ilavesi gibi nedenlerle yol çalışmaları yapılıyor. Otobüs yolculuğu için kişi başı 6,5 milyon ücret alınıyor hafta içi bir buçuk saatte Şile'den İstanbul'a gidilebiliyor. Pazar günü için yolculuk süresini kimse bilemiyor! Hafta içi her 20 dakikada bir otobüs kalkıyor. Pazar günleri saat 16.00 dan sonra her 5 dakikada bir otobüs seferleri yapılıyor. Akşam dönüşüne katılan Ağva yolcuları ile birleşen tatilciler güzergâh boyunca bazı bölümlerde beklemek zorunda kalıyorlar.
    Avrupa yakasından gelenler 1. veya2. Köprüyü geçtikten sonra Şile çıkışından saparak yön tabelaları doğrultusunda gelinebilir. Anadolu yakasından yola çıkanlar Bostancı- Erenköy tarafından 2. köprü yoluna girerek şile çıkışını kullanabilirler. Veya Altunizade Capitol Alış veriş Merkezinin önünden geçip, şile sapağına kadar dönerek yola devam etmeliler








    NEREDE KALINIR ?
    Şile, konaklamak isteyenler için otel, motel, pansiyon, kamp sahaları ile birçok alternatif sunuyor.

    --------------------------------------------------------------------------------
    Hotel Değirmen
    Otantik havası, 40 yılı aşkın deneyimi ile tercih edilen değirmen otel restoran ister konaklamalı ister günübirlik mola verebileceğiniz tesislerden biri. 150 yatak kapasiteli yıl boyu hizmet veren otel konaklamanın yanı sıra toplantı, seminer, havuz başı düğün, nişan, kokteyl taleplerine de cevap verebiliyor. Hafta sonları uygulamaya konulan akşam yemeklerinde zengin soğuk ordövr, ara sıcak, salata, balık, et, tavuk seçeneği, meyve veya tatlı mönüsü sunuluyor. Pazar günleri ise açık büfe kahvaltı yöresel peynir çeşitleri, ev reçelleri, köy yumurtası, Edremit bölgesi çizik zeytin ve sızma zeytinyağı beğeniliyor.
    Tel no: 0(216)711 50 48

    --------------------------------------------------------------------------------
    Hotel Grand Şile
    Plaj yolunda bulunan otel liman, kumsal, havuz ve doğa manzaralı 55 oda 140 yatağı, lobby, teras kafeteryası, oyun salonları, yarı olimpik havuz, restoran, Grand kafe-bar, 24 saat oda servisi, toplantı ve balo salonu, karada, denizde çeşitli aktiviteler, sauna, jakuzi gibi üniteleri ile hizmet veriyor.
    Tel no: 0(216) 711 46 76

    --------------------------------------------------------------------------------
    Hotel Kuzey Yıldızı
    54 oda 108 yatak kapasiteli otel, açık kapalı yüzme havuzu, havuz başı snack bar, restoran, bar, sauna, oyun salonu, U- masa düzeninde 34, sınıf düzeninde 65 kişilik iki ayrı toplantı salonu ve odaları ile 4 mevsim hizmet veriyor.
    Tel no: 0(216)711 02 06

    --------------------------------------------------------------------------------
    Şile Resort Hotel
    4 ü suit toplam 52 balkonlu oda, 350 kişilik restoran, açık-kapalı yüzme havuzları, sauna, disco, tenis kortu üniteleriyle Uzunkum'da hizmet veriyor.
    Tel no: 0(216)711 36 27

    --------------------------------------------------------------------------------
    Doğa Club
    6 sı suit toplam 33 odası ve 148 adet villadan oluşuyor. Yeditepe Üniversitesi döner sermaye işletmesi olan tesis, açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, spor sahaları, çocuk parkı, sinema salonu, şarap evi, 6 km.lik orman yürüyüş parkuru, yapay mini gölete sahip. Ağva yolu 3. km.de Şile'de hizmet veriyor.
    Tel no: 0(216)711 20 20
    --------------------------------------------------------------------------------
    Fener Motel
    Balibey Mahallesi Ağlayan Kaya Caddesi No 18 de hizmet veriyor. Ağlayan Kaya plajına yakınlığı ile tercih edilen motel, hepsi balkonlu 27 odalı olup dağ ve deniz manzaralı. Şilenin en büyük havuzlarından birine sahip oluşu, 70 kişilik açık 60 kişilik kapalı restoranı bulunan Fener Motel yöresel balık restoranı ile de dikkat çekiyor.
    Tel no: 0(216) 711 28 24

    --------------------------------------------------------------------------------
    Şile Klas Otel
    Kordon boyu Caddesi Ayazma Mevkiinde bulunan otel 6 apart oda, 12 standart, 2 süit olmak üzere toplam 20 oda, 50 yatak kapasiteli denize sıfır özel plaj açık yüzme havuzu, restoran, bar, canlı müzik, şömineli süit odalar, spor salonu, sauna, TV, dinlenme salonu, şark köşesi, otopark, kamp, karavan sahası ile hizmet veriyor.
    Tel No: 0(216) 711 53 67
    --------------------------------------------------------------------------------




    İZNİK


    NASIL GİDİLİR?
    İstanbul'dan özel araçla çıkıyorsunuz, en pratik ulaşım otoyoldan Çayırova-Bayramoğlu Sapağı'ndan Eskihisar'a varmak. Genç otoyolun kente yakın bölümleri şehir içi gibi kullanıldığından yüzeyi bozulmuş. Yol, bir zamanlar Taşlıtarla minibüslerinde yaşandığı gibi araçları zıp zıp zıplatıyor! Dolunca kalkan feribotun Eskihisar'dan kapak kaldırıp Topçular iskelesine kapak koyması 40 dakika sürüyor. (Feribot oto geçiş ücreti 25 milyon TL.) Orhangazi şehir merkezinden geçerken heykeli sağınızda bırakarak ışıklardan sola İznik tabelası (Nicaea) yönüne dönünce Orhangazi-İznik minibüslerinin çalıştığı, römorklu traktörlerin kullandığı, iki tarafı zeytin ağaçlarıyla kaplı 42 km.lik dar ama ip gibi düz asfalt yol İznik merkezine ve göle paralel devam ediyor. İstanbul'a dönüş için Cumartesi Pazar akşamını seçtiyseniz, Topçular İskelesi'nde çile çekeceksiniz demektir. Otopark tam doluyor, bekleme sürenizde seyyar satıcılar, iskelede, araçlar arasında dolaşanlar ve feribottan inen araçları en yakından büyük keyifle inceleyen meraklılarla, zamanın geçtiğini anlamıyorsunuz bile! Feribot kalkınca yörenin martıları da size refakat ediyorlar yanınızda birkaç parça ekmek bulundurup uçan kuşlara atarsanız akrobatik hareketlerle lokmaları havada kapışan kuşların size yaklaşımları ve çıkardıkları sevinç çığlıkları hala üzerinizde kalan stres varsa bunu yok ederek, sizi oyalarken eğlendirip mutlu edecektir.
    Hafta sonları tatilleri ve bayramlarda özellikle yoğunlaşan trafiğe bir türlü çare bulunamayan İstanbul otoyol gişeler girişi, Boğaziçi ve Fatih Köprüsü, zamanın gereksiz yere öldüğü, lüzumsuz yakıt sarfiyatına sebep olan yerler olarak malum birikimlere sahne oluyor.
    Yağışlı havalarda otoyol üzerinde araçların altından akan çamurlar, önde giderken dönen lastiklerle camınıza yapışarak görüşü engelliyecek. Bu nedenle cam suyunuzu yola çıkmadan takviye ederken, aracınızın fren mesafesini kaygan zemine göre ayarlayınız.


    NEREDE KALINIR?
    İznik gölü "Turistik Tesisler" Sahili'nde; konaklama tesisleri, restoran-cafe gibi dinleme üniteleri bulunuyor. Kıyı, yürüyüş ve gezi alanı düzenlemeleri ile dinlendirici bir ortama sahip. Aydın, Çamlık, Burcum yörenin konaklama tesisleri.
    Aydın Otel
    47 yatak kapasiteli, banyolu, TV, merkezi ısıtmalı, 18 Odalı, kahvaltı ve pastane hizmeti veren otel İznik Ayasofya müzesine 50 metre uzaklıkta yer alıyor.
    Tel: 0(224)757 76 50
    Faks: 0(224)757 76 52

    Çamlık Motel
    Çamlık Motel ve restoran göl sahilinde yer alıyor. 33 odalı motelin önündeki bahçe, açık ve kapalı restoran olarak kullanılıyor.
    Tel: 0(224) 757 13 62
    Fax: 0(224) 757 16 31

    Babacan Otel
    Tel: 0(224)757 12 11
    Faks: 0(224) 757 42 81

    Otel Familia
    İznik'e 42 km uzaklıkta Orhangazi de hizmet veriyor.
    Tel no.0(224) 573 90 25


    NE YENİR?
    İznik'e gelirken -Boyalıca sağ kolda kalmak üzere dikkat çeken İstakoz Restoran, sazan balığından çorba, ızgara, Yayın balığından şiş ve buğulama, Yayın tavanın yanı sıra Akbalık (kıskı)dan, Yayın ve Turna balığı, güveç söğüş, Sazan balığı gibi çeşitli yemekler hazırlıyor. Çamlık Otel' in restoranını tercih ederseniz, Yayın balığını fileto çıkarıp şiş yapıyorlar.
    Rahmi Baba Restoran, Ören Restoran, Kopuğun Yeri, Kırık Çatal, Orhan'ın Yeri, Berlin, Balıkçının Yeri, diğer restoranlar.
    İznik pazarı ise Çarşamba günleri kuruluyor. Salı gününden hazırlıkları başlayan pazara ilk gelenler patates ve soğancılar oluyor. İznik çevresindeki köylerde yetiştirdikleri yerli ürünleri, bilhassa lezzeti çok konuşulan zeytin, üzüm, domates, biber'i taze taze getiren pazarcılara büyük rağbet görüyor ve pazar çok kalabalık oluyor.






    [B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ocak 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Daha fazla bilgi için


    http://www.kilyos.info/

    Birde önemli alıntı yapayım
    İstanbul'a 25 KM ve 45 dakika uzaklıkta olan Kilyos’a Kilyos'a Sarıyer'den sahilden gitmek mümkün ama sahil özellikle haftasonları çok kalabalık olabiliyor. Bir diğer yol da Kilyos'a Bahçeköy'den orman yolundan gitmektir.
    -------------------------------------Edit----------------------

    Ben bunu yazdığımda yukarıda sadece 2 resim vardı. Şimdi bu linke bile gerek kalmamış
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

  3. #3
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ocak 2006
    Şehir
    üsküdar/istanbul
    Gidiyomuyuz?

  4. #4
    crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Temmuz 2005
    Şehir
    Londra
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    eline sağlık, güzel ve çok faydalı bir araştırma olmuş
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

  5. #5
    intercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Haziran 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Kawasaki 750 LTD (avartardaki)
    ellerine saglik ccbbdd,

    hadi bi de anket aciver hangisine gidecegimize karar verelim.
    aslina bakilirsa benim pek umrumda deyil, beraber olalim yeter....
    (diikkaaat yerler kaygan)
    all you need is love

  6. #6
    mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ocak 2006
    Şehir
    İst./Bostancı
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    ben cuma iznik e gidiyorum üç hafta kadar kalıcam

    elinize sağlık

  7. #7
    Muzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2006
    Şehir
    Istanbul-Eyüp
    Motosikleti
    Mondial 150 MC
    Bariscim Güzel bi calisma olmus ellerine saglik.....

    Bizde bu Haftasonu Gebze grubu ile Iznik Kesfine gidcez bi bakip bizim olmazsa olmazlari Kabul edeceklermi?? hem fiyat anlasmalari yapariz, yakinda hemen Siteye koyariz,,,,,dimi Ersencim??

    Arkadaslar hepinizi 23 Temmuzda Darülaceze ye bekliyoruz....haydi Istanbul MT bukadar mi yani ???
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928

  8. #8
    trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2005
    Şehir
    burkinefoso
    Motosikleti
    var işte...
    harika bi çalışma olmuş.
    teşkkürler arkadaşlar.
    kilyostan başlıyorum bu hafta
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

  9. #9
    intercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Haziran 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Kawasaki 750 LTD (avartardaki)
    lem muzo, günün 9 saati benimle ayni isyerinde, ayni odada iki massa illeride otur ama internet MT sitesi üzeri konus fesüpanallah yaaaa

    site tutku yapar diyorlar ama bu adamin burnu 8 saat boyunca ekrana deyiyor.... atin sunu MT dende hayata dönsün
    all you need is love

  10. #10
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    Barış aferin çok güzel emek verilmiş bi başlık ...Eline sağlık bu tip tüm türkiye den yerleri eklemek mümkün ...ir rehber olur bizde yararlanırız

    Hatta Erhanın tatili bitsin bence bi sayfa daha ekliyelim veya gezi yazılarını 2 bölüme ayıralım Canım ülkemin her karışı cennet ..(atmıyom veya hamasetten sölemiyom bir çok yabancı ülkede bulundum durum budur)...şimdi samsunda nerler var yozgatta nerler var bilemiyoz ama böle bir bölümaçarsak herkes yakınındaki yerleri ama bu standartlarda yani nasıl gidilir nerde kalınır ne alınır gibi ön bilgileride vererek yazabilir bu bölüme süperde bi bölüm olur kanatindeyim siz ne dersiniz
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  11. #11

    Üyelik
    18 Nisan 2006
    Şehir
    istanbul
    Barış muhteşem olmuş valla
    şimdi iş bi kaç yer ile detaylı görüşmeye kaldı
    Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...

  12. #12
    Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul \ Pendik
    Motosikleti
    BMW F800S
    Abi 3. resim neresiyse gidelim, mesafe problem değil
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

  13. #13
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Barış burası da kısa mesafe sayılır buraya da bi el atın
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

  14. #14
    mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ocak 2006
    Şehir
    İst./Bostancı
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı Shamyl adlı üyeden alıntı
    Abi 3. resim neresiyse gidelim, mesafe problem değil

  15. #15
    ccbbdd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2005
    Şehir
    Gebze
    Motosikleti
    5Yamaha3Virago5
    Alıntı Shamyl adlı üyeden alıntı
    Abi 3. resim neresiyse gidelim, mesafe problem değil
    len şamil o da seni bekliyordu orda oturmuş dimi yani,arkadaşlar bu alternatifler çoğaltılır tabi bu arada başlığa yazmayı unutmuşum bu kısa mesafeler istanbul için geçerli tabi
    [B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]

  16. #16
    mutluemlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Şubat 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2021 r1250gs adw , vespa mickymause
    çok güzel bi araştırma ellerine sağlık
    japondan şaşma,çine bulaşma........

  17. #17
    gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2006
    Şehir
    moskova
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    eline saglik kardes cok faydali oldu..

  18. #18
    siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mart 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    şu dönemde yani tatilin yapılamayacağı, bırakın tatili hafta sonu eskişehir de
    pikniğe bile zor vakit ayırdığımız şu günlerde bu resimler gösterilir mi ya


    araştırma ve paylaşım için

  19. #19
    ~~immigrant~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2006
    Şehir
    İSTANBUL__tarabya
    Motosikleti
    zat150
    Alıntı siyahlimuzin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu dönemde yani tatilin yapılamayacağı, bırakın tatili hafta sonu eskişehir de
    pikniğe bile zor vakit ayırdığımız şu günlerde bu resimler gösterilir mi ya


    araştırma ve paylaşım için
    hehehe ben camı acıyorum temız hava gelsın dıye yoksa onuda goremıcez...
    hehe özgür bunları gorurse gıdelım der işin komık yanı gideriz dim i başkan????????????
    cok guzel resımler cok tesekuurler

  20. #20

    Üyelik
    30 Eylül 2006
    Şehir
    mersin
    Motosikleti
    cbf 150 siyah
    istanbullular için hoş yerler


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler