10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü, Soma’da yaşanan büyük facia sonrası hassasiyetlerini göstermek ve maden şehitlerine kabirlerinde dua edebilmek için birlikte Soma’ya gitti.

10Riders Kulüp üyeleri kollarına bağladıkları siyah kurdele, ellerine aldıkları karanfilleri ile çıktıkları yolda önce Soma maden şehitliğini ziyaret etti. Yaşamını yitiren maden işçilerine kabirlerinde dua ettikten sonra, Soma Motosiklet Kulübü’nün şehitler için organize ettiği lokma hayrında Türkiye’nin bir çok bölgesinden gelen motosiklet tutkunları ile bir araya geldiler. 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Özgür Candar, "Madenciler nedense kırk yılın başında hatırlanırlar. O da öldüklerinde. Ama öyle yalnız öldüklerinde değil, Soma'da ki gibi öldüklerinde hatırlanır. Şehit ailelerimizin maddi desteğe elbette ihtiyacı var ama şu anda en çok manevi destek gerekli. Elimizden geldiğince onlara yanlarında olduğumuzu ve olacağımızı göstermek istedik. Acılarını bir nebze olsun paylaştık. Bundan sonra da elimizden gelen ne varsa yanlarında olacağız" dedi.









Kaynak: http://haberciniz.biz/balikesirli-motosikletciler-somaya-gitti-2874907h.htm

Kaynak 2: https://www.facebook.com/groups/balikesirmotosikletkulubu/?fref=ts

Dip Not: Şuan Bir Motorum Olmadığından Dolayı Bu Ziyarete Katılamasam'da Hemşerilerim Beni Gerçekten Gururlandırdılar ve Paylaşmak İsterdim, Saygılar