Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Orta – Batı Karadeniz Turu CBF 150 Tekirdağ - Samsun [2438 km] 1 kişi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    macar_93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2008
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    Honda CBF 150 x MZ etz 125 (92)
    Orta – Batı KARADENİZ TURU


    Merhaba, sizlerle bu ay yaptığım hayatımda bir ilk olarak gerçekleştirdiğim geziden bahsetmek istiyorum. Fakat önce dilerseniz kendimden bahsedeyim.Tekirdağ doğumluyum.Öğrenciyim. Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okuyorum. Küçüklüğümden beri tam bir motosiklet aşığıyım. Bu sitedeki gezi yazılarını, diğer yazıları aşk başladığından beri okurdum halada okumaktayım. İmrenerek baktığım gezilerden bir benzerini bu ay yapma fırsatı bulabildim. Ekonomi, motosiklet , zaman , izin aynı anda pozitif olunca. Bana da kontağı çevirip yollara düşmek kaldı. Biraz bu turun amacından bahsedeyim. Tanıdığım, sevdiğim, değer verdiğim, görmek istediğim bir arkadaşım vardı. Kendisi Samsun’da yaşıyor.Karadeniz Teknik Üniversitesinde Edebiyat okuyor. Nitekim bu amaçla başlayan serüvene bir de gezi süsü ekleyerek güzel bir şey yapmak istedim. Ve çıktım yollara. Kalacak yerleri de şöyle hallettim. Yanıma lazım olması halinde kullanmak üzere çadır ve tulum aldım. Fakat hiç kullanmadım. Şöyle ki üniversitede Devlet yurdunda kaldığım için Türkiye’de ki tüm devlet yurtlarında ücretsiz kalabiliyorum. Kaldığım tüm yerlerde DEVLET YURTLARINDA ÜCRETSİZ kaldım.Güzergâhım şöyle. Tekirdağ- Bolu Samsun- Sinop- Bartın - Karabük- Zonguldak – Akçakoca – Tekirdağ. 2200 km hesaplıyordum. Motosikletim zaten bu yolculuğa hazırdı. Yinede rutin bakımlarını yaptım. Ve yanıma gerekli takımları alarak yola çıktım. Gezimi gün gün bölümlere ayırarak paylaşacağım.





    1.GÜN ( 12.08.2013 )

    06.00 da Tekirdağ- MURATLI dan ayrıldım. Tek başıma yollarla baş başa güzel bir yolculuğa başladım.

    Sakarya da ilk molamı verdim. İstanbul’da bayram dönüşü Trafiği vardı ve Motor yüklü olduğu içinde epey bir işkence çektim. İlk benzinliğe girdiğimde çok mutluydum.





    Saat 14.00 gibi Bolu’ya vardım. Bolu’ya vardığım gibi sağolsun Bolu MT grubu beni çok sıcak karşıladılar. Dükkanlarında evlerinde ağırladılar. Baklava, sarma , sucuklu yumurta, ve sınırsız çay ikram ettiler.En önemlisi de samimi sohbetleri.Bolu’ya yolunuz düşerse mutlaka irtibata geçin. Hatta yolunuzun düşmesine gerek yok. Sırf o güzel insanlar o yola değer.

    ]




    Tatlı sohbete ara vermek zorunda kaldım ve kalacak olduğum yurda gittim. Kayıt işlemleri için. Sonra motosikletin yükünü alıp şehir turuna çıkmayı planladım. Bolu ‘ lu arkadaşlarında işleri vardı. Akşama tekrar buluşmak üzere ayrıldık. Ve kalacak yeri ayarladım.



    [


    Ve şehir turuna başladım… Bir park keşfettim. Şehir parkı gerçekten harika bir yer. Bolu güzel bir şehir, öyle çok büyük değil fakat tarihi, doğası, insanı harika.































    Şehirde turlarken arka lastikten garip sesler geldiğini fark ettim.İlerde sağa çektim ve birde ne göreyim. Arka lastiğimde baloncuk. Daha en az 1600 km yolum var ve lastiğim berbat durumda.



    Hemen Bolu’da ki Mustafa ve Samet abi ile görüştüm.Sağ olsunlar İRC marka lastik buldular 80 lira bedelinde. Fakat michelin takmak istiyordum. İRC yi geçici olarak takacak. Tekirdağ’a dönünce değiştirecektim. 80 lira boşa gidecekti. Sitenin üyelerinden Ramazan abi ile görüştüm lastik işini. Ben bakacağım dedi. Sonra 1 saat sonra aradı. Adresini ver lastik birazdan gelecek diye. Sağ olsun zaman kaybı olmasın diye kendi kartından ödeyerek DADAŞ motordan satın almış. Orada çalışanlarda Boluluymuş Bolu’ya dönerken benim lastiği adrese elden teslim ettiler. Lastiğin balon çıkartmasından itibaren 1,5 saat sonra yeni lastik elimdeydi. 135 lira ödemiş Ramazan abi. Tekirdağ’da ödeşmek üzere anlaştık. Çok yardımcı oldu Allah razı olsun.


    Akşam çay içmek, aynı zamanda da sohbet etmek için Mustafa abinin evinde toplandık.Çok keyifli sohbetler ettik.Çok memnun kaldım.Hepisiyle tanıştığım için ayrıca memnunum.



    Bolu’lu bir abi CBR 125 almış. Onu inceliyoruz. Tasarım olarak gayet memnunuz ama şu para konusu açılınca herkes keşke bu kadar pahalı olmasaydı diyor.

    Samet Abi’ nin CBR 125 ile pozu…
    hellboys, mete_han, Murat 48/30 ve 3 diğerleri bunu beğendiler..
    Sırrını herkezden sakla ve daima kuşkulu ol , çünkü akıllı olmak demek kuşkulu olmak demekten başka birşey değildir..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    hellboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ağustos 2012
    Şehir
    Tekirdağ/Muratlı
    Motosikleti
    Honda CBR 600FA 2013
    abi cbr 125 için öyle diyorsunuz ben ne yapayım
    macar_93 ve Bolu'lu Lynx bunu beğendiler.

  3. #3
    macar_93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2008
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    Honda CBF 150 x MZ etz 125 (92)

    2. Gün

    2. GÜN ( 13.08.2013 )

    Sabah 7 de uyandım. Bir an önce toparlanıp.Sanayinin Yolunu tuttum. Samet abi yardımıyla arka lastiği değiştirdik.Ardından saat 9-10 gibi Bolu’ dan ayrıldım. Biraz geç kalmıştım fakat ziyanı yok.Yollar güvenli ve geniş.Zamanında Samsun’a varabilirim.



    Devlet Yurduna Veda…

    Arka lastiğim harika. Keyifli bir yolculuk başlıyor..
    Bolu’dan ayrılıyorum. Ve Bolu-Ankara yolundan İstanbul-Ankara otobanına bağlanıyorum.Gerede kavşağından Samsun istikametine döneceğim.


    Ben pek gözükmüyorum.Malum ACEMİLİK. Merak etmeyin ilerleyen fotoğraflarda düzelecek bu acemliğim.

    Gerede’de gördüğüm ilk OPET’ten benzin aldım . 2. doldurduğum depo.Bu fotoğrafı bir askere çektirdim.

    Yolun durumu gerçekten harika.Gerede-Samsun arası çok nadir olmakla beraber toplam en fazla 15-20 km yol çalışması var onlar dışında yol böyle harika. Ortalama hızım 90 dı. Ara sıra 120 km hızlarıda gördüm.Ama çok çok nadirdi.Uzun yolda ara sıra lazım. : ) Umarım polisler okumuyordur şu an.Görmezden gelirler umarım. : )

    Yolda görüpte dayanamadığım harika yol manzarası. Çok beğendim. Birde gerçekten orada görseniz daha bir hoşunuza gider.Eminim.

    Motosikletim benim canım : ) Nerelere getirdi beni.

    Bu fotoğraf makinesini bariyerlere koyarak zamanlayıcıyı başlattım.






    Gittikçe Samsun’a yaklaşıyordum. Sabrım azalıyor , heyacanım artıyordu. Bekleyen var Samsun’da. Samsun’a 50 km kala tabelayı görünce hemen durdum : ) Çok yorulmuştum çok.

    Yüzümdeki ifade çok acı : ) Yoruldum mu acaba diye soruyor ?

    İlerde Radar denk geldi. Trakyalı’yım tabi Radarı hemen farkettim. Hızımı ne olur olmaz diyerekten 60 km hıza kadar düşürdüm. Malum şanssızım biraz : ) Aaa 5 kilometre ilerde Trafik polisi var. Ve bana dur dur diyor.


    - Hayırdır abi ?
    – Merak etme herangi bir sorun yok, Hava al biraz : )
    – Öyle desene be abi : ) Korkuttun beni : )
    – Eee Yolculuk nereden ? Ne bu hal böyle bu motora K belgeside lazım !

    diye geyik makaranın ardından GBT kontrolü ve yol tarifi alarak yanlarından ayrılıyorum. Birazdan Samsun Tabelasını göreceğim Heyecanlıyım : )




    İlk işim Atakum’ a gitmek ve yurt işlemlerini tamamlayıp motorumu boşaltmak. Daha sonra arkadaşımla buluşacağım. Beni bekliyor şu anlarda : ) Biraz beklettim onu kusura bakmasın : )



    Bu gece Fotoğraf çekemedim. Arkadaşımla yemek yedik ve sonra Atakum sahilinde dolaştık , çay içtik. O kadar güzelki Atakum’un sahili gerçekten harika. Unutulacak bir yer değil. Uzun ama çok uzun. Cafeler , mekanlar gerçekten harika.


    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------

    3. Gün ( 14.08.2013 )

    Sabah saat 7 gibi uyandım. Sonra günün planını yaptım. Dün yolda çakmaklık girişimin sigortası patlamıştı. Sigorta bulmam gerekliydi ve Nokia şarj aleti. Sabah onları hallettim. Ardından dün gece yapamadığım berber işi vardı ve onu hallettim. Saçlarımı biraz kısalttım. Gerçekten çok rahatladım. Kaskta uzun saç gerçekten sıkıntı.
    Berberdeki konuşmadan bahsetmek istiyorum biraz.

    -Yakınlarda AVM var mı abi ?
    -Yabancı mısın sen ?
    -Evet abi.
    - İyice mi Yabancısı ? ( Artık biraz yabancı nasıl oluyor bilmiyorum da )
    -Evet abi, Ben iyice yabancıyım. Dün gece ilk defa geldim Samsun’a.Tekirdağ’dan geliyorum.
    - Motorla mı ? ( yüzünü görmeliydiniz )
    -Yaa evet abi Motorla geldim. Ben tur yapıyorumda. Tekirdağ’dan çıktım.Kıyı şeridinden döneceğim.
    -Motorla geldin yani….. ( Uzun bi sessizlik ) Kardeşim kızma ama söyleyeceğim.
    -Söyle abi
    -Ya delisin , yada çok akıllı : )
    -Umarım ikincisidir abi …
    ( Berberin Dükkanı )

    Daha sonra Berberin tarif ettiği PİAZZA alışveriş merkezine gittim. Yemek yedim ve arkadaşımı bekledim. Bu arada balkondan da bol bol manzara fotoğrafı çektim.Samsun spor’un tesisleri gözüküyordu. Hava’da harikaydı yani.






    Daha sonra arkadaşımla ÇİFTLİK denilen bir caddesinde buluşuyoruz. Kahve içtik.Sonra sağ olsun bana Samsunu bir güzel gezdirdi : ) Samsunlular gerçekten çok misafirpervermiş. Bunu anladım : )

    Burası Samsun MERKEZ SAHİL’İ GERÇEKTEN HARİKA BİR YER. Faytonların dolaştığı, bisiklet yollarının olduğu, dondurmacıların olduğu harika bir sahil şeridi.



    Karşıda ULUSLAR ARASI SAMSUN LİMANI var. Çok büyük gerçekten.



    Burası da Mustafa Kemal’ in Samsuna ayak bastığı tarihi yer. Bu anın canlandırmasını yapmışlar ve insan bunu görünce gerçekten duygulanıyor ver o acı dolu zamanların başlangıç zamanını görüyor burada adeta.



    Maalesef Bandırma vapurunun orijinalinin yanına gidemedik. Malum vakit kısıtlı: ( Buda maket gemi. Yinede çok büyük gerçekten.

    Hediyelik eşya almak için YABANCILAR PAZARI namı diğer Rus pazarı sahil kıyısında. Gayet büyük aradığınızı bulabileceğiniz yer. Aradığınızı kibarca sorarsanız çok kısa zamanda bulabiliyorsunuz : )

    Daha sonra tekrardan Çiftlik caddesine gitmek üzere yola çıktık.Bir baktık konser var. O gece ULUSLAR ARASI HALK DANSLARI FESTİVALİ’ nin konseri varmış. Sanırım sanatçı Türkmenistan’dan gelmişti. Türküler söylediler. Gayet keyifliydi.


    Ve Konserin ardından arkadaşımı evinin yakınına bırakıp yurda döndüm. Çok yorulmuştum. VE yarın sabah Sinop’a doğru yol alacaktım. Planım şöyleydi. Saat 11 gibi arkadaşımla buluşup kahvaltı edecek daha sonra yola çıkacaktım.


    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------

    4. GÜN ( 15.08.2013 )

    Sabah saat 8 de uyandım. Yavaş yavaş toparlanmaya başladım.

    Motosikletin yağını kontrol ettim.200 gr kadar yağ ekledim. Zincir bakımı, lastik kontrolü vs yaparak ilerde doğabilecek problemlerden kurtuldum : ) Çantaları bağladığım lastik kopmak üzereydi. O yüzden arkadaşımla buluşmadan çantaları bağlamak için lastik almam gerekliydi.


    Yola çıktım. Çarşıda lastik bulduktan sonra arkadaşımla buluştuk ve kahvaltı ettik.


    Samsun gerçekten orijinal bir şehir. Mesela şu fotokopi dükkanı. Anlayanlara özel dükkan ismi ; )


    Ardından ufak bir şehir turu ve kahvenin ardından motoruma bindim ve arkadaşımla vedalaştık. Saat 15.00 gibi yola çıktım. Sinop beni bekliyordu.





    VE Bafra TABELASI. Bu fotoğrafı sevdiğim bir abi için çektim. O kendini biliyor : )


    Forumun üyelerinden Özer ÖZTÜRK’ ün babası aslen Samsunlu fakat ailecek Tekirdağ Muratlıda yaşıyorlar. Ve haliyle bir çok akrabası Samsun’da yaşıyor. Bunlardan biriside amcası. Yakakent diye ufak bir yörede yaşıyor amcası. Liman kenti tam anlamıyla. Harika manzarası olan bir yer. Oradan geçersen mutlaka uğra demişti. Nitekim uğradım. Çok sıcak davrandılar. Teşekkür’ü borç bilirim. Üzerimdeki selamları da aktardıktan sonra yoluma yani Sinop’a doğru devam ettim.
    Bu market Özer abinin amcalarının.Buradan görüşebildik.Daha sonra eve davet ettiler beni.Yarım saat kadar oturdum.



    Manzaraya diyecek laf yok ! : )


    Çok şirin bir balkonları var gerçekten.


    Balkondan motorumu gözetliyorum. Değeri demir atım benim , o. Yolculuk için arkasına Türk bayrağı bantladım. Bantlar pek hoş durmuyor fakat önemli olan birlik beraberlik mesajıydı.




    Bakıyorlar misafire Samsunlular gerçekten. En az Trakyalılar kadar bu konuda hassaslar.Zaten yurdum insanı öyle hepsi.Yöresi kültürü fark etmiyor. İyi Türkiye gibi cennet bir yerde yaşıyoruz.


    Çok tatlı insanlar. Çok memnun oldular beni gördükleri için. Biraz da üzüldüler. Özer’i çok özledik dediler. Çok oldu görmeyeli. Malum iş güç , yolda uzak zaman bulamıyor dedim ama üzüldüler işte. Artık Özer beyin gaz açması lazım Samsun’a .Bu tatlı insanları üzmesin. : - )


    Aramızda muhabbet geçerken pencerelerden geçti konu.Özer abinin babası pencere çerçevesi pimapen yapıyor. Zamanında 1987 de bu alimunyum çerçeveyi yapmış. Hala taş gibi maşallah.


    Bahçelerinden manzaralar. Fındık toplamışlar. Fındık toplama zamanı demekki. Kurutuyorlar.






    Ardından üzerime selamları alarak. Yola koyuldum. Bir gece misafir kal dediler ama malum vakit kısıtlı yola devam dedim. Bol bol teşekkür ettim. Koyulduk yollara. Şu fotoğrafları çektiğim yer gerçekten harika. Orayı görür görmez hemen durdum. VE çektim fotoğrafları. Hala görünce çok keyif alırım. Harika bir yoldu. Samsun-Sinop arası yer yer yol çalışmaları var.Hatta can sıkıcı düzeye yakın. Fakat yol çalışmaları bitince öyle harika bir yol olacak ki. Oraya yola tekrar gitmek istiyorum. Ama GS1200R ile : - ) Yani çook sonra.



    Ve Sinop’a vardım. Sorunsuz bir yolculuktu. İlk işim kalacak yer ayarlamak : - )



    Şehre girer girmez. Karşınızda kocaman bir heykel. Koca üstad DİOGENES. Fıçı içinde yaşayan o büyük filozof. Her şey iterek bir elinle hayatı kendi istediği gibi yaşayan insan. Çok etkilemiştir beni diojen. O yüzden bu heykel beni çok duygulandırdı. Çimlere uzandım ve biraz düşündüm.


    Şehir merkezi gerçekten ufak geldi gözüme. Bir il olarak değil de büyük bir ilçe gibi ama yinede güzeldi tabi. İğrenç bir trafik vardı. Koca ilin girişi ufak bir cadde ile sağlanıyor. Bu birazda yerin coğrafi özelliğinden kaynaklanıyor. Etrafından bir sürü sur olduğu içinde değiştiremiyorlar belli ki.



    Sinop Kızılay Devlet yurdunda sağ olsunlar yardımcı oldular bana. Hızla yerleştim. Eşyalarımı yerleştirdim. Odam tek kişilik ve tuvaleti banyosu içeride. Gerçekten çok rahattı. Otel standartlarındaydı.Daha sonra ufak bir şehir turu yaptım. Fakat pek gezmek canım istemedi o yüzden çerez alıp odama erkenden geldim.
    Pervane Medresesi diye hoş bir yapı var merkezde. Tarihi camii’ nin karşısında. Dükkanların bunduğu , yöresel şeylerin satıldığı harika bir yapı. Mutlaka oraya gidin ve Türk kahvesi için. Harika…

    Bu gece pek bir şey yapmadım. Böyle motor turlaması şeklinde geçti. Ve yurda döndüm.Yarın ki planım şöyle. Sinop’un her yerini gezmek : ) İlk önce Sinop TARİHİ cezaevi…
    hellboys, dr.asc, Garip ve 6 diğerleri bunu beğendiler..
    Sırrını herkezden sakla ve daima kuşkulu ol , çünkü akıllı olmak demek kuşkulu olmak demekten başka birşey değildir..

  4. #4

    Üyelik
    24 Ocak 2010
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    2013 S1000RR Hp4
    Güzel gezi.

  5. #5
    Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2012
    Şehir
    Pendik
    Motosikleti
    PCX 125
    süpersimn kardeşim be. valla umduğumdan daha iyi gezmişsin. yavru kaplanım benim o motor neler gördü be

    konunun devamı gelecek sanırım

    K belgesi olayına bayıldım

  6. #6
    madlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Nisan 2010
    Şehir
    Bağcılar / İstanbul
    Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    Çok güzel bir gezi olmuş.

  7. #7
    kanlıcalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Aralık 2006
    Şehir
    bolu merkez
    Motosikleti
    150 mr
    iyi günler Halil kardeşim
    Bizler de seni tanımaktan çok mutlu olduk . resimler ve gezin çok güzel olmuş.Benim hayalimdeki geziyi yapmışsın çok güzel de olmuş. Mutlaka her fırsatta Bolu ya bekleriz ve Bu teklifimiz Bütün Mt üyeleri için geçerlidir.Tekerin düz bassın .Esen kal.

  8. #8
    shrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mart 2007
    Şehir
    KOCAELİ-Gebze
    Motosikleti
    Renault Premium 440dxi Truck
    tebrikler cok güzel gezi olmuş resimlerin devamı varmı...

  9. #9
    kopan çocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Eylül 2010
    Şehir
    İstanbul-Arnavutköy
    Motosikleti
    2010 Ramzey 125 Q- 2012 YBR 125 ESD
    Emeğine yüreğine sağlık,gerçekten çok güzel gezi olmuş,devlet yurdunda kalma işi çok güzel.
    bu şekilde çok rahat bir yolculuk yapılır.
    ilk olan bu gezin inş son olmaz,daha nice gezilere inş

  10. #10
    serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2012
    Şehir
    KAYSERİ
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    mükemmel bir gezi olmuş,eski günlerimi hatırlattın bana,duygulandım vallaha...askerliğimi (acemilik,75 gün)samsunda yapmıştım ben...samsunda dükkan isimleri çok dikkat çekici gelmişti bana size de öyle olmuş...benim aklımda kalan dükkan isimleri,zı-bar sonra cin-net cafe,dikkat et lokantası...hep bu gibi şeyler vardı da bunlar aklımda kalanlar

  11. #11

    Üyelik
    06 Ağustos 2013
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    X Treme Max 200
    o bafra tabelasını bende görecem bi gün inş. motorla
    memlektimmmm...
    güzel gezi olmuş gerçekten
    bafranın içinede gireydi bi pide bi dondurma yiyedin, birdahakine aklında bulunsun ;)

  12. #12
    EGE YELI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2012
    Şehir
    TÜRKİYE-İzmir / ALMANYA-Augsburg
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    güzel gezi olmus
    Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene

  13. #13
    oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Aralık 2012
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Çok güzel gezi yapmışsınız, Muratlı nire Sinop nere,
    Bende birgün senin gibi tek başıma bir karadeniz turu yapmak istiyorum,

  14. #14
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2006
    Şehir
    Pendik / İstanbul
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    süper bir gezi olmuş.............

  15. #15
    emrcbk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2013
    Şehir
    Bursa/Kestel
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D250
    güzel bir gezi olmuş yakakent güzeldir, sahili denizi ama karadeniz sonuçta dalgası hırçındır bayadır görmüyodum memleketimi

  16. #16
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    ben bunu cumartesi sakin kafayla inceleyim yorgunum valla gözler pert agi...

  17. #17
    mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2005
    Şehir
    İzmit /Kocaeli
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    2010 da yaptığım karadeniz gezisini hatırlattı bana ,henüz yazmadın ama en zor ve stresli ve belkide biraz da ürkütücü yer sinop bartın arası geldi bana bekliyorum..
    genç yaşta yaptığın bu gezi hayatına çok olumlu etkiler yapacaktır umarım yolun açık olsun vesselam..

  18. #18
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2012
    Şehir
    BODRUM/MUĞLA
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    bayadır böyle güzel rapor okumamıştım tekerinize sağlık
    macar_93 bunu beğendi.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

  19. #19

    Üyelik
    25 Eylül 2005
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    tebrik ederim tekeriniz düz bassın

  20. #20
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Şubat 2009
    afferim len halil beni niye götürmedin ne güzel gezmişin


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)