çok güzel bir gezi olmuş belli...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
süper gezi gece gece içim açıldı sağolun
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
süper gezi olmuş paylaşım için sağolun.ADANA'dan selam olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hep böyle olmadı durumlar bir doluya yakalandık 1 metre suyun icin de motor kullanmak zorunda kaldık :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
kısmet hocam, yollara düşersek neden olmasın=)
sen dönüp dönüp bak, ben gidip istediğim gibi yapamadığım için hala içim yanıyor. eğer motor da sorun olmasaydı ben 1 hafta kadar daha orda kalmayı planlıyordum kısmet işte. ama seneye kesinlikle yine ordayım.
hocam kampçılığı en iyi bu işi yapan gruplara takılarak yaparsan senin çok daha iyi ve eğlenceli olur. alıştıkça da kafana göre takılırsın.. undocab ve ben geçmiş zamanda izcilik yaptık bu yüzden kampçılık olayında sıkıntı yaşamıyoruz.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
hocam moturcumusunuz fotoraman mı belli değil
şaka bi yana çok güzel olmuş geziniz.
kıskandım ve darısı başıma diyorum inş. ;)
Valla acıkcası göz görünce fotolar cok da iyi gelmiyor birde cogu cep telefonu ile cekildi neredeyse her seferinde makine cıkar cek olmuyor cepten tel cıkarıp cekip devam edildi
Bir kaç resim daha..
çok mutluyum çok!!!(alice harikalar diyarında modu=
Two Against the World
güzel ekleme olmuş :D gördükce hoşuna gittikce ekle sen :D
Tepenin Gözleri Filmini İzleyen Var Mı? Dağlık Alanda Çekilen Resimleri Görünce Birden O Filmin Sahneleri Aklıma Geldi,:D
valla kıskanılası bi gezi olmuş. fotoğraflar on numara, bazıları şahane. tebrik ederim. paylaşım için teşekkürler
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
çok güzel resimler gerçekten valla tebrik ederim..motorumuz var diyoruz ancak otoparktan çıkartıp çalıştırmaya bile vaktimiz olmuyor..yüreğinize sağlık..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Masa başı pineklemek yerine şimdi yolda olmak vardı...
süper kareler süper yerler süper gezi
uzun soluklu ve çok güzel bir gezi yapmışsınız tekerinize sağlık
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
O kız buraya gelecek!!!
Two Against the World
güzel olmuş hacı rütük için teşekkür U yu niye koymadın
Ne işimiz var masabaşı cakıldık kaldık ya
doğal bitki örtüsü ve dağlardan bende çok etkileniyorum...gezilerimin çoğunda bu tarz orman ve dağlık alanların olduğu yerlere gidiyorum...Yuvacık..Çınarcık..Uludağ vs..
gerçekten harika bir rota olmuş..kimin fikriyse tebrik ediyorum..elinize ayağınıza sağlık...
seneye yaza bende inşallah bir Gürcistan veya nasip olursa Rusya planlıyorum...çok fena yardırıcam...motorla olmaz ise uçakla Atina Ukrayna Kiev..Odesa...Rusya St Petersburg veya Hırvatistan Dubrovnike akıcam...her sene bir ülke artık kaçarı koçoru yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)