Nevşehir (Kapadokya),Aksaray(Ihlara Vadisi) Niğde (Aladağlar),Konya,Side ve Antalya
-
Reklamlar
-
Ne denir ağzımın suyu akarak izledim tebrikler bu arada fotoğrafların çekim kalitesi gerçekten yüksek.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
çok keyifli olmuşa benziyor...
mat yeşil motorun sahibi burdan mı? tam olarak rengi nedir...motoru da çıkaramadım birde
-
erro adlı üyeden alıntı
çok keyifli olmuşa benziyor...
mat yeşil motorun sahibi burdan mı? tam olarak rengi nedir...motoru da çıkaramadım birde
Konuyu acan arkadaşın motor :D Haki yeşil gt250 Comet 2010 model 65.000 km de :D Gercekten bu kadar uzun zamanımız olup içimizde kalan nadir gezilerden :(
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
zenon adlı üyeden alıntı
Konuyu acan arkadaşın motor :D Haki yeşil gt250 Comet 2010 model 65.000 km de :D Gercekten bu kadar uzun zamanımız olup içimizde kalan nadir gezilerden :(
rengi çok güzel...onu da yüksüz çekeydiniz ya biraz...
-
Tebrikler, Çok güzel bir gezi olmuş.
-
erro adlı üyeden alıntı
rengi çok güzel...onu da yüksüz çekeydiniz ya biraz...
Chronx gelince paylaşır birkac foto ;)
O arada burdan bakabilrisin ;)
http://www.facebook.com/media/set/?s...7098077&type=1
-
hayatta yaşamanın anlamı bu değilde nedir?çok güzel gezmişsiniz...
-
güzel gezi olmuş tebrikler...bizde kısa mesafe tek takılmaya devam ediyoruz kafama göre birini bulursam hakkariye bile gidebilirim yani o kadar gezmek istiyorum artık yer bile farketmez tekerler dönsün yeter
-
serdar1547 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş tebrikler...bizde kısa mesafe tek takılmaya devam ediyoruz kafama göre birini bulursam hakkariye bile gidebilirim yani o kadar gezmek istiyorum artık yer bile farketmez tekerler dönsün yeter
gel istanbula sana dürüm ismarlayalım bahanen olur :D
-
süper gezi olmuş paylaşım için sağolun gözümüz gönlümüz açıldı
-
Fotoğraflar harika,bu demek oluyor ki gezi en az on kat daha güzel...
-
çok kıyak gezmişssiniz bize de nasip olur inş bu arada fotolar da çok güzel çekilmiş
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
-
Güzel gezi olmuş. Ellerinize sağlık.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
Cok guzel bir gezi olmus paylasım için tesekkurler. Biraz kampcılık, cadırda kalma vb. bilgilerde verebilir misiniz? Ya da bu konuyla ilgili bildiginiz faydalı sıte linkleri var mı?
-
Beyler süper gezmişsiniz yahu. Denk getiremedim yine...
-
dönüp dönüp şu aladağlara bakıyorum...tam isteğin gibi bi yer...orda güvenlik için yanınızda bişey bulundurdunuz mu, kurt falan inmesin...
-
fotoğrafların kalitesi gerçekten çok güzel çok güzel olmuş
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
-
-
@Chronx tekrar Manavgat'a yolunuz düşerse beklerim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)