- Konu Yazar
MT ailesi merhaba,
Konuyu açmakta biraz geciksemde, geçen haftalarda yaptığımız Büyük Marmara gezisi ile ilgisi resimleri sizinle paylaşmak istedim.
keyifli bir geziydi ufak tefek aksaklıklar haricinde büyük bir olay yaşamadık.
--buluşmaya giderken çantam e5 te düştü ama hasar görmedi
--feribotta motorlarımız deniz suyu ile yıkandı
-- izlwediğimiz maç sonucu keyif vermedi
sonuş keyifli güzel günün anlamına uygun huzur veren bir gezi idi. Lafı fazla uzatmayayım işte resmiler ve hikayeleri
Katılanlar:
Emre - Twisted
Murat - Gencotr
Erkan - Jaymz
Armagan - Wallaby
İzlediğimiz rota:
Sabah 06:30da sıcak yataklarımızdan kalkarak ekibi yavaştan toplamaya başladık.
ilk gelen emre idi her ikidepoyuda fullemiş geziye tam hazır. sırtımızı dayamak için yastıklar bile hazırlanmış hehe
Gebzede Murat ve Erkan bizleri bekliyordu. yolda çantam düştü e5te ezilmeden geri taktım. tamamen benim hatam bir gün önce motoru yıkadıktan sonra koruma vidasını takmayı unutmuşum.
tüm hazırlıklar tamam çantalarımız heybelerimiz sağlam, ilk durak topçular feribot
Hava ve deniz güzel diye feribotun en önüne çektik motorlarımızı ama pruvadan geçen büyük bir geminin dalgası ile motorlarımız sabah duşlarını almış oldu. Muratın kaskıda ferahlamıştı
Yalova gemlik derken Kurşunlu yolundan mudanyaya saptık. Sahil kasabalarında durup fotoğraf çektirmemek olurmu?
tekne gördüm mü kaptanlık damarlarım kabarıyor, Karaya çıkmışım haberim yok :bounce:
Mudanya sahil yolu gezilmeye değer tatlı virajlar ve eşsiz manzarası bizleri büyüledi.
Feribot iskelesine gelmeden mendirekte yine mola ve sanatsal çalışmalar.
Kumyakaya gelmeden manzara inanılmazdı.
Çalgılarımızıda bulduk yol parasını çıkarmamız lazımdı
pek ilgi çekemdik galiba
ve Kumyaka sahil ve tost molası kafa dinlemek için ufak şirinbir yer.
Sahil yolundan dalyana kadar köy yollarında sürdükten sonra otoyola çıkmadan son mola yeri
Ulubat gölünde bi mola daha resim çekmemek mümkün mü? İnsanın ruhu dinleniyor.
O kadar gelmişken şimdiki durağımız kuş cenneti yeryüzünde ölmeden bi cennete uğramaklazımdı.
halkın deyimi ile şeytanın aracını kullanıyoruz ya
o kadar cennet dediler kuşlar güneşleniyor siz seyrediyorsunuz uzaktan o kadar:mrgreen:
Bandırmada karnımızı doyuralım
otoyolda Maçı seyretmek için gazı biraz açtık ve Lapsekiye maç başlangıcında yetiştik. Oturduk kahvede maçı seyrettik:queen:
Maç tat vermedi yada daha fazla heyecana dayanamadan sızıp kalan seyirciler vardı heheh
Maç bitti yolumuza devam çanakkale ve otel arayışlarımız
Karnımızı doyurduk otelimize yerleştik gece çanakkaleyi turlama vakti, ama gözlerden uyku akıyor baksanıza:mrgreen:
Ertesi gün yola çıkmadan karnımızı iyice doyuralım. bugünkü rotamız gelibolu şehitlik tekirdağ istanbul
Önçe çanakkale müzesini ve Nusrat mayın gemisinin günümüzdeki replikasını gezme fırsatımız oldu
Şansımıza Nöbetci komutanda motorcu çıktı kendi otoparklarına davet etti ve hoş sohbeti ile günr başlamamızı sağladı.
vee Gelibolu şehitlik abidesi yolu,
Şehitlikten bri kaç kare duygulanmamak elde değil.
Bir benzeri daha olmayan şerefli 57.Alay
Artık ger, dönme zamanı geliboludan mola vermeden tekirdağ he3defimiz. yorgunluk iyice açığa çıkmaya başladı.
tekirdağ yolunda geçtiğimiz gezide arayıpta bulamadığımız göl
Bu kadar yol gittikten sonra balatalar yandı tabi. tirplere girmeye başladık
aa unutmadan yol boyunca eksik olmayan Murat ve saç fırçası :queen:
Umarım sizleri sıkmamışızdır. Keyifli geçen gezimizden bir kaç kare paylaşmak istedim.
Emre Erkan Murat sizlere yolculuk yapmak çok keyifliydi onur duydum. Nice gezilere daha kalabalık yol almamız dileği ile...
Konuyu açmakta biraz geciksemde, geçen haftalarda yaptığımız Büyük Marmara gezisi ile ilgisi resimleri sizinle paylaşmak istedim.
keyifli bir geziydi ufak tefek aksaklıklar haricinde büyük bir olay yaşamadık.
--buluşmaya giderken çantam e5 te düştü ama hasar görmedi
--feribotta motorlarımız deniz suyu ile yıkandı
-- izlwediğimiz maç sonucu keyif vermedi
sonuş keyifli güzel günün anlamına uygun huzur veren bir gezi idi. Lafı fazla uzatmayayım işte resmiler ve hikayeleri
Katılanlar:
Emre - Twisted
Murat - Gencotr
Erkan - Jaymz
Armagan - Wallaby
İzlediğimiz rota:
Sabah 06:30da sıcak yataklarımızdan kalkarak ekibi yavaştan toplamaya başladık.
ilk gelen emre idi her ikidepoyuda fullemiş geziye tam hazır. sırtımızı dayamak için yastıklar bile hazırlanmış hehe
Gebzede Murat ve Erkan bizleri bekliyordu. yolda çantam düştü e5te ezilmeden geri taktım. tamamen benim hatam bir gün önce motoru yıkadıktan sonra koruma vidasını takmayı unutmuşum.
tüm hazırlıklar tamam çantalarımız heybelerimiz sağlam, ilk durak topçular feribot
Hava ve deniz güzel diye feribotun en önüne çektik motorlarımızı ama pruvadan geçen büyük bir geminin dalgası ile motorlarımız sabah duşlarını almış oldu. Muratın kaskıda ferahlamıştı
Yalova gemlik derken Kurşunlu yolundan mudanyaya saptık. Sahil kasabalarında durup fotoğraf çektirmemek olurmu?
tekne gördüm mü kaptanlık damarlarım kabarıyor, Karaya çıkmışım haberim yok :bounce:
Mudanya sahil yolu gezilmeye değer tatlı virajlar ve eşsiz manzarası bizleri büyüledi.
Feribot iskelesine gelmeden mendirekte yine mola ve sanatsal çalışmalar.
Kumyakaya gelmeden manzara inanılmazdı.
Çalgılarımızıda bulduk yol parasını çıkarmamız lazımdı
ve Kumyaka sahil ve tost molası kafa dinlemek için ufak şirinbir yer.
Sahil yolundan dalyana kadar köy yollarında sürdükten sonra otoyola çıkmadan son mola yeri
Ulubat gölünde bi mola daha resim çekmemek mümkün mü? İnsanın ruhu dinleniyor.
O kadar gelmişken şimdiki durağımız kuş cenneti yeryüzünde ölmeden bi cennete uğramaklazımdı.
halkın deyimi ile şeytanın aracını kullanıyoruz ya
o kadar cennet dediler kuşlar güneşleniyor siz seyrediyorsunuz uzaktan o kadar:mrgreen:
Bandırmada karnımızı doyuralım
otoyolda Maçı seyretmek için gazı biraz açtık ve Lapsekiye maç başlangıcında yetiştik. Oturduk kahvede maçı seyrettik:queen:
Maç tat vermedi yada daha fazla heyecana dayanamadan sızıp kalan seyirciler vardı heheh
Maç bitti yolumuza devam çanakkale ve otel arayışlarımız
Karnımızı doyurduk otelimize yerleştik gece çanakkaleyi turlama vakti, ama gözlerden uyku akıyor baksanıza:mrgreen:
Ertesi gün yola çıkmadan karnımızı iyice doyuralım. bugünkü rotamız gelibolu şehitlik tekirdağ istanbul
Önçe çanakkale müzesini ve Nusrat mayın gemisinin günümüzdeki replikasını gezme fırsatımız oldu
Şansımıza Nöbetci komutanda motorcu çıktı kendi otoparklarına davet etti ve hoş sohbeti ile günr başlamamızı sağladı.
vee Gelibolu şehitlik abidesi yolu,
Şehitlikten bri kaç kare duygulanmamak elde değil.
Bir benzeri daha olmayan şerefli 57.Alay
Artık ger, dönme zamanı geliboludan mola vermeden tekirdağ he3defimiz. yorgunluk iyice açığa çıkmaya başladı.
tekirdağ yolunda geçtiğimiz gezide arayıpta bulamadığımız göl
Bu kadar yol gittikten sonra balatalar yandı tabi. tirplere girmeye başladık
aa unutmadan yol boyunca eksik olmayan Murat ve saç fırçası :queen:
Umarım sizleri sıkmamışızdır. Keyifli geçen gezimizden bir kaç kare paylaşmak istedim.
Emre Erkan Murat sizlere yolculuk yapmak çok keyifliydi onur duydum. Nice gezilere daha kalabalık yol almamız dileği ile...