[MT- İstanbul] 16/10/2010 tophanede sabahlıyoruz...
-
1-jesse
2-gkn
3-marv
4-AYBERK
5-Burak_34
6-E-M-R-E
7-B-A-N-U
8-peoples+1 misafir
9-taytıs
10-FinalCUT
11- takendy +1
12-kalyon86
13-Esp
14- erdincpolat +3 nasıl :D
15-mavi prens
16-hattat_hasan
17-carpe diem
18 - tohana
yanlız anadolu yakasından geçicek arkadaşlar varsa araçla geçicem beraber gidebiliriz 4 kişilik yerim mevcut ( 0532 705 41 55 )
Reklamlar
-
tohana adlı üyeden alıntı
1-
jesse
2-
gkn
3-
marv
4-AYBERK
5-Burak_34
6-
E-M-R-E
7-B-A-N-U
8-peoples+1 misafir
9-
taytıs
10-FinalCUT
11- takendy +1
12-kalyon86
13-Esp
14-
erdincpolat +3 nasıl :D
15-mavi prens
16-hattat_hasan
17-carpe diem
18 - tohana
yanlız anadolu yakasından geçicek arkadaşlar varsa araçla geçicem beraber gidebiliriz 4 kişilik yerim mevcut
( 0532 705 41 55 )
Bu arkadaşlar varsa ben kesinlikle yokum gitmenizi kesinlikle tafsiye etmiyorum
-
ah be makinayla gelip güzel de bi pazar sabahı turu yapmak vardı..neyse artık bi daakine..bu arada Jesse hocam ben köyden yarın geldim, istanbulu bilmem..tophaneye diyince herkes gösterir mi ki??bi de; tophane denilen yerde bi tane otopark yoktur heralde..ilk bulduğum otoparkın en köşesine bakıp, AAA!! nargilem kafe yok diyip, dönüp korkup kaçıp anneeaaAA!! diyerekten memleketi boylamiim..tee egenin bağrından koptum geliyom gaari..istanbula geldik gaari, gaari demiyeeem gaari..
Hiç bi zaman hiç bi makinada Kawasaki'nin kadranının altından aktığı gibi akmadı yol..
:bounce:Let The Good Times Roll:bounce:
-
-
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
akşam o hikaye bizzat sözlü dinlemek istiyorum. eminim içinde çok kahkaha atıcak malzeme var gibi geliyor
Her Zaman Baktığın Yere Gidersin.
twitter.com/bytohana
-
-
twitter.com/bytohana
-
Bakıyorum da eskilerden bazı MT'ciler dirilmiş toplaşmaya başlamış gelip de bazılarını delsem mi neeee
-
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
jesse adlı üyeden alıntı
Lennnn Cem arada bir pitstop yaparız Emin hocayla anladın sen onu
-
oww ow baya güzel bir etkinlik olacak gerçi çoğu arkadaşa yabancıyız bir yalovaya birde sazlıbosnaya gitmişliğimiz var onun haricinde pek etlinliğimiz ve tanışıklığımız yok kimseyle ama ortam dehşet olacak belli ya birde böyle 20 motor küçükte olsa bir turlasaydık böngür böngür hava çok güzel görünüyo gezmeyi özledim wala yahu )
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
-
mavi prens adlı üyeden alıntı
oww ow baya güzel bir etkinlik olacak gerçi çoğu arkadaşa yabancıyız bir yalovaya birde sazlıbosnaya gitmişliğimiz var onun haricinde pek etlinliğimiz ve tanışıklığımız yok kimseyle ama ortam dehşet olacak belli
ya birde böyle 20 motor küçükte olsa bir turlasaydık böngür böngür hava çok güzel görünüyo gezmeyi özledim wala yahu
)
MOTORCU DEĞİLMİSİNİZ HEPİNİZ APAÇİSİNİZ HEPİNİZ SERSERİ HEPİNİZ (VB)
-
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
-
-
Marv adlı üyeden alıntı
hepimiz apaçiyiz! problemmi vardı gardaşşş????
arkadaşım.. polemik yapmayamı geldin
Drift Religion
-
jesse adlı üyeden alıntı
arkadaşım.. polemik yapmayamı geldin
hee nolucakkk???
-
Anadolu yakasından bana eşlik eden arkadaş olursa sevinirim oraların yabancısıyım da
twitter.com/bytohana
-
Marv adlı üyeden alıntı
hee nolucakkk???
rica ederim . polemik yapmayalım.. mt kardeşlik sevgi saygı ve kelebeklerin kendie şu küçücük yaşamlarındaki eşsiz saniyeler kadar iyi davranalım
unutmayın ki .. happy miss car the she's
Drift Religion
-
jesse adlı üyeden alıntı
rica ederim . polemik yapmayalım.. mt kardeşlik sevgi saygı ve kelebeklerin kendie şu küçücük yaşamlarındaki eşsiz saniyeler kadar iyi davranalım
unutmayın ki .. happy miss car the she's
bırak ulan benle bıdı bıdı!!! mahmutbeyden yazıyorum bu mesajı 5 dk içinde gelmessen gişelerden kaçak geçicem.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)