[MT- İstanbul] 16/10/2010 tophanede sabahlıyoruz...
-
Arladaşlar, tophaneyi bilen var bilmeyen var. İnceden bir kroki, güzergah, buluşma saati vesair şeyleri yazalımda elalem yollarda sürünmesin. Muhtemelen yağmurda yağar, lütfen yani
Valla ben böreklerin siparişini verdim ama buluşma saati bilemediğimizden millet sıcak sıcak yiyemeyecek, umarım mikrodalga(dalga ortamda muhakkat olacaktır ama mikro olanıda çıkar gibime geliyor: ) buluruzda löpürdetiriz böörekleri. Müdahale olmasın diye, baş elemanlar topiğin üstüne inceden kroki ve buluşma saatini eklerse sağlıklı olacaktır.
Reklamlar
-
clemenze adlı üyeden alıntı
Arladaşlar, tophaneyi bilen var bilmeyen var. İnceden bir kroki, güzergah, buluşma saati vesair şeyleri yazalımda elalem yollarda sürünmesin. Muhtemelen yağmurda yağar, lütfen yani
Valla ben böreklerin siparişini verdim ama buluşma saati bilemediğimizden millet sıcak sıcak yiyemeyecek, umarım mikrodalga(dalga ortamda muhakkat olacaktır ama mikro olanıda çıkar gibime geliyor: ) buluruzda löpürdetiriz böörekleri. Müdahale olmasın diye, baş elemanlar topiğin üstüne inceden kroki ve buluşma saatini eklerse sağlıklı olacaktır.
Tophane ve nargile dedin mi herkes gösterir , bu topluluğu da inan orada ayırt eder tanırsın , yani bende öyle yapacağım kimseyi tanımıyorum ama tanırım diyorum
http://www.haritalar.net/harita/Toph...876,12,3).aspx
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
takendy adlı üyeden alıntı
Take, bende kimseyi tanımıyorum, mekanı biliyorum ama yukarıda yazılanlara bakılırsa kocaeliden yada civar yerlerden gelenler olacaktır niyetiylen şeettim
-
Valla bu kadroya kar da yağsa gelirdim ama, Kabil'deyim maalesef. Arada bi tekrarlayın ama, elbet birine denk gelirim. İyi eğlenceler.
Okan Kılıç (Vreon)
Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur
-
okanist adlı üyeden alıntı
Valla bu kadroya kar da yağsa gelirdim ama, Kabil'deyim maalesef. Arada bi tekrarlayın ama, elbet birine denk gelirim. İyi eğlenceler.
Okancım özledik hee, baya oldu görüşmeyeli. Bundan sonra buluşmaları sıklaştırıcaz. İllaki ayağının yerde olduğu bi gün denk gelir
clemenze adlı üyeden alıntı
Take, bende kimseyi tanımıyorum, mekanı biliyorum ama yukarıda yazılanlara bakılırsa kocaeliden yada civar yerlerden gelenler olacaktır niyetiylen şeettim
Supermotocu kardeşim, tophanenin beşiktaş tarafından yani istanbul modern kapısından girişte Nargilem kafe var. Muhtemelen orda oluruz.
Bulamayanlar için
benim tel. 534 955 07 74
jes in tel. 0900 910 69 69
-
ben jessi aradım ..
bi hanım arkadaş açtı..boya falan dedi...anlamadım...
yok dedim boya değil...tophane...hani buluşma...nargile ...
bişiler saydı saydı ...sonra aradığınız için teşekkür ederiz dedi..
bende rica ederim dedim kapattık...
hoşsohbet birine benziyorudu ama sanırım numara yanlış...
-
okanist adlı üyeden alıntı
Okanim benim aklimdaydin tam demekki sende takip ediyosun mt yi ama yazacak bı ortam yok dımı )))) özledik seni en kısa zamanda görüşmek üzere.
Arkadaslar bana ulaşmak isteyen çekinmeden arya bilir
Numaram : 0536 343 50 69
Aksam 7 8 Gibi ordayim daha erkende gidebilirim sagım solum belli olmaz ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------
FinalCUT adlı üyeden alıntı
ben jessi aradım ..
bi hanım arkadaş açtı..boya falan dedi...anlamadım...
yok dedim boya değil...tophane...hani buluşma...nargile ...
bişiler saydı saydı ...sonra aradığınız için teşekkür ederiz dedi..
bende rica ederim dedim kapattık...
hoşsohbet birine benziyorudu ama sanırım numara yanlış...
Muhtemelen bı Hanim çıkmıştır zaten
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
bende gelmeyi düşünüyorum ama bi finalcut(ünal)'ı tanıyorum pek yabancı kalcam sanırım ortama saat kaçta buluşma peki arkadaşlar
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
-
GKN adlı üyeden alıntı
Okancım özledik hee, baya oldu görüşmeyeli. Bundan sonra buluşmaları sıklaştırıcaz. İllaki ayağının yerde olduğu bi gün denk gelir
Supermotocu kardeşim, tophanenin beşiktaş tarafından yani istanbul modern kapısından girişte Nargilem kafe var. Muhtemelen orda oluruz.
Bulamayanlar için
benim tel. 534 955 07 74
jes in tel. 0900 910 69 69
jesse adlı üyeden alıntı
Okanim benim aklimdaydin tam demekki sende takip ediyosun mt yi ama yazacak bı ortam yok dımı
)))) özledik seni en kısa zamanda görüşmek üzere.
Arkadaslar bana ulaşmak isteyen çekinmeden arya bilir
Numaram : 0536 343 50 69
Aksam 7 8 Gibi ordayim daha erkende gidebilirim sagım solum belli olmaz ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------
Muhtemelen bı Hanim çıkmıştır zaten
Evet arkadaşlar bende gelicem bir aksilik çıkmazsa,ilk buluşma tanışmak isterim herkesle,telefon numaralarınızı kaydettim
Bu arada GKN bende anadolu yakasındayım sen kaç gibi gidersin,eğer saatler uyarsa beraber geçebiliriz karşıya benim telefonum 0532 202 98 00,numaran kayıtlı arayabilirsen tanırım ,arayabilirsen diyorum çünkü ne zaman müsait olacağını bilemediğimden rahatsızlık vermemek açısından
Ben hayatımı her seferinde ÇEYREK MİL yaşarım...
Drift Religion
-
1-jesse
2-gkn
3-marv
4-AYBERK
5-Burak_34
6-E-M-R-E
7-B-A-N-U
8-peoples+1 misafir
9-taytıs
10-FinalCUT
11- takendy +1
12-kalyon86
13-Esp
14- erdincpolat +3 nasıl :D
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
erdincpolat adlı üyeden alıntı
1-jesse
2-gkn
3-marv
4-AYBERK
5-Burak_34
6-E-M-R-E
7-B-A-N-U
8-peoples+1 misafir
9-taytıs
10-FinalCUT
11- takendy +1
12-kalyon86
13-Esp
15-mavi prens
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 ----------
sabahlama olayı olur mu bilmem sabahına görev bekliyo gerçi orda kestirme imkanımız varsa zaten beyoğlunda çalışıyorum ordan direk geçerim herhalde olmazsa gece aradan sıvışırım
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
-
gelmeyi çok isterdim fakat abimin doğum gününü kutluyoruz cumartesi akşamı. her buluşmada bir işim oluyor ve gelemiyorum, şansa bak
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
güzel bir gün olacağı kadrodan belli,liste 15 + 15 de ilave olur gibi geliyor şimdiden
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
mavi prens adlı üyeden alıntı
15-mavi prens
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 ----------
sabahlama olayı olur mu bilmem sabahına görev bekliyo gerçi orda kestirme imkanımız varsa zaten beyoğlunda çalışıyorum ordan direk geçerim herhalde olmazsa gece aradan sıvışırım
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
güzel bir gün olacağı kadrodan belli,liste 15 + 15 de ilave olur gibi geliyor şimdiden
sizde gelecek misiniz
-
Gelmeyi çok istediğim bir organizasyon Teşekkürler Jesse.Ama o akşam nöbetim var.Güzel ve eğlenceli geçeceğine eminim .İnşallah o eski mt ruhu canlanır yeni dostluklar oluşur.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
1-jesse
2-gkn
3-marv
4-AYBERK
5-Burak_34
6-E-M-R-E
7-B-A-N-U
8-peoples+1 misafir
9-taytıs
10-FinalCUT
11- takendy +1
12-kalyon86
13-Esp
15-mavi prens
16-hattat_hasan
bende bir görüneyim
Gönül ne kahve ister ne kahvehane. Gönül muhabbet ister içmek bahane
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
-
Anadolu yakasında hava açık bulut yok , Avrupa'da nasıl ?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
mavi prens adlı üyeden alıntı
bende gelmeyi düşünüyorum ama bi finalcut(ünal)'ı tanıyorum pek yabancı kalcam sanırım ortama
saat kaçta buluşma peki arkadaşlar
Jes 7-8 gibi karşılama ve ön konuşmayı yapıcak, 9 dan sonra bende aranıza katılıp konuşmamı yapıp yerimi Marv a devredicem
carpe diem adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar bende gelicem bir aksilik çıkmazsa,ilk buluşma tanışmak isterim herkesle,telefon numaralarınızı kaydettim
Bu arada GKN bende anadolu yakasındayım sen kaç gibi gidersin,eğer saatler uyarsa beraber geçebiliriz karşıya benim telefonum 0532 202 98 00,numaran kayıtlı arayabilirsen tanırım ,arayabilirsen diyorum çünkü ne zaman müsait olacağını bilemediğimden rahatsızlık vermemek açısından
Hondacı kardeşim, ben 3 te geçicem karşıya bi işim var o tarafta, ordan geçicem buluşmaya 9 gibi, dönüşte gazlarız beraber dönüşte delerim seni
erdincpolat adlı üyeden alıntı
1-jesse
2-gkn
3-marv
4-AYBERK
5-Burak_34
6-E-M-R-E
7-B-A-N-U
8-peoples+1 misafir
9-taytıs
10-FinalCUT
11- takendy +1
12-kalyon86
13-Esp
Nasıl mı, senin eklediğin 3 kişiye kurban olsun kardeşim, sen bile geliyosun ya fena duygulandım
overcloud adlı üyeden alıntı
gelmeyi çok isterdim fakat abimin doğum gününü kutluyoruz cumartesi akşamı. her buluşmada bir işim oluyor ve gelemiyorum, şansa bak
Bi dahaki sefere kardeşim.
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
Sen geliyosun dmi
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Gelmeyi çok istediğim bir organizasyon Teşekkürler Jesse.Ama o akşam nöbetim var.Güzel ve eğlenceli geçeceğine eminim .İnşallah o eski mt ruhu canlanır yeni dostluklar oluşur.
Korkutum bi dahaki sefere inşallah
hattat_hasan adlı üyeden alıntı
1-jesse
2-gkn
3-marv
4-AYBERK
5-Burak_34
6-E-M-R-E
7-B-A-N-U
8-peoples+1 misafir
9-taytıs
10-FinalCUT
11- takendy +1
12-kalyon86
13-Esp
15-mavi prens
16-hattat_hasan
bende bir görüneyim
Gönül ne kahve ister ne kahvehane. Gönül muhabbet ister içmek bahane
İçmek bahane olmazki, şahane olur
takendy adlı üyeden alıntı
Anadolu yakasında hava açık bulut yok , Avrupa'da nasıl ?
Canını sıkma kardeşim, çok bulut olursa jes i yollarız bulutlara bi kaz çeker havayı açar gelir
-
-
Şu an itibari ile son liste
1-jesse
2-gkn
3-marv
4-AYBERK
5-Burak_34
6-E-M-R-E
7-B-A-N-U
8-peoples+1 misafir
9-taytıs
10-FinalCUT
11- takendy +1
12-kalyon86
13-Esp
15-mavi prens
16-hattat_hasan
17-carpe diem
tamamdır GKN üstadlara respeckt
Ben hayatımı her seferinde ÇEYREK MİL yaşarım...
Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)