Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

[MT- İstanbul] 16/10/2010 tophanede sabahlıyoruz...

Motovento
    REKLAM ALANI
    clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arladaşlar, tophaneyi bilen var bilmeyen var. İnceden bir kroki, güzergah, buluşma saati vesair şeyleri yazalımda elalem yollarda sürünmesin. Muhtemelen yağmurda yağar, lütfen yani

Valla ben böreklerin siparişini verdim ama buluşma saati bilemediğimizden millet sıcak sıcak yiyemeyecek, umarım mikrodalga(dalga ortamda muhakkat olacaktır ama mikro olanıda çıkar gibime geliyor: ) buluruzda löpürdetiriz böörekleri. Müdahale olmasın diye, baş elemanlar topiğin üstüne inceden kroki ve buluşma saatini eklerse sağlıklı olacaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Alıntı clemenze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arladaşlar, tophaneyi bilen var bilmeyen var. İnceden bir kroki, güzergah, buluşma saati vesair şeyleri yazalımda elalem yollarda sürünmesin. Muhtemelen yağmurda yağar, lütfen yani

Valla ben böreklerin siparişini verdim ama buluşma saati bilemediğimizden millet sıcak sıcak yiyemeyecek, umarım mikrodalga(dalga ortamda muhakkat olacaktır ama mikro olanıda çıkar gibime geliyor: ) buluruzda löpürdetiriz böörekleri. Müdahale olmasın diye, baş elemanlar topiğin üstüne inceden kroki ve buluşma saatini eklerse sağlıklı olacaktır.
    Tophane ve nargile dedin mi herkes gösterir , bu topluluğu da inan orada ayırt eder tanırsın , yani bende öyle yapacağım kimseyi tanımıyorum ama tanırım diyorum

http://www.haritalar.net/harita/Toph...876,12,3).aspx
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tophane ve nargile dedin mi herkes gösterir , bu topluluğu da inan orada ayırt eder tanırsın , yani bende öyle yapacağım kimseyi tanımıyorum ama tanırım diyorum

http://www.haritalar.net/harita/Toph...876,12,3).aspx
    Take, bende kimseyi tanımıyorum, mekanı biliyorum ama yukarıda yazılanlara bakılırsa kocaeliden yada civar yerlerden gelenler olacaktır niyetiylen şeettim

okanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf 250
    Valla bu kadroya kar da yağsa gelirdim ama, Kabil'deyim maalesef. Arada bi tekrarlayın ama, elbet birine denk gelirim. İyi eğlenceler.
    Okan Kılıç (Vreon)
    Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Alıntı okanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla bu kadroya kar da yağsa gelirdim ama, Kabil'deyim maalesef. Arada bi tekrarlayın ama, elbet birine denk gelirim. İyi eğlenceler.
    Okancım özledik hee, baya oldu görüşmeyeli. Bundan sonra buluşmaları sıklaştırıcaz. İllaki ayağının yerde olduğu bi gün denk gelir

Alıntı clemenze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Take, bende kimseyi tanımıyorum, mekanı biliyorum ama yukarıda yazılanlara bakılırsa kocaeliden yada civar yerlerden gelenler olacaktır niyetiylen şeettim
    Supermotocu kardeşim, tophanenin beşiktaş tarafından yani istanbul modern kapısından girişte Nargilem kafe var. Muhtemelen orda oluruz.
    Bulamayanlar için
    benim tel. 534 955 07 74
    jes in tel. 0900 910 69 69

GKN MOTORS

Motosikleti
    Honda Shadow 750
    ben jessi aradım ..
    bi hanım arkadaş açtı..boya falan dedi...anlamadım...
    yok dedim boya değil...tophane...hani buluşma...nargile ...
    bişiler saydı saydı ...sonra aradığınız için teşekkür ederiz dedi..
    bende rica ederim dedim kapattık...
    hoşsohbet birine benziyorudu ama sanırım numara yanlış...

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    Alıntı okanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okanim benim aklimdaydin tam demekki sende takip ediyosun mt yi ama yazacak bı ortam yok dımı )))) özledik seni en kısa zamanda görüşmek üzere.

Arkadaslar bana ulaşmak isteyen çekinmeden arya bilir

Numaram : 0536 343 50 69

Aksam 7 8 Gibi ordayim daha erkende gidebilirim sagım solum belli olmaz ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------

Alıntı FinalCUT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben jessi aradım ..
    bi hanım arkadaş açtı..boya falan dedi...anlamadım...
    yok dedim boya değil...tophane...hani buluşma...nargile ...
    bişiler saydı saydı ...sonra aradığınız için teşekkür ederiz dedi..
    bende rica ederim dedim kapattık...
    hoşsohbet birine benziyorudu ama sanırım numara yanlış...
    Muhtemelen bı Hanim çıkmıştır zaten
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Motosikleti
    4 teker
    bende gelmeyi düşünüyorum ama bi finalcut(ünal)'ı tanıyorum pek yabancı kalcam sanırım ortama saat kaçta buluşma peki arkadaşlar
    [COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]

carpe diem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1000 RR Fireblade
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okancım özledik hee, baya oldu görüşmeyeli. Bundan sonra buluşmaları sıklaştırıcaz. İllaki ayağının yerde olduğu bi gün denk gelir

Supermotocu kardeşim, tophanenin beşiktaş tarafından yani istanbul modern kapısından girişte Nargilem kafe var. Muhtemelen orda oluruz.
    Bulamayanlar için
    benim tel. 534 955 07 74
    jes in tel. 0900 910 69 69

Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okanim benim aklimdaydin tam demekki sende takip ediyosun mt yi ama yazacak bı ortam yok dımı )))) özledik seni en kısa zamanda görüşmek üzere.

Arkadaslar bana ulaşmak isteyen çekinmeden arya bilir

Numaram : 0536 343 50 69

Aksam 7 8 Gibi ordayim daha erkende gidebilirim sagım solum belli olmaz ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------

Muhtemelen bı Hanim çıkmıştır zaten
    Evet arkadaşlar bende gelicem bir aksilik çıkmazsa,ilk buluşma tanışmak isterim herkesle,telefon numaralarınızı kaydettim

Bu arada GKN bende anadolu yakasındayım sen kaç gibi gidersin,eğer saatler uyarsa beraber geçebiliriz karşıya benim telefonum 0532 202 98 00,numaran kayıtlı arayabilirsen tanırım ,arayabilirsen diyorum çünkü ne zaman müsait olacağını bilemediğimden rahatsızlık vermemek açısından
    Ben hayatımı her seferinde ÇEYREK MİL yaşarım...
    Drift Religion

erdincpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan da motorsuzum
    1-jesse
    2-gkn
    3-marv
    4-AYBERK
    5-Burak_34
    6-E-M-R-E
    7-B-A-N-U
    8-peoples+1 misafir
    9-taytıs
    10-FinalCUT
    11- takendy +1
    12-kalyon86
    13-Esp
    14- erdincpolat +3 nasıl :D
    DRİFT RELİGİON
    4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır

Motosikleti
    4 teker
    Alıntı erdincpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1-jesse
    2-gkn
    3-marv
    4-AYBERK
    5-Burak_34
    6-E-M-R-E
    7-B-A-N-U
    8-peoples+1 misafir
    9-taytıs
    10-FinalCUT
    11- takendy +1
    12-kalyon86
    13-Esp
    15-mavi prens

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 ----------

sabahlama olayı olur mu bilmem sabahına görev bekliyo gerçi orda kestirme imkanımız varsa zaten beyoğlunda çalışıyorum ordan direk geçerim herhalde olmazsa gece aradan sıvışırım
    [COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    gelmeyi çok isterdim fakat abimin doğum gününü kutluyoruz cumartesi akşamı. her buluşmada bir işim oluyor ve gelemiyorum, şansa bak
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    güzel bir gün olacağı kadrodan belli,liste 15 + 15 de ilave olur gibi geliyor şimdiden
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    4 teker
    Alıntı mavi prens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    15-mavi prens

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 ----------

sabahlama olayı olur mu bilmem sabahına görev bekliyo gerçi orda kestirme imkanımız varsa zaten beyoğlunda çalışıyorum ordan direk geçerim herhalde olmazsa gece aradan sıvışırım
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel bir gün olacağı kadrodan belli,liste 15 + 15 de ilave olur gibi geliyor şimdiden
    sizde gelecek misiniz

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Gelmeyi çok istediğim bir organizasyon Teşekkürler Jesse.Ama o akşam nöbetim var.Güzel ve eğlenceli geçeceğine eminim .İnşallah o eski mt ruhu canlanır yeni dostluklar oluşur.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

hattat_hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda ANF 125İ İnnova & honda sh 300i
    1-jesse
    2-gkn
    3-marv
    4-AYBERK
    5-Burak_34
    6-E-M-R-E
    7-B-A-N-U
    8-peoples+1 misafir
    9-taytıs
    10-FinalCUT
    11- takendy +1
    12-kalyon86
    13-Esp
    15-mavi prens
    16-hattat_hasan

bende bir görüneyim
    Gönül ne kahve ister ne kahvehane. Gönül muhabbet ister içmek bahane
    Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Anadolu yakasında hava açık bulut yok , Avrupa'da nasıl ?
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Alıntı mavi prens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende gelmeyi düşünüyorum ama bi finalcut(ünal)'ı tanıyorum pek yabancı kalcam sanırım ortama saat kaçta buluşma peki arkadaşlar
    Jes 7-8 gibi karşılama ve ön konuşmayı yapıcak, 9 dan sonra bende aranıza katılıp konuşmamı yapıp yerimi Marv a devredicem

Alıntı carpe diem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar bende gelicem bir aksilik çıkmazsa,ilk buluşma tanışmak isterim herkesle,telefon numaralarınızı kaydettim

Bu arada GKN bende anadolu yakasındayım sen kaç gibi gidersin,eğer saatler uyarsa beraber geçebiliriz karşıya benim telefonum 0532 202 98 00,numaran kayıtlı arayabilirsen tanırım ,arayabilirsen diyorum çünkü ne zaman müsait olacağını bilemediğimden rahatsızlık vermemek açısından

Hondacı kardeşim, ben 3 te geçicem karşıya bi işim var o tarafta, ordan geçicem buluşmaya 9 gibi, dönüşte gazlarız beraber dönüşte delerim seni

Alıntı erdincpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1-jesse
    2-gkn
    3-marv
    4-AYBERK
    5-Burak_34
    6-E-M-R-E
    7-B-A-N-U
    8-peoples+1 misafir
    9-taytıs
    10-FinalCUT
    11- takendy +1
    12-kalyon86
    13-Esp
    Nasıl mı, senin eklediğin 3 kişiye kurban olsun kardeşim, sen bile geliyosun ya fena duygulandım

Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gelmeyi çok isterdim fakat abimin doğum gününü kutluyoruz cumartesi akşamı. her buluşmada bir işim oluyor ve gelemiyorum, şansa bak
    Bi dahaki sefere kardeşim.
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen geliyosun dmi
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gelmeyi çok istediğim bir organizasyon Teşekkürler Jesse.Ama o akşam nöbetim var.Güzel ve eğlenceli geçeceğine eminim .İnşallah o eski mt ruhu canlanır yeni dostluklar oluşur.
    Korkutum bi dahaki sefere inşallah
    Alıntı hattat_hasan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1-jesse
    2-gkn
    3-marv
    4-AYBERK
    5-Burak_34
    6-E-M-R-E
    7-B-A-N-U
    8-peoples+1 misafir
    9-taytıs
    10-FinalCUT
    11- takendy +1
    12-kalyon86
    13-Esp
    15-mavi prens
    16-hattat_hasan

bende bir görüneyim
    Gönül ne kahve ister ne kahvehane. Gönül muhabbet ister içmek bahane
    İçmek bahane olmazki, şahane olur
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anadolu yakasında hava açık bulut yok , Avrupa'da nasıl ?
    Canını sıkma kardeşim, çok bulut olursa jes i yollarız bulutlara bi kaz çeker havayı açar gelir
    GKN MOTORS

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    organizasyon full time devam ediyor.. hava açık yagmur yagabilir ama akşam sanırım ( tuh)
    biraz ıslanmak güzel olurdu...

tophanede en otoparkın köşesindeki nargilem cafede olacaz zaten motosikletler çogunlukta olacagı için nerde bunlar die aramanıza gerek kalmayacak.. girerken herkez teker ve stopie ile otoparktaki yerlerini alacaklar..

süprizler oyunlar tanışmalar pastalar börekler olacak...

ayrıca tüm mt üyeleri için hazırlanan rozetlerden almak isteyenler için yanımda getirecegim ..

gecenin ilerleyen saatleri nde sabahlamak isteyenler için zaten oldugu yerde sızma imkanı verilecektir..

yanlız önemli duyuru.... daha önceki buluşmalarda başımıza sık gelen bir sorun olarak .. hesap toplama işi özenle ve titizlikle yapılacak kaynak olan vermeden kaçan vebunun gibi abidik gubidik işler çeviren arkadaşları emin arikoglu laneti bekliyor .... bilginize ...

gününüz aydın olsun kendinizi çok yormayın .. akşam yoracam hepinizi :D :D :D
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

carpe diem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1000 RR Fireblade
    Şu an itibari ile son liste

1-jesse
    2-gkn
    3-marv
    4-AYBERK
    5-Burak_34
    6-E-M-R-E
    7-B-A-N-U
    8-peoples+1 misafir
    9-taytıs
    10-FinalCUT
    11- takendy +1
    12-kalyon86
    13-Esp
    15-mavi prens
    16-hattat_hasan
    17-carpe diem

tamamdır GKN üstadlara respeckt
    Ben hayatımı her seferinde ÇEYREK MİL yaşarım...
    Drift Religion

REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)