Arkadaşlar, 29 EKİM PERŞEMBE günü bayraklarla donatacağımız motorsikletlerimizle Bursa MT CUMHURİYET BAYRAMI KONVOYU oluşturmaya karar verdik. Konvoyumuzda ne kadar çok motor olursa o kadar havalı olacaktır organizasyonumuz. Katılmak isteyen üyelerimizin perşembe günü en geç 14.00 da Vitamin Kafe de olmaları gerekmekte. Konvoyumuzla buradan başlayarak bir Heykel turunun ardından Mudanya'ya gideceğiz. Oradan dönüşte de eğer şartlar uygun olursa akşam 19.00 daki Fatih Sultan Mehmet Bulvarında düzenlenecek Cumhuriyet Yürüyüşüne katılmayı planlıyoruz. Yalnız bu kez konvoyumuzda uyulmasını istediğim bir kural var. Konvoyun düzenli olması açısından motorsikletlerin arka arkaya yol alması iyi olacaktır. Yani belli bir düzende gidilecek ve kimse önündeki motorsikleti geçmeyecek. Konvoyda kopmaların olmaması için de konvoy hızı çok fazla olmayacak. Eğer konvoyda kopukluk yaşanırsa olayın hiçbir anlamı ve esprisi kalmaz. Katılımcı arkadaşların buna titizlikle dikkat edeceğine eminim.

Evet arkadaşlar. Eğer son günlerde ülkede yaşananlara tepkiliyseniz ve birşeyler yapılmasını istiyorsanız işte size güzel bir fırsat. Son yılların en coşkulu, en tepkili olması muhtemel olan Cumhuriyet Bayramında bu çoşkuya oluşturacağımız konvoyla sizde katılın ve yaptıklarıyla Türk Milleti'ni sindirdiklerini sanan zavallılara en güzel cevabı verin.

Ben bu güzel ve anlamlı organizasyonumuza o gün durumu uygun olan tüm üyelerimizin coşkuyla katılacağını ve son zamanların en geniş katılımlı, en anlamlı organizasyonuna imza atacağımızı umuyor ve buna gönülden inanıyorum. Saygılarımla,
BURSA MT GRUBU BAŞKANI
CEM TELGEREN