Gidiyorum...............

Gidiyorum
Apollonun tanrısı ilan ettiği topraklara gidiyorum.

Kral Zeusla Madra dağında dünyanın en bol oksijenini cigerlerime doldurmaya gidiyorum.

Pergamon Akrepolünü demir atımın egzoz sesiyle çınlatmaya gidiyorum.

Mitolojinin en güzel kadını Helenin ayak izlerine teker izlerimi bırakmaya gidiyorum.

Truva ya Prens Paris ile dalga geçmeye gidiyorum.

Symirna daki tek memeli amazonlara meydan okumaya gidiyorum.

Kıskanç Heranın şeytan sofrasına Çingeneyle yıldızların altında yatmaya gidiyorum.

Afroditle Cunda koyunda yıkanmaya gidiyorum.

Zeusa inat çingeneyle Ege sahilin efsanesini yazmaya gidiyorum.

Darkeagle Muhammed

1agustos çıkış, 10 gün sonra tekrar İstanbul.
Döndüğümde Fotolarımla birlikte anılarımı paylaşacağım sevgili dostlar.

iyi yolculuklar abim :rendeer:
ama bir yanlışın var dağlarda bol oksijen yok.Basınç daha az olduğu için daha az oksijen miktarı var.Ama bu da kanındaki alyuvarların artmasına sebep oluyor.Dağdan sonra oksijenli bir yere gittikten sonra daha dinç hissedersin onun için.
Bu öss çok değiştirdi beni yaw:p

Ayvalık'ta(Sarımsaklı özellikle) yollar bayağı bozuk.Ayrıca şeytan sofrasına giderken , çıkarken , inerken çok dikkat edin.

diyeceğim o ki heranın tersi pistir:queen:

kazasız belasız bol km'ler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu ne oluyor, bişi yazamıyorum. ben de atıldım mı felan diye düşünüyorum..

iyi yolculuklar arkadaşım. ben de karşı tarafa geçiyorsun sandım bi an.. leonidas ın düştüğü yere de git diyecektim :) artık kısmet.. :) şimdiden kazasız belasız keyifli yolculuklar dilerim.

Ayvalık'ta(Sarımsaklı özellikle) yollar bayağı bozuk.Ayrıca şeytan sofrasına giderken , çıkarken , inerken çok dikkat edin.

diyeceğim o ki heranın tersi pistir:queen:

kazasız belasız bol km'ler

evet katılıyorum sarımsaklı'nın yolları baya bozuktu.hayırlı yolculuklar şimdiden badavut plajında güneşin keyfini çıkartmanı tavsiye ederim :mrgreen:

abi o nasıl bir gidiş mesajı ..bu demek oluyor ki döndüğün de harika resimlere bakıyor olacaz..hadi hayırlısı yolun açık olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili Abim,
kazasız belasız gidip gelirsin inş.. çok güzelbir geziye çok güzelbir topic ile başlamışsın inşallah her günün bir önceki günden daha güzel gecer.. çok iyi bak kenide. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar