İstanbul Ralli Rüzgarı Pendik’te Esecek
19 Haziran 2009 Cuma 18:03 İstanbul Ralli Rüzgarı Pendik’te Esecek


30. İSOK İstanbul Rallisi Pendik’e geliyor. İstanbul Otomobil Kulübü (İSOK), organize ettiği tüm rallilerde alışkanlık haline getirdiği seyirci özel etapları dizisini bu yıl Pendik’in merkezine taşıyacak. 4 Temmuz Cumartesi akşamı Pendik’in merkezinden verilecek startla başlayacak olan ralli, start ve servis alanının hemen yanında bulunan İDO Seyirci Özel Etabı ile devam edecek. Seyirci Özel Etabının televizyondan canlı yayınlanması planlanıyor.

Dr. Salih Kenan Şahin Co-pilotluk Yapacak

Görsel şovlar ile desteklenecek özel seyirci etabında Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin de co-pilotluk yapacak. 2,10 km’lik etabın tamamlanmasının ardından heyecan pazar günü İstanbul Park bölgesinde koşulacak olan orman etaplarına taşınacak.

5 Temmuz Pazar günü saat 10:00 da başlaması planan 2. ayakta ekipler 3 özel etabı toplam 9 kez geçerek Pendik'te finiş görecekler. Yaklaşık 105 km’lik özel etaba sahip İSOK İstanbul Rallisi’nde ödül dağıtım töreni finiş takında Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin’in katılımlarıyla gerçekleştirilecek.



Tüm Pendikliler Davetli

Türkiye Ralli Şampiyonası’na ilaveten bu yarışta Klasik Ralli Otomobilleri de start alacak. İSOK, amatörlerden gelen yoğun istek üzerine bu ralliye mahalli yarış da ekleyecek. Yıl sonunda 3 ayak olarak düzenlenecek İstanbul Ralli Şampiyonasına puan vermeyecek olan bu yarışa, çok sayıda İstanbullu amatörün katılması bekleniyor. Pendik sahilinde düzenlenecek etkinliğe tüm Pendikliler davetli.



C.tesi Akşamı Gelecek Arkadaşlara Rehberlik Edebilirim
Pazar Sabahı Gelecek Olan Varsa Toplanalım Arkadaşlar..