Varacağı noktada motosiklet ambulans kişilere belki de yapacağı ön müdahele ile 2. bir yaşam sunacağına göre :
2nd. BIKELIFE benim terciihim olurdu...
Varacağı noktada motosiklet ambulans kişilere belki de yapacağı ön müdahele ile 2. bir yaşam sunacağına göre :
2nd. BIKELIFE benim terciihim olurdu...
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
Dağda üç beş koyun sürüsü, Tutturmuş bir kürdistan türküsü, Almış bayrak diye bir masa ötüsü, Satsan beş para etmez ne dirisi ne ölüsü. Soysuz olan sensin, toprak senin neyine, İte itlik yapıp kafa tutma beyine. Duy ulan soysuz!! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
Merhaba Arkadaşlar;
Logo konusunda herhangi bir fikrim yok ama başlığı okur okumaz aklıma MOTOCAN ismi geldi...
Ambulans RR
[COLOR="Red"]Ѻ[/COLOR] [COLOR="Red"]яedline[/COLOR]...the line between [COLOR="Green"]life ::fool:: [/COLOR]and [COLOR="Red"]death [/COLOR]::156::
Motosikletli Acil Yardım Yani MAY akılda kalıcı kısa ve öz
motobulans bana biraz çok otugaçlı ittirgeçli götürrgeç gibi geldi ...
amblem de aynen bu şekilde olmalı basit kolayca en yeteneksizin çizebileceği bir şekil.. nike, adidas ,mc donalds, ve bir çok dev firma gibi ... mesela kızıl bir ayın içine yeşil bir M harfi gibi ...anlaşılır basit idrak etmesi ve tanınması kolay.
ahada çizdim ... metehan bile çizer bunu ..o kadar kolay yani
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
HIZLI ACİL YARDIM
H.A.Y Olabilir... Motosikletin farkını vurgulayan şeyler olmalı...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Motosikletli Cankurtaran
[COLOR="Red"]Ѻ[/COLOR] [COLOR="Red"]яedline[/COLOR]...the line between [COLOR="Green"]life ::fool:: [/COLOR]and [COLOR="Red"]death [/COLOR]::156::
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hızır acilin hızırı, yunuslarında yunusu;
hızıridiyunusidi
Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...
Mambulans nasıl olur?
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Motosikletli ilk yardım ekibi kaza yapar, kafası çelik halatlarda kopar ardından bunları kurtarmaya gelen motorsikletli ambulans ekibinede araba çarpar 2 gün sonrada motosiklet can aldı diye haber çıkar bizde anne baba aileye anlatmaya çalışırız.
TR'de olur böyle TRajikomik şeyler. Nasıl olsa TR'ye özel...
bravo çok güzel yorum çözmüşsün olayı
arkadaslar bence bu motobulans mıdır motoambulansmıdır artık adı ne olacaksa çok saçma bir buluş tam bir fiyasko bence motorları bu işten ayırmak lazım çünkü artık işi ilerletip kum taşıyan kazı yapanlarıda cıkacak heralde
polis motoru nasıl polis motoruysa bu da motosikletli ambulans işte :D
Gerçekten verecekseniz ben taslak çalışmalarına hemen başlıyorum.
Görüyorum ki tepki toplamışım. ancak bu işlerin böyle olduğu bir gerçek.
Emeğin ve yeteneğin de bir karşılığı olmalı..
biz burada dışardaki insanlara oranla motosiklet konusunda nasıl hassassak, gidin grafikerlerin forumlarına da üye olun. orda da başka hassasiyetler var.
Anafikir güzel bence. İş detaylarda oynamaya bakıyor.
May the Force be with McLaren Mercedes
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)