Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

7.emok Motosiklet Festivali Bilecik - Pazaryeri

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    ZaferYangin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ocak 2004
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Motosiklet, doga, Scuba, Kamp, Trekking vs.
    Aşağıdaki duyuruya bir ilave yapmak istiyorum arkadaşlar, Hani ilk Kırka da yaptığımız EMOK ADVENTURE oyunu vardı. Hani 2 kişi yavaş giderek Rahmetli Zagor’un da hakemliğini yaptığı hatta yarışmacı aralarında çocuklar ile oynadığı tahtıravalli geçişi yapması, sonra ağaca tırmanarak can yeleklerini alıp sal ile gölde kürek çekmesi vs. oyun vardı ya, hani ben onu düşündüğümde ve burada paylaştığımda herkes hadi ordan kim katılır buna, insanları telef mi edeceksin demişti ya, ama orada kayıtları kapatmak zorunda kalmıştık ya, hah işte o oyunun bir değişik versiyonu geliyor bu sene yine benden. Ancak bu sene göl olmadığından (biraz uzak olması sebebiyle) göl yerine içine tırmanma duvarını ekleyip, ip merdiven ve köprüleri ilave ediyoruz. İnanın katılması da seyretmesi de çok keyifli olacak.. Oyunun HEDİYE SPONSORU yakın zamanda yayınlanacaktır. Ayrıca yine ilk Kırka’da yaptığımız SARKAN TOP OYUNU bu sene yine tekrar ediliyor. Ağaç dallarından sarkan numaralı tenis topları ile dans bu sene de festivalde. Oyunlarda ne hediyeler mi var? Her oyunun bir sponsoru var yine. Mesela Sarkan Top Oyunu’na bu sene üyemiz aynı zaman da Spor Moto sahibi KTM ve Ducati Türkiye Distiribitörü Selçuk Bektaş, oyun için bir KTM 450 Süpermoto’ru orada bizlerin kullanımına açacak. Bu sayede herkesin şansı eşitlenmiş olacak. Aynı zamanda da KTM test etme fırsatınız da olacak. Oyunun HEDİYE SPONSORU çok yakın zamanda yayınlanacak…)



    Eee, bu kadar şamata gırgır olan bir yere gelmekte halen düşünüyorsanız sözün bittiği yere gelmişiz demektir….))))

    Sevgiler
    Zafer Yangın

    "EMOK Motosiklet Festivali 7 Yaşında

    Enduro Motosiklet Spor Kulubü, EMOK' un kurulduğu yıldan bugüne düzenli olarak yürüttüğü faaliyetlerden olan "EMOK - Türkiye Motosiklet Festivali", ülkemizin dört bir yanından ve yurtdışından gelen motosikletseverleri 7. defa doğa ile içiçe bir atmosferde buluşturuyor.

    Motosiklet kullanıcıları arasında doğaya ve çevreye saygıyı, ülkemizi ve insanımızı yeniden keşfetmeyi özendiren festival, artan katılımcı sayısıyla motosiklet fuarlarına alternatif bir ortam da sunuyor. Doğa ile içiçe olmanın yanı sıra festivale katılan firmaların standlarında her türlü sorularına yanıt bulan motosikletseverler, ayrıca deneme sürüşü şansını da yakalıyorlar.

    2002 yılından bu yana Anadolu'nun farklı coğrafyalarında gerçekleştirilen EMOK Türkiye Motosiklet Festivali bu yıl 3-6 Temmuz 2008 tarihlerinde Bilecik'in Pazaryeri ilçesi yakınlarındaki Küçükelmalı köyünde gerçekleşecek. Festivalin yer seçimi yapılırken organizasyona uygunluğu yanında üç büyük şehirden ulaşımda kolaylık, doğal, kültürel ve tarihi zenginlik özellikleri ön planda tutuldu. Festival alanına, her türlü ikitekerlinin ulaşabileceği güzel bir asfalt yol ile ulaşılıyor.

    7. Türkiye Motosiklet Festivali, kültürel ve tarihi varlıklarımızı tanımaya yönelik "Coğrafya Safari", motosiklet sürüş becerilerini sergilemeye olanak sağlayan "Yavaş Gitme Yarışı", "Delikanlı Yarışı", "Gece Yarışı", çeşitli oyunlar, konserler ve geziler ile yine dopdolu geçecek.

    Festivalin afişlerinin dağıtımına başladık. Yakında pek çok yerde bu afişleri göreceksiniz.

    Bilgi için: www.emok.org veya EMOK danışma hattı: 533333EMOK (0533 333 3665).

    Saygılarımızla,

    EMOK "
    Zafer Yangın


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    21 Ekim 2005
    Zafer hocam peki festival programı ne zaman açıklanacak onu merakla bekliyoruz

  3. #3
    bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Şubat 2006
    Şehir
    Eskişehir - Bodrum
    volkan boşver takvimi filan alacaz çadırları gidecez fürek de gelecek size eğlence çıkacak orada panda ile aynın güreşini seyredersiniz akşama kadar

  4. #4

    Üyelik
    24 Mayıs 2008
    Şehir
    Eskişehir Merkez
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS ADVENTURE-2012-
    İlgili arkadaşlar, keneyle ilgili mücadelede hangi noktaya gelindiği hakkında bilgiye sahiplermi, umarım ilaçlama yapılacaktır malum herkes çadırlarda yatacak.

  5. #5
    ZaferYangin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ocak 2004
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Motosiklet, doga, Scuba, Kamp, Trekking vs.
    TÜRKİYE MOTOSİKLET FESTİVALİ (EMOK) OYUNLARI;

    EMOK ADVENTURE OYUNU:
    2 oyuncudan oluşan takımların katılımı ile yapılıyor. Start noktasından 2 kişi tek motosiklet ile yaklaşık 50 m kadar engebeli arazide ve tahtıravalli geçişi ile heycanlı bir yavaş gitme oyununun ardından yürüyerek inilebilen ancak ip kullanılması zorunlu bir eğimden takım arkadaşının yardımı ile inen oyuncu, göl kenarında bulunan kanoya can yeleği ile binerek gölün içinde bulunan ağaçlardan kendine ait olan numarayı alarak başka bir çıkış noktasından ip merdiveni kullanarak çıkacak. Bu sırada arkadaşını ip ile aşağı indiren diğer takım oyuncusu, arkadaşının çıkacağı noktaya yavaş giderek yavaş gitme oyununa devam edecek. Orada arkadaşını karşılayıp onun çıkmasına yardımcı olduktan sonra her ikisi de yine motora binerek yeniden yavaş gitme oyun kuralları çerçevesinde FINISH noktasına gelecekler ve ellerindeki numarayı hakeme teslim edecekler. Burada yavaş gitme oyununda elde edilen süre, göl oyununda elde edilen süreden düşerek toplam süre bulunacak. Tabii ki ayak yere değdiği anda takımlara 5 sn ceza verilecek ve süre hesaplanırken bu da göz önüne alınacak.

    Göl etabında yarışacak arkadaşın mümkünse mayo gibi bir malzemesi olması mantıklı. Motosikleti kullanan arkadaşın ise yavaş gitme ile arasının iyi olması lazım… Ancak daha önceden herhangi bir resmi motosiklet yarışmalarında yarışmış bir kişi, burada motosiklet sürücüsü olarak katılım yapamaz….) Güzel görsel sahnelere ve oldukça çekişmelere tanık olacağız. Ödül mü? Oldukça değerli ve güzel ödüller yarışmacıları bekliyor olacak. HAYDİ, DAHA NE BEKLİYORSUNUZ? KURUN TAKIMLARINIZI VE FESTİVALDE BU GÜZEL, EĞLENCELİ VE ÇEKİŞMELİ YARIŞMAYA KATILIN.

    SARKAN TOPLAR OYUNU:
    Dar bir alanda (yaklaşık 100 m2) ağaçlar arasında dallardan sarkan 1 – 25 arasında numaralara sahip tenis toplarına SPORMOTO tarafından sağlanan 1 ad. KTM450 ile ayak yere değmeden sırasıyla tüm toplara kask, omuz gibi noktalar ile temas edilerek oynanan bir oyundur. Herkes aynı motosiklet ile katılacağından avantaj yoktur. Burada atlanan top 2 sn ceza, ayak yere değidiğinde 5 sn ceza, el ile topa temas halinde de 2 sn ceza süresi toplam süreye ilave edilecektir. Toplara temas için kısa dönüşlerin yapılması gerekebilecek olduğundan hız yapmanız biraz zor. Oyun, toplam 1 dk. 15 sn gibi bir sürede bitecek olduğundan biraz da acele etmenizde fayda olacak. Bu oyun da oldukça güzel hediyeler ile sizleri bekliyor. Burada da daha önceden resmi bir motosiklet yarışında yarışmış bir oyuncu katılım yapamaz. Bu sayede katılımcıların birbirlerine göre avantaj sağlaması sözkonusu değil.

    DELİKANLI YARIŞI:
    Biraz bizlerin çabası ile içi sulandırılmış ve çamur oluşması sağlamış bir parkurda ışıklandırmaların altında heyecanlı, çekişmeli ve biraz da çamura bulanmış bir şekilde oynayabileceğimiz ve herkesin normal bir enduro ile katılabileceği güzel bir oyun bizi bekliyor. Kendine güvenen, daha önce resmi bir yarışta yarışmamış oyuncuların katılabileceği ve çok güzel hediyelerin sizleri beklediği bir yarışma bizi bekliyor.

    BASKETBOL TURNUVASI:
    3 kişilik takımların tek pota normal basketbol kuralları çerçevesinde katılabileceği bir turnuva bizi bekliyor.

    FUTBOL TURNUVASI:
    Milli takımımızın bizleri gururlandırdığı bu spor dalı için 5 kişilik takımların birbirleri ile mücadelesine tanık olacağız.

    Daha ne bekliyorsunuz? Hadi şimdiden hazırlanın. Kurun takımlarınızı, 3 – 6 Temmuz’da Küçük Elmalı Köyü – Pazaryeri – Bilecik te buluşalım.

    Bu arada yarın Festival alanı her türlü haşere vs. ye karşı ilaçlanacak. Ayrıca Çarşamba son bir kez yeniden ilaçlama yapılacaktır. Bilginiz olsun.

    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zafer hocam peki festival programı ne zaman açıklanacak onu merakla bekliyoruz
    Festival programı aşağı yukarı aşağıdaki gibi olacak. Bazı ufak tefek değişiklikler oyunlara katılım yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir ancak ana yapı bu olacak.

    3 TEMMUZ 2008 PERŞEMBE

    11:00 Deneme sürüşleri
    13:00 Bozcaarmut Gölü Gezisi
    15:00 Yavaş Gitme Yarışı
    16:00 Sallanan toplar yarışması
    17:00 Bridgestone Lansmanı
    18:00 Voleybol maçı
    19:00 Futbol Maçı
    20:00 Halat çekme yarışması (baylar)

    4 TEMMUZ 2008 CUMA

    11:00 Deneme sürüşleri
    13:00 Bilecik-Söğüt-Metristepe Gezisi Hareketi
    13:30 Halat çekme yarışması (baylar)
    14:00 Halat çekme yarışması (bayanlar)
    14:30 Sallanan toplar yarışması
    15:00 Yavaş gitme yarışı
    15:30 Motosiklette kaşıkla yumurta taşıma yarışması
    16:30 KTM 690 Adventure Tanıtımı
    17:00 EMOK Adventure Oyunlari-1
    18:00 Voleybol Maçı
    19:00 Futbol Maçı
    21:00 Konser-Grup MALA

    5 TEMMUZ 2008 CUMARTESİ

    11:00 Deneme sürüşleri
    12:00 Pazaryeri Cumhuriyet Anıtı Ziyareti
    12:30 Bilecik-Söğüt-Metristepe Gezisi Hareketi
    13:30 Sallanan toplar yarışması
    14:00 Halat çekme yarışması (baylar)
    14:30 Halat çekme yarışması (bayanlar)
    15:30 Motosiklette kaşıkla yumurta taşıma yarışması
    16:00 KTM 990 Adventure Tanıtımı
    17:00 EMOK Adventure Oyunlari-2
    18:30 Bridgestone Otopratik Tanıtımı
    19:30 Ödül töreni
    20:30 Konser- Grup SHAMBALA
    22:00 Konser- TAMER KARAN
    24:00 Delikanlı Motorcu Yarışı

    6 TEMMUZ 2008 PAZAR

    11:00 Deneme sürüşleri
    13:00 Vedalaşma ve yola çıkış
    Zafer Yangın

  6. #6
    mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2005
    Şehir
    TURK CHOPPER MK-Kütahya
    Motosikleti
    Shadow VT750
    Tek korkum kene açıkçası ilançlandıysa sorun olmaz herhalde.Program güzel gözüküyor.
    Kütahya-MT olarak orada olacağız.Görüşmek üzere.........
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...
    http://www.allstategarage.com

  7. #7
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Türkiyenin ılık yerleri neresi olursa
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tek korkum kene açıkçası ilançlandıysa sorun olmaz herhalde.Program güzel gözüküyor.
    Kütahya-MT olarak orada olacağız.Görüşmek üzere.........
    hayatiyle zekide geliyormu ayrıca bu arkadaşlarıda tanıdık marmokta ünüversitede görevliymiş inş onlarda gelir

    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

  8. #8

    Üyelik
    21 Ekim 2005
    Çarşamba günü 6 kişi + 3 motor ile yola çıktığımız ekibimizle beraber , bugün sağsalim evimize dönmüş bulunmaktayız.

    Bursa/Karacaali civarında 2 gün konaklamanın ardından; 2 gün de EMOK festivaline katılım sağladık.

    Fotoğraflar ve yorumlar en kısa zamanda gelecektir.

    Ankara'dan Onur(Prometheus), Emrah(motorize_ekip), Ali(İhtiyar_delikanlı) , Bursa'dan Akın(ultraukala),
    ve katılım sağlayan tüm MT üyelerine teşekkürler...

  9. #9
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2004
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    GEZİ YAZILARI bölümündeki başlıktan devam
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler