Go Back   Motosiklet.NeT Forum > Duyurular > Etkinlik Duyuruları

MOTOSIKLET TUTKUNLARININ EN ANLAMLI BULUSMASI 20 NISAN PAZAR Engellı cocuklar ıcın...

Bu konuya 170 cevap yazıldı 6908 kere görüntülendi

Seçenekler
Alt
  (#161)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Isthanbool(34)Uşak(64)Manisa(45)
Kan Grubu: B Rh+
22-04-2008, 00:05

Alıntı:
hanedan12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu muhterem zat kim....acaba...
Kimliğinide açıklarsan sevinirim...
Yoksa kendi adıma kendim töhmet altında kalacağım.
sen değilsin merak etme...

önemli olan isimler değil...zihniyet zaten...
  GERÇEKLER ACIDIR.ACITIR.DÜNYADAKİ TEK DİKİLİ FİDANIM.."K I Z I M"Ben Bir Garip Pandayım.CBF150 Ocak 07 Massey Ferguson 50.000 KM deStar103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150(1991/2009) köftestar & pandastar & banstar

Alt
  (#162)

hanedan12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kan Grubu: A Rh+
22-04-2008, 00:08

Çok sevdiğim arkadaşlarım ....
Gereksiz tartışmalarla topiği zorlamayalım....
Konu dışındaki duygu ve düşüncelerinizi başka topikte yapalım ....
Sanırım daha hayırlı olur....
  Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.

Alt
  (#163)

ihsanhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Honda - Rebel 250cc
22-04-2008, 00:13

Arkadaşlar lütfen değişik polemiklere girmemenizi rica ediyorum.Mete kardeşimin dediği gibi hangi organizasyona veya toplantıya katılıp kimlerle olunacağı veya ne yapılacağı herkesin kendi özgür iradesiyle karar vereceği bir konudur.Ayrıca orda hazır bulunanların benim hatırım için veya söz verdikleri için değil orda bulunmak ve çocuklarla aynı coşkuyu paylaşmak için geldiklerine inanıyorum aksini düşünmek bile beni üzer.
Burak; insan bir yelek giymekle herhalde benliğinden uzaklaşmaz yoksa zaten insanlıktan nasip almamış demektir.Ben bu etkinliğe sizleri İhsanhakan adına davet ettim,zaten başlıkda Motosiklet tutkunlarıydı,yani tüm motosiklet sevenler adına.Ama nasılki katılım özgür iradeyle oluyorsa giyilecek yelek seçimide herhalde aynı olmalıdır.Ama bu seçimim hiçbir zaman MT ailesinden kopmam anlamına gelmez,yinede yok biz böyle üzülüyoruz istemeyiz derseniz bunada saygı duyar ve birdaha herhangi bir etkinliğe veya toplantıya katılmaz ve en azından göz zevkinizi bozmamış olurum.
Sevgi ve saygılarımla.
  Herkes birgün MT'li olacaktır.
  ihsanhakan - MSN üzeri Mesaj gönder ihsanhakan isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder 
Alt
  (#164)

istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: cbr 125r repsol
22-04-2008, 00:17

ismail abi galiba demin msn de yazdığım ve demin topicte yazdığımı yazıyı anlamadın ben kesinlikle ve kesinlikle tartışma ve polemiğe mağal vermeden kişisel fikrim olduğunu yazdım eğer ben duygu ve düşüncemi bu sitede bir birey olarak her yerdede yazmayı isterim ve yazarım düşüncesindeyim duygumuz düşüncemiz her yerde yazamıcaksak bu site ne alma geliyo ozaman
  Drift Religion
fatih şubesi

Alt
  (#165)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Isthanbool(34)Uşak(64)Manisa(45)
Kan Grubu: B Rh+
22-04-2008, 00:19

hakan abi bıyıkların benim göz zevkimi bozuyor...töbee töbee...

sen beni anladın...inşallah başkalarıda anlar...amaç zaten polemik değildi...

Herkes birgün MT'li olacaktır...bu imzaya gönül verdin..seni bizden hiçbirşey koparamaz...ama hisli kişisin...şimdi belki bana gücendin uyuz oldun...ama anlatmak istediğim şey bu...biz buyuz...

MT bu...Milletce buyuz...herşeyimiz göz boyama...şekilci...samimi değiliz..

işte seni bizden ayıran bu insancıl yönün...ne diyim ..ellerinden öperim...

iyi geceler hepinize...

Konu mete_han tarafından (22-04-2008 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir.
  GERÇEKLER ACIDIR.ACITIR.DÜNYADAKİ TEK DİKİLİ FİDANIM.."K I Z I M"Ben Bir Garip Pandayım.CBF150 Ocak 07 Massey Ferguson 50.000 KM deStar103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150(1991/2009) köftestar & pandastar & banstar

Alt
  (#166)

istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: cbr 125r repsol
22-04-2008, 00:21

asla ve asla ihsan abi herzaman ve heryerde seni görmek isterim kişisel olarak sadece beim gördüğüm şeyin beni üzdüğünü söylemek istedim umarım kalp kıramamışımdır eğer kırdıysamda af ola asla hür ve özgürsün tabi her konuda ve herzamanda senden feyz alcağımız konular olcak ve olcaktır buna innıyorum ellerinden öperim benim tontoş motorcumyani yinede vurguluyorum polemik mağal ne verdirtirim nede veririm asla ortalık karıştırma gibi amacım yoktu sakın yanlış anlaşılmasın heee bu konuyu sana msn de ve özelden mesaj atarakta anlatabilirdim ama bizim ailelimiz nerde kaldı ben buyum umarım hayallerde yaşıyo demezsiniz yani ben bir birliğin inancıyla bu sözlerle daima olucam

Konu istburak tarafından (22-04-2008 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.
  Drift Religion
fatih şubesi

Alt
  (#167)

hanedan12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22-04-2008, 00:26

Alıntı:
istburak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ismail abi galiba demin msn de yazdığım ve demin topicte yazdığımı yazıyı anlamadın ben kesinlikle ve kesinlikle tartışma ve polemiğe mağal vermeden kişisel fikrim olduğunu yazdım eğer ben duygu ve düşüncemi bu sitede bir birey olarak her yerdede yazmayı isterim ve yazarım düşüncesindeyim duygumuz düşüncemiz her yerde yazamıcaksak bu site ne alma geliyo ozaman

Eh burakcım bende aynen dediklerine katılıyorum ...

Zaten seninle aynı düşünceden yola çıkarak o yazıyı yazdık ....

Seviyorum sizleri....
  Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.

Alt
  (#168)

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: honda cbr125r mondial mt125
22-04-2008, 00:35

gelemedimksr bakmayın arkadaşlar malum karaman nere ist nere
  kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
  melocann - MSN üzeri Mesaj gönder melocann isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder 
Alt
  (#169)

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22-04-2008, 01:16

videoyu marv arkadasımız cekti fakat 45 dakikadr siteye link koymayı beceremedigi için msnde iflahım kesildi ve ben koymak zorunda kaldım kendisinden bunun için nezaket olsun die ozur diliyoruz

YouTube Video
Hata: Eğer bu videoyu izleyemiyorsanız, YouTube sitesinde hata oluşmuş olabilir ya da Flash programı bilgisayarınızda yüklü değildir.

Konu mhrrmkpnr tarafından (22-04-2008 Saat 01:24 ) değiştirilmiştir.
  true love..

Drift Religion

Alt
  (#170)
GKN

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: r1
Kan Grubu: O Rh+
22-04-2008, 01:21

Alıntı:
mhrrmkpnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
YouTube Video
Hata: Eğer bu videoyu izleyemiyorsanız, YouTube sitesinde hata oluşmuş olabilir ya da Flash programı bilgisayarınızda yüklü değildir.

hani kase nle dünyayı deviriyosun derlerya
aynı öle olmuşum
  kadınlar fırsattan yararlanan erkeği affederler ama fırsatı kaçıran erkeği asla affetmezler
Drift Religion
  GKN - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#171)

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: ''00 ZX-12R... jessca
Kan Grubu: O Rh+
22-04-2008, 01:43

kanka tuce fena delmiş seni (((((((((((: bide böbürleniyosun sen dünya yı yıkarken o gaz açmış (((((((((:
  bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
  jesse - MSN üzeri Mesaj gönder  

Konuyu Arkadaşların ile Paylaş
  • Konuyu Facebook a gönder.
  • Konuyu Google a gönder.
  • Konuyu Digg a gönder.

Seçenekler