![]() |
|
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
(#141)
|
||
|
Offline Üyelik tarihi: 16-07-07 Bulunduğu yer: beylikdüzü/ist. Motosikleti: virago 535 Kan Grubu: A Rh+ |
21-04-2008, 13:41
Alıntı:
|
|
|
|
(#142)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 22-08-07 Bulunduğu yer: İST / ATAŞEHİR Motosikleti: hyosung gt 250 comet Kan Grubu: A Rh+ |
21-04-2008, 14:12
heheheheheh |
| DRİFT RELİGİON 4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır |
|
|
|
(#143)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 30-05-06 Bulunduğu yer: istanbul Motosikleti: HONDA XL1000V VARADERO Kan Grubu: O Rh+ |
21-04-2008, 18:10
bende sefaköyden geldim gelmek isteyince gelinir tabiki de yine de karsı taraftaki buluşmalara katılmak zor oluyor.az bi tereddüt varsa gelmek iyice zorlasabilir.avrupa yakasında da buluşmalar ayarlayın hepiciğine gelirim vallaa sagol dostum artık varaderoyla yol acıcam sana iş saatlerimde :D |
|
|
(#144)
|
|
|
Moderatör
Offline Üyelik tarihi: 23-03-06 Bulunduğu yer: Bakırköy/İSTANBUL Motosikleti: Regal-Raptor DADYW DD 250E-9 Kan Grubu: A Rh+ |
21-04-2008, 18:29
tüm katılımcı arkadaşlara teşekkürler güzel bir organizasyona daha imza attığımıza inanıyorum bu organizasyonu düzenlemeden önce çok destek görmüştük ancak havanın güzel olması sonucu katılım sayısı aşırı şekilde düştüğü inancındayım ama orda olabilseydiniz onların sevinçlerini ve ilgi alakaya ne kadar ihtiyaçları olduğunu görebilseydiniz keşke neyse ki güzel bi şekilde kendilerine az da olsa yardımcı olabildik reesimlere aşşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz http://picasaweb.google.com.tr/alper.tim/YeniKlasR2 |
| Sürmek için yaşa;yaşamak için sür | |
|
|
(#145)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 30-05-06 Bulunduğu yer: istanbul Motosikleti: HONDA XL1000V VARADERO Kan Grubu: O Rh+ |
21-04-2008, 18:42
çok hoşmuş ya bu picasaweb ögret bize de bunu bir ara dostum |
|
|
(#146)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 06-03-06 Bulunduğu yer: ist/feneryolu Motosikleti: 600f Kan Grubu: O Rh+ |
21-04-2008, 18:53
alper bi dahaki organizasyonda daha aktif bişeylerede açığız dünki yarışmaya katılmak çok keyifliydi hatta önümdeki çocuklardan biri abi siz oturmayamı geldiniz dedi, öle gaza geldik |
| Kadınlar fırsattan yararlanan erkeği affederler ama fırsatı kaçıran erkeği asla affetmezler Drift Religion |
|
|
|
(#147)
|
||
|
Moderatör
Offline Üyelik tarihi: 23-03-06 Bulunduğu yer: Bakırköy/İSTANBUL Motosikleti: Regal-Raptor DADYW DD 250E-9 Kan Grubu: A Rh+ |
21-04-2008, 19:13
Alıntı:
![]() yannız çok güzel video da vardı ama 149 mb olduğu için elimde kaldı yükliyemiyos hiç bi yerden |
|
| Sürmek için yaşa;yaşamak için sür | ||
|
|
(#148)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 06-03-06 Bulunduğu yer: ist/feneryolu Motosikleti: 600f Kan Grubu: O Rh+ |
21-04-2008, 19:14
bizim koşturmamızın videosu varmış marv da, akşam eklicek |
| Kadınlar fırsattan yararlanan erkeği affederler ama fırsatı kaçıran erkeği asla affetmezler Drift Religion |
|
|
|
(#149)
|
|
|
Moderatör
21-04-2008, 19:15
hehehehe ula şu marvl la tanışamadık ya ona yanarım |
| Sürmek için yaşa;yaşamak için sür | |
|
|
(#150)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 22-08-07 Bulunduğu yer: İST / ATAŞEHİR Motosikleti: hyosung gt 250 comet Kan Grubu: A Rh+ |
21-04-2008, 20:04
alper kapmışsın webalbüm olayını hee bak 10 numara oldu şerefsiizm |
| DRİFT RELİGİON 4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır |
|
|
|
(#151)
|
||
|
Offline Üyelik tarihi: 01-02-08 Bulunduğu yer: Ümraniye\İstanbul Motosikleti: YZF-R1 Kan Grubu: O Rh+ |
21-04-2008, 20:27
Alıntı:
:ren deer:
|
|
| Drift Religion | ||
|
|
(#152)
|
||
|
Offline Üyelik tarihi: 28-04-05 Bulunduğu yer: istanbul küçükyalı Motosikleti: TİGER 250 S Kan Grubu: O Rh+ |
21-04-2008, 20:33
Alıntı:
organizeyi düzenleyenlerin başında olan sevgili hakan çok stresliydi ama oda mutlu oldu sanırım katılım az olsada yüzümüzün akıyla çıkıldığına inanıyorum.sağol hakancım . sunuculuk ihalesi hakan abiye kaldı oda sağolsun kolay olmayan bu göreve soyundu bir büyüğümüz olarak değerli abimin ellerinden öperim. gönlünüze sağlık gönül dostları rüzgarın çocukları ..... |
|
| çocuklar hepimizin onları kucaklayalım....... | ||
|
|
(#153)
|
||
|
Moderatör
21-04-2008, 20:50
Alıntı:
![]() yalnız senden birşey rica ediyorum söylediğin ikinci parçanın klibini hazırlıyorsun varsada bana hemen yolluyosun ![]() tarz süperdi ama sözleri anlıyamadım |
|
| Sürmek için yaşa;yaşamak için sür | ||
|
|
(#154)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 17-04-06 Bulunduğu yer: Kadıköy-İstanbul Motosikleti: kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :) |
21-04-2008, 21:11
çok iyi yaaa.... ama ne yazıkki 21 nisan.. nisan 21 ![]() ![]() yok tabi sende haklısında kadıköy belediyesinin sitesine girersen göreceksin ki bu sene neden bilinmez 23 nisan ı 20 nisan da kutlamaya karar verdiler.. haftaiçi gündüz vakti bağdat caddesini trafiğe kapamak uygun olmuyor diye sanırım.... biz göztepe ışıklarla fenerbahçe ışıklar arasını trafiğe kapayıp çocuklara resmi geçit yaptırdık... eskiden stadlarda yapılırdı.. şimdi velilere eziyet olsun diye yollarda, ayakta, güneşin altında, 2-3 yaş grubu çocuklar saatlerde omuzlarda..... |
| Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi.... | |
|
|
|
|
(#155)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 10-06-07 Bulunduğu yer: istanbul Motosikleti: 150zat Kan Grubu: O Rh+ |
21-04-2008, 22:06
hersey cok guzeldı ve o semaven gosterısı en harıkasıydı. ben sahsen 2 turda duserdım org guzeldı bundan sonra ınsallah aranızdayım artık saygılar herkese |
|
|
|
|
(#156)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 18-10-07 Bulunduğu yer: istanbul Motosikleti: cbr 125r repsol Kan Grubu: A Rh+ |
21-04-2008, 22:18
herkese selemlar güzel bi orginazasyondu teşekkürler yanlız bişeye değinmek istiyorum yanlış anlaşılmasın sadece kişisel fikrimdir hatta bu fikrim bi arkadaşım hatırlatması üstüne uyandı sözkonusun üzülme nedenim ihsan hakan abi me çünki wolf lere geçmiş buda beni sonderece üzdü artık ihsan abi bi wolf olarak bizi oraya çağırması ve onların yeleğini giymesi beni üzdü oysaki orda çoğunluk biz deydi wolf lardan iki yada üç kişilerdi yani yine ne fayda varsa yine kişisel fikrimi söylüyorum bizim mt den var bunları burda açıklamam sebebimde biz bi aileyiz biz bir kardeşlik varsa herkesin içinde konuşulmalıdır diye düşündüğüm için bunları yazdım herkese teşekkürler |
| Drift Religion fatih şubesi |
|
|
|
|
|
(#157)
|
||
|
Offline Üyelik tarihi: 28-04-05 Bulunduğu yer: istanbul küçükyalı Motosikleti: TİGER 250 S Kan Grubu: O Rh+ |
21-04-2008, 23:14
Alıntı:
|
|
| çocuklar hepimizin onları kucaklayalım....... | ||
|
|
(#158)
|
||
|
Forumdan Uzaklaştırıldı
Offline Üyelik tarihi: 01-08-05 Bulunduğu yer: LEVENT & SERENGETI Motosikleti: İstanbul(34)Uşak(64)Manisa(45) Kan Grubu: B Rh+ |
21-04-2008, 23:31
Alıntı:
Dünyanın en önemli işinide yapmış olsa çevresindeki 100 kişi Dünyanın en önemli işini yapmak istemeyebilir... ben gelmek istemedim...ve huzurluyum...gelemediğim için üzüntü duymadım...kendimce nedenlerim var...vicdan muhasebemi yaparım...Pazar sabahı bu organizasyon öncesi bir kaç arkadaşa msnden dedimki...haydi şuraya buraya gidelim...biz bu organizasyona gidicem dedi bir arkadaş...İHSANHAKAN ABİYE sözü var...mış... iyide sen hakan abin içinmi gidiyorsun o organizasyona...ona ayıp olur diyemi...orda görünebilmek içinmi...yoksa çocukları gerçekten yalnız bırakmamak adınamı...yani bu olayı içimizde hissetmiyorsak yaşamıyorsak katılmanında hatır gönül işleriyle alakalı olduğunu bilmek daha vahim bence... elimden birşey gelemeyeceğini anladım ve gitmedim....belki bencil davrandım belki hayatdan kaçmayı tercih ettim ama ben veya benim gibi MANGALI tercih edenler yüzünden ihsanhakan abiyi kaybetmiş oldum...öylemi...bu kadar basit yani... ihsanhakan abi seni bu kadar kolay bulmadımki kolay kaybedeyim...VOLVES mi neyse ben o kişileri tanımam...sen bizdensin... Geçen yıllarda Darülacezeye gittim MT ile ve halende aklımdan çıkaramıyorum..başka bir koğuşda engelliler bölümünde eli ayakları olmayan gözleri görmeyen dilsiz altına büyük tuvaletini yapmış yatakta çığlık atan adamı halen hafızamdan silemiyorum inanın...Allah kimseyi bu hallere düşürmesin...ben artık bu tür Sosyal etkinliklere katılamıyorum...kaçmayı tercih ediyorum gerçeklerden... |
|
|
|
|
|
(#159)
|
||
|
Offline Üyelik tarihi: 29-03-07 Kan Grubu: A Rh+ |
22-04-2008, 00:48
Alıntı:
Bu muhterem zat kim....acaba... Kimliğinide açıklarsan sevinirim... Yoksa kendi adıma kendim töhmet altında kalacağım. |
|
| Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır. Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit. |
||
|
|
|
|
(#160)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 18-10-07 Bulunduğu yer: istanbul Motosikleti: cbr 125r repsol Kan Grubu: A Rh+ |
22-04-2008, 01:01
bu arada ihsan babam bizim ihsan babamız saygım sonsuz sadece kişisel bi fikrimi söylemeye çalıştım kesinlikle ve kesinlikle amacım polemik değil sadece ailemize fikrimi söylemek istedim |
| Drift Religion fatih şubesi |
|
|
|
|
| Konuyu Arkadaşların ile Paylaş |
| Seçenekler | |
|
|