Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

03-Mart-2008 Sarp Erem için adliyedeyiz

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #141
    aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul, Kozyatağı İsim: Tamer
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Bu sabah adliye onune geldim ama o anda mesaide olmam gerektigi icin 10 dk. durup hemen donmem gerekti. Keske vaktim olsaydi da kacip gitmek durumunda kalmasaydim.

    "Birlikten kuvvet dogar."
    Saygilar.
    = = = Be Aprilia racer! = = =


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #142
    Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2005
    Şehir
    IstanbuI Beylikdüzü
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    resimler için teşekkürler muhammet...davanın seyri konusunda bilgi verebilirmisiniz...bu celsede neler görüşüldü...bir dahaki celsese niye ertelendi paylaşırsanız sevinirim...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

  3. #143
    jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Şubat 2006
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    katılan arkadaşlarıma çok teşekür ederim .. büyüklerimin ellerinden öperim .. sorunsuz bir gün oldu nisanda tekrar görüşmek üzere
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

  4. #144

    Üyelik
    12 Ocak 2007
    Şehir
    Sinop merkez
    Motosikleti
    şimdi yok
    ilk katılmak isteyenlerden olmak istememe ragmen bazı özel nedenlerden dolayı gelemedım bunun için çok üzgünüm lütfen kımse yanlıs bısey düşünmesın gelmeyı gercekten çok istedim ama olmadı katılan tüm arkadaşlarımla gurur duyuyorum keşke bende olabılseydım orada sonucta bu tur şeyler hepimzn başına gelebılır allah kımseye yasatmasın boyle acıları ama boyle gunlerde bırlık olmayacaksak destek olmayacaksak motorsikletçi olmanın motosikletı sevmenın ne anlamı kaldıki hepinize yürekten teşekkür ediyorum
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

  5. #145
    D C R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ağustos 2007
    Şehir
    Toronto, ON
    Motosikleti
    '13 Kawasaki Versys 650
    Başarılı bir organizasyon oldu, gelen herkese çok teşekkür ederim...
    Yanlız Biz "MT" olarak azmıydık ne
    Listede baya isim vardı...
    DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion

  6. #146
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Türkiyenin ılık yerleri neresi olursa
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    buduruşmaya çok istememe rağmen gelemedim,bazen insanın istediği olmuyor ama gördüğüm kadarıyla bayağı gelen olmuş ayaklarına sağlık ordakilerin,resimler için çok teşekkürler.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

  7. #147
    istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ekim 2007
    Şehir
    istanbul
    evet gelen arkadaşlar aykalarınıza yüreklerinize sağlık çok teşekkürler emin olun bu katılımlar işe yarıcak ve kanun yerine bulcak inşallah unutmayın hepimiz tek yüreğiz
    Drift Religion
    fatih şubesi

  8. #148
    hoxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2007
    Şehir
    İstanbul / Kadıköy
    Motosikleti
    Yamaha MT-07

    Sarp EREM için 03 Mart 2008 Sultan Ahmet Adliyesindeydik

    Bugün benim için anlamlı birgündü.
    Son 2 duruşmasını yakınen takip ettiğim rahmetli Sarp Erem davası bugün çok daha anlamlıydı. Daha önceki duruşmaların aksine güzel bir birliktelik vardı katılım son 2 duruşmanın aksine toplamlarından bile fazlaydı. Demek birazdaha arkadaşlarımız gözlerini bu olaya açtılar ve katılım üst seviyelerde oldu. Bukonu aslında yadırganmayacak kadar önemli.
    Umarım bundan sonraki duruşmalarda katılım ve takip olayı dahafazla olur ve hep beraber olumlu yönde bir karar alınmasına önayak olabiliriz.
    Davayı takip etmeye bizlere Motosiklet Camiası adına destek vermeye gelen ve konuştuğum bütün arkadaşlarım davayı takip etmeye devam edeceklerini ve bukonuda kararlı olduklarını ifade ettiler. Sonuna kadar hem aileye hemde Motosikletlerin fark edilmesi adına destek vereceklerini söylediler.
    Seval Ergüder’ in bizzat tasarladığı (ve cbfTürkiye’ nin de bu işte payı var onlarada teşekkür ederim) broşürlerle bir bireyin neler yapabileceğini gösterebilen en güzel örnek çalışmayı bugün gördüm ve çok sevindim. Bizlerde o broşürleri dağıttık Sultan Ahmet adliyesi etrafında. Sonuçta bir kişinin gözgezdirmesi bile çok önemli ve amacına uygun dağıtıldı birkısmı. Birkez daha sevgili Seval’ e buradan teşekkür ederim.

    Duruşma salonu önüne gelindiğinde kalabalık ama biokadar sakin bekleyiş geç başlayan duruşma öncesi güzel bir ambians oluşturdu. Soranlara hemen broşürle cevap veriyorduk ve olayı özetliyorduk. Geçen duruşma olduğu gibi karşı aile sürekli laf diyaloğuna girmeye çalışsada bizleri “işte bakın bunlar serseri motorcular” havasına sokamadılar. Aslında duruşma öncesi üzerimde bu konu hakkında tedirginlik vardı ama İhsan Hakan ağabeymle bu konu hakkında ufak bir görüşmeyle tüm arkadaşlarımızı bu konuda hassas olmalarını rica ettik ve gelen tüm arkadaşlarda uyarıya kulak vererek gereğini yerine getirdiler.
    Duruşma salonuna giremedik çünkü geçen duruşmanın aksine bu duruşmada Hakim ayakta izleyici almadı ve biçok arkadaşımız gibi bende dışarıda bekledim.
    Bu duruşmada biçoğunuzun hatırlayacağı olay olduktan sonra ünlü olan bir spiker vardı biçok yerde beyanları bulunan biri adını ve hangi kanal adına çalıştığını hatırlayamadığım iki kişi dinlenmiş. Fakat sanırım yalan bile söylemeyi beceremeyen bu kişileri umarım hakim ve heyet dikkate almazlar çünkü ne dediklerin’ den sanırım kendileri bile bişey anlamamışlardır.
    Maalesef savcı’ nın tahliye istemiyle mahkeme devam etmiş ama kararı verecek olan değerli hakim heyetle bukonuyu tartışmak ve sağlıklı karar verebilmek için ara istedi. Aradan sonra “Tutukluluğunun Devamı “ cümlesini duyduğumda sevindim. Ama daha nekadar tutuklu kalır bu vicdan yoksunu tutuklu zat bilemem. Bildiğim bişey var çıksa bile bizler sesimizi yükselterek destek vermeye Sarp Erem için ve sonrasında bu davanın emsal olması için desteklerimizi devam ettirmeliyiz diye düşünüyorum.Mahkeme 1 ay sonrasına gün attı adli tıp raporları beklenecek ve sanırım karar için birtakım deliller istenecek. Yakın tarih olması iyimi kötümü bilemiyorum bir tahminimde yok açıkcası. Umarım vicdansız zat gereken cezayı alır ve bu ülkede insan hayatının bukadar ucuz olmadığını tüm Türkiye net bir şekilde görebilir.

    Mahkeme bittikten hemen sonra Ünaç Erem ( Sarp Erem’ in annesi) motosikletlerin park edildiği alanda basın karşısına çıktı fakat geçen sefer sözüne başlatmadan ortayaçıkan karşı taraf yaklaşamadı bile bizlerin kalabalıklığından..!

    Ünaç EREM ;
    "Oğlumun arkadaşlarıyla beraber olmaktan çok mutluyum. Çünkü onları çok seviyordu. Artık onlar benim çocuklarım" dedi. Ünaç, sözlerine şöyle devam etti:
    "Olay bu kadar basit. Bir kişi 33 yaşında zar zor yetiştirilen tek bir evlat. Sinek gibi ezerek, çuval gibi ezerek, kendi tabirleridir bunlar. Ölüme terk etmiştir ve hiçbiri yardım etmemiştir. Motosiklet kullanan kişilere bu ülkede başka gözle bakılıyor. Bunu oğlumla gördüm ben. Çok üzgünüm. Hiç olmazsa birazcık cezasını çeksin. Allah ona vicdan azabı çektirsin." Gözyaşları içerisinde sözlerini tamamladı.
    Bizlerde o yüreği yanan annenin yanında olmanın tatlı ama biokadar buruk gururunu yaşamış olduk bir duruşma daha…
    Gelen gelmeyen bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
    Saygılarımla.

    Hakan A. > hoxy



    03 Mart 2008 Sarp EREM Duruşması Basın Açıklaması

    Biz motosiklet kullanicilari gunumuzde artan motorsiklet kazalarina dikkat cekmek ve arttik kazalara bir dur demek icin bugun arkadaslarimizlar beraber sarp eren davasina destek olamk icin geldik .



    Bazen dikkatsizce yapilan bir haraket , sarp eren de oldugu gibi olume yol acabilir . motosikletler trafikte cogunlukjla bir cok tehlikeyle karsi karsiya bulunkatadirlar . bununsebeplerinden en basta geleni dikkatsiz ve umursamazca arac kullanan kimi suruculerdir . tehlikeli olan motorsikletler degil suruculerdir .

    Sarp eren butun korumalarini kullaniyor olmasina ragmen bu korumalar onu bu dikkatsiz ve umursamaaz suruculerden korumaya yetmemistir . motorsikletin de bir arc oldu trafikte seyrederken kendine ait bir seridin oldugu unutulmamalidir . artik kamuoyunun bilinclenmesi adina biz bir adim atiyoruz . araba kullanmak ciddi bir istir , motosikletleri farkedin ...

    Basın açıklamasını hazırlayan ve okuyan İbrahim AKTAŞ

  9. #149
    phar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Şubat 2008
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    üzücülüğünün yanı sıra gelememiş olsam bile sırf bunu dusunen ve yapan insanlarla aynı platformda olmaktan oturu dahi koltuklarımı kabartan bi topic bu. Umarım herkes icin umut verici bi sonuca ulaşır.
    4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...

  10. #150
    ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul-Çekmeköy
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    katılan ve bizide temsil eden arkadaşlara yürekten teşekürler.ben iş dolayısıyla gelemedim inşallah bi aksilik olmazsa nisan da....
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

  11. #151
    aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Şubat 2008
    Şehir
    ist/ümraniye
    Motosikleti
    honda cbf 150
    basın açıklamasından sonra ayrılmak zorunda kaldığım ve duruşmanın sonuna kadar kalamadığım için çok üzgünüm bu günki katılım geçen duruşmaya göre daha fazla idi (daha önceki fotolardan gördüğüm kadarıyla) ve sanıyorumki nisan ayında daha fazla bir katılım olacak.
    emeği geçen herkeze teşekkürler
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

  12. #152

    Üyelik
    04 Ekim 2007
    Şehir
    bostancı-İST
    Motosikleti
    motti 250cc chopper
    bugun oraya gittim ve sonuna kadar kaldım orda gordugum teksey birleşen yureklerdi gercekten bu zamanlarda yanyana olabiliyosak ne mutlu bize böle bir gunde tanısmak kotu oldu belki ama sitede yenyiz ve orda yeni abilerle tanıstım ihsan ve emin abi gibi herkes cok cana yakındı sanki yabancı değilmişim gibi geldi sanki yıllardır beraberiz gibi saolsunlar sohbetini esirgemedi burak ve kaan abi erdinc ve selcuk abi hele bjk formasıyla o biliyo kendini dedim ya keske böle bir yerde tanısmasaydık ama 21 nisandada ordayım umarım dahada kalabalık oluruz herkese saygılar

  13. #153

    Üyelik
    11 Nisan 2006
    Şehir
    istanbul,kurtuluş
    Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    Arkadaşlar,öncelikle bugün orda hazır bulunan bütün kardeşlerime en içten sevgilerimi sunarım,hepiniz sağolun varolun.Böyle bir günde aramızdaki birlik ve beraberlik örneğini en güzel şekilde verdiğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler.

    Arkadaşlar,maalesef duruşma salonu küçük olduğundan,ayrıca sanık güvenliği açısından hakim ayakta dinleyici alınmamasını istemiş!!(bu galiba birazda bizim sayımızı kulağına fısıldıyan biri yüzündendi)Bu nedenle duruşmayı ben ve EMOK genel sekreteri Uğur Becerikliler izliyebildik,keşke izlemeseydik bizde zira duruşma tam bir komediydi,ben bu yaşıma kadar böyle bir rezalet ne gördüm nede duydum.
    1- Hakim tanık bayan spikere (eğer bütün tv haberlerini bu arkadaş gibiler hazırlıyor veya sunuyor olsaydı inanın ben tvmi parçalar bir dahada asla yenisini almazdım) soruyor: sen olayı gördünmü?
    Tanık : evet efendim
    Hakim : araç Sarp Ereme çarptımı ezdimi
    Tanık : çarptı
    Hakim : kızım eminmisin
    Tanık : yani üstünden geçip çarptı
    Hakim : kızım (burda dirseğinden elini kaldırıp öbür eliyle vuruyor)bak çarpma ayaktaki kişiye olur böyle şak diye,ezme üstünden geçerek olur şimdi hangisi
    Tanık : evet işte öyle ezerek çarptı
    Arkadaşlar ve biz bu bayanın yaptığı sunumları izliyoruz(Türkçe özürlü)

    2- Bilirkişi raporu ayrı bir facia : Yapılan olay mahalli incelemesine göre 120 promil alkollü (nasıl ölçtülerse) Sarp Erem aşırı hızlı ve kendi şeridi dışında seyrederken(hangi hayali tanığın ifadesine dayanarak meçhul) kaza yapmış;bu noktaya dikkat yani Sarp kazayı yapmış,ona çarpmamışlar nasılsa,sanık ise bu kazadan sonra tünel karanlık olduğu için çöp torbası yada naylon poşet zannettiği birşeyin üstünden,sağ şeritte duran bir araç solunda ise bariyerler olduğundan istem dışı olarak üstünden geçmiş.Şimdi sonuç sıkı durun; Sarp alkollü araç kullanırken kaza yaptığından asli suçlu,ona çarpan ilk araç asli suçlu,tek sanık ise tali suçlu,yani olay dışı!!!!!!!!!!!!!!!

    3- Sanık avukatının müdafaası :Hakim bey,müvekkilim mağdur durumdadır,asıl suçlu ilk çarpan araçtır,müvekkilim hiçbir şekilde Sarp Eremi ezmemiş sadece yanından geçerken tamponun sürtünmesi sonucunda çamurlukta kan lekesi kalmıştır.

    4- 2.ci tanık: Efendim ben aracın önünde oturuyordum,önümüzdeki taksi yerde yuvarlanmakta olan sonradan adını öğrendiğim şahsa çarpıp (gene aynı diyaloglar,hakimle tanık arasında) bir an duraklayıp yoluna devam etti.Benim burda oha yani diyesim geldi Sarp yerde yuvarlanırken diyo ya!

    Yani arkadaşlar tam bir drama,ve karar için savcıya iddia makamına soruyor hakim ve savcının nedense!!!! çok zor duyulan bir sesle tahliyesine gibi bir şeyler mırıldandığını duymuştukki hakim salonun boşaltılmasını istedi ve çıktık.
    Arada 10 dakika geçtikten sonra tekrar içeri alındık ve Hakim kararı açıkladı;

    <Bilirkişi raporunun yeniden incelenmesi için adli tıp ve trafiğe yollanmasına,diğer iki tanıkla aynı araçta bulunan araç şöförünün dinlenmesine, vesanığın tutukluluk halinin devamına,bir sonraki duruşmanın 21.04.2008 tarihinde görülmesine karar verilmiştir>

    Bu arada merhum Sarp Eremin annesi en son konuşmasında ben Sarpı kaybettim ama sizleri kazandım,sizler artık benim evlatlarımsınız dediğinde birçok arkadaşımızın gözlerindeki nem ve gurur ifadesi gerçektende görülmeye değerdi.Katılan tüm arkadaşlarıma birkez daha teşekkür eder,mazeretlerinden ötürü orda olamasalarda kalplerinde aynı duyguları paylaştıklarına inandığım tüm motosiklet dostlarına en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.

    İhsan Hakan Çağın
    Herkes birgün MT'li olacaktır.

  14. #154
    jackaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Kasım 2007
    Şehir
    istanbul ortakoy
    Motosikleti
    caponord etv1000-simson schwalbe-yamaha wr125r
    arkadaslar lısteye bakarsak sayımız bıraz azgıbıydı sankı bana ole gelgı
    bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır

  15. #155
    erdincpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ağustos 2007
    Şehir
    İST / ATAŞEHİR
    Motosikleti
    şuan da motorsuzum
    evet abi inanılmaz diyaloğlar geçmiş
    bugün gerçekten daha fazla olmamız gerekirdi diye düşünüyorum ama malum çalışan arkadaşlar var gelemeyenler vardı

    googledan arattrııyorum haberi birde ne görüm senin dediğin gibi alkollü olduğunu yazmışlar şok oldum
    inşallah bizleri ve sarp arkadaşımızın ailesini üzecek bir karar çıkmaz

    durmak yok desteğe devam bizler oldukça sesizmiz çıktıkça inşallah cezayı alacaklar.
    DRİFT RELİGİON
    4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır

  16. #156
    nirengi74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2008
    Şehir
    istanbul / yıldırım mah.
    Motosikleti
    ninja 250 SL
    hakan abi bunlar presedür adaletin boşluklarından faydalanmak isteyen menfaatciler
    biz adam gibi görevimizi yapalım bu tür insanlık dışı olaylara ve bu olayları meydana getiren şahıslara meydan vermeyelim
    Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI

  17. #157

    Üyelik
    04 Ekim 2007
    Şehir
    bostancı-İST
    Motosikleti
    motti 250cc chopper
    peki mahkemeden sonra toplanıp konusuldugunda herkes taksicinin kızı etkiledigini söyledi onlar ulasabiliyosa bizde ulasabiliriz gidip konusalım bu işin ciddiyetini anlatalım ve birisi serviste oldugunu söledi tanıgın belki baskalarıda vardır onları bulalım en azından servis soforunu onla konusalım gene tanıgın böle vahset gormedim dendigi söyleniyor programında bunun kasedinide bulalım eger hurriyetle ilgisi varsa ben ulasırım o kasede ya kimsenin yokmu ilgili yerlerde torpili nebiliyim belki işe yarar

  18. #158
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    13 Ocak 2008
    Şehir
    iSTanBuL-K.YaLı
    Motosikleti
    TT ;]
    yaa arkadaşlar abılerım ablalarım cok ozur dılıyorum ihsan abicim özellikle senden gelemediğim için bi trafik kazası gecirdim motorla race motorla 4 gündür yatıyorum hala da yatmam gerek 3 gün ama 45 kısı fln gelmiş çok sewindim we mahkeme gene ertelenmiş diğerine gelicem inşallah...

  19. #159
    istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ekim 2007
    Şehir
    istanbul
    http://www.youtube.com/watch?v=XTQAQSPO1TI evet arkadaşlar sarp erem devasından ufak bi çekim sarp erem in annesi mahkemeden sonra basın açıklaması yapıyo videoyu iyi izleyin gerçekten iç acıtıcı sözler bunlar allah kimseye bu acıyı yaşatmasın umarım gelmeya arkadaşlar dikkat edin gelemeyenler demiyorum ama bilinçli gelmeyen arkadaşlar özellikle bu videoyu izlesinler neden sabahın köründe orda olduğumuzu an larlar umarım
    Drift Religion
    fatih şubesi

  20. #160

    Üyelik
    16 Aralık 2006
    Şehir
    istanbullllllllllllllllllllllllll
    İzledim gerçekten elimize ayağımıza sağlık arkadaşlar. Tüm suçu Sarp'ın alkollü çıkmasına bağlamaya çalışıyorlar. Tam bir haksızlık bilgili arkadaşların bu konuya el atmalarını ve avukata yardımcı olmalarını rica ediyorum. Avukat Yağız Dağlı.
    İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:


    REKLAM ALANI
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler