Arkadaşkar web sayfamizin ve forumlarimizin daha saglikli ve duzenli bir sekilde isleyebilmesi icin gerekli olan forum kurallarinda birkac ufak degisiklik yapildi. Sizden ricam bu kurallari okumaniz yapilmasi gereken degisiklikler var ise bu degisklikleri yaparak forum yonetimine yardimci olmaniz. Bunun disinda yeni kurallara uymayan bazi detaylar hakkinda sizlere ozel mesaj atacagim bu degisikleri yaparsaniz sevinirim. İlk etapda yapilmasini istedigimiz bazi degiskleri arasagida belirtiyorum. saygılar.


FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA (Herkes Okusun)

Yeni imza kuralları asagida bu kurallara uymayan imzasi olan uyeler lutfen profillerini duzenlesinler!!!

Üye Imza ve Avatar(üye resmi) Kuralları:

60. Öncelikle forumun genel amacinin bilgi paylasimi oldugu unutulmamalidir.Bu yüzden çok yer kaplayan, fazla cafcafli, baskalarini kiskirtici ve gözü yorabilecek imzalardan kaçinalim.

61. Imzaya resim konulması yasaktır.

62. Imzalarda forum üyelerini kişisel (kendilerini tanıtan) web siteleri dışında herhangi bir web sitenin veya reklam amaçlı ticari bir web sitesinin linkinin konulması yasaktır.

63. Imzada sadece yazi kullanilabilinir. Kullanılan yazının satir sayisi 3 den fazla, yazi boyutu aşırı büyük olamaz.

64. Imza sistemi gerekli görüldügü takdirde kapatilabilir. Ve imzasi boyutsal yada kapladigi alan bakimindan fazla olan imzalara haber verilmeksizin müdehale edilir. Bu kurallarin uygulanmasinda, forum yöneticileri, takdir haklarini kullanmakta serbesttir.

65. Forum sayfalarında üyelerin kullanıdığı avatar (üye resmi) resim boyutları , belirlenen standartlardan daha büyük olamaz.

66. Forum yöneticilerinin kullanmaış olduğu avatar resimlerin başka üyeler tarafından kullanılması yasaktır.

67. Avatar resminin içerisin herhangi bir ürün , web sitesi , firma tanıtımını içeren yazı, logo ,web sitesi linki yer alamaz.

68. Genel ahlaka aykiri siddet, müstehcen, kaba avatar resim kullanmak; baska bir forum katilimcisini ya da üçüncü bir sahsi küçültücü veya hakaret edici, din, dil, irk ayrimina yönelik resimler secilmesi yasaktir.

69. Her kullanici, üye olarak bu kurallari okuyup anladigini, kabul ettigini ve bu kurallara uyacagini taahhüt eder.