Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motorculardan anlamlı destek Rock'in Freedom 12-13-14.08.05

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    İlki geçtiğimiz yıl yapılan Ulusal Harley Davidson Rallisi bu yıl 12-13-14 Ağustos’ta Istanbul Parkorman’da yapılacak. H.O.G. Türkiye (Harley Owners Group-Harley Sahipleri Grubu) tarafından organize edilen bu organizasyon, İstanbul’un da aralarında olduğu dünyanın belli başlı şehirlerinde yapılıyor.
    Etkinlik kapsamında 12 ve 13 Ağustos akşamı Ceza, Duman, Özlem Tekin, Pamela, Esra Kahraman’ın yani sıra ilginç show ve dj ler yer alacak. 14 Ağustos Pazar günü Parkorman’da saat 13.00’da, startını Şişli Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül’ün vereceği ‘Kanserle Mücadele İçin Sarı Bilezikle Koşuyoruz’ etkinliği ile Türkiye Meme Vakfınca yapılması hedeflenen Kanser Polikliniği projesine H.O.G tarafından destek olunacak. Harleyciler Boğaz geçiş turunu sarı bilezikleri ile yapacaklar. Ayrıca 3 günlük bu büyük organizasyon boyunca, satılacak sarı bilezik ve Meva T-Shirtlerinin tüm geliri Türkiye Meme Vakfına bağışlanacaktır. Festival biletleri Biletix’de satılmakta. Her bilete bir sarı bilezik verilerek Meva’ya destek sağlanacak.



    Başlama Saati : 22:00
    Bilet Satış : www.biletix.com


    rockin' freedom - 12.08.2005

    12 Ağustos 2005, Cuma günü Parkorman’da saat 22:00’de başlayacak olan özel konsept club partimiz şimdiye kadar alıştığımızdan çok farklı süprizlerle dolu… Türkiye’nin en iyi DJ’leri; DJ TARKAN, DJ MERT YÜCEL, DJ YASEMİN KOZANOĞLU, DJ OZZY ONE, DJ NEGMA performansları ile sizlerle buluşacak.

    Gece, ünlü performans gösterilerinin eşliğinde birçok süprizle sizlere farklı dakikalar yaşatacak. Tiyatral sahnede yer alacak showlarda; ZENNE ALEX, AŞUK MAŞUK, ORYANTAL SİBEL GÖKÇE, ATEŞ DANSÇILARI, CLUB DANSÇISI SEVTUĞ özel gösterileriyle partiye renk katacaklar.

    Ayrıca gecenin ilerleyen saatlerinde rap star "CEZA" sizlerle birlikte olacak.

    rockin' freedom - 13.08.2005

    13 Ağustos 2005, Cumartesi günü Parkorman’da saat 19:00’da başlayacak olan HOGROCK, Türkiye’nin en iyi rock sanatçılarını bir araya getiriyor. İstanbul’u Rock’a doyuracak gecede; ÖZLEM TEKİN, DUMAN, PAMELA, ESRA KAHRAMAN ve GRUP WORMS canlı performanslarıyla sabaha kadar sürecek olan etkinlikte rock severlerle buluşacak.

    12 - 13 - 14 Ağustos 2005 tarihlerinde gerçekleştirilen 2. Türkiye Uluslar arası H.O.G Organizasyonu kapsamında PARANTEZ YAPIM, TÜRKİYE MEME VAKFI (MEVA)’nın başlattığı “Kanserle Mücadele Kampanyası”na destek vermektedir.

    Club & Orient Party ve HOGROCK organizasyon gelirlerinin bir bölümü PARANTEZ YAPIM tarafından TÜRKİYE MEME VAKFI’na bağışlanacak. Etkinlik için satın alınan her bilet ile kampanyaya ayrıca destek verecek olan katılımcılar, girişte verilecek olan "SARI BİLEZİK"lerini takarak kanserle savaş hareketine destek vereceklerdir.

    Organizasyonun son günü olan 14 Ağustos, Pazar günü saat 13:00’te PARANTEZ YAPIM’IN organize ettiği PARKORMAN’dan başlayacak "KANSERLE MÜCADELE İÇİN SARI BİLEZİK’LE KOŞUYORUZ" etkinliğine duyarlı tüm katılımcıları bekliyoruz.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    10 Temmuz 2005
    madem yardım amaçlı bi organizsayon bu, niye hala biletleri biletix veriyo. kime yardım ediyoz ben anlamadım, kanserlilere mi, biletix'e mi ?

  3. #3
    kabir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2005
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR250
    ne bicim rock konseri ben 10 yasından beri rock dinliyom ama ceza ne zaman rock oldu nefret edıyorum rock adı altında bu sekılde sacma sapan muzık organızasyonuna kusura bakmayın ama benim gibi bu muzige hayatımı adadım bu adamlarda bu muzigi katlediyolar hatta yok sayıyolar ben boyle garip isimli organzasyonlardan sıkıldım bu sadece benim yorumum kilitlemek serbesttin Skullhunter ama bizim gibi kendilerini müzige adamıs adamları bu sekilde yok ediyosunuz ne alaka rock ne alaka rap ne alaka dj ler

  4. #4
    kabir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2005
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR250
    birde burda rock denilen hangisi????


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler