Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 SonuncuSonuncu

[MT İstanbul] Şile Gezisi ( Pazar, 21/01/07)

Motovento
    REKLAM ALANI
    Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR
    Valla kalabalıktı.Kim kimdi tam tanışamadık.Malum yaş olunca ben levent abi,ahmet(acaip kafa biri belli),erhan,edy,Engin abi(10 numara ) ,ibrahim ve komtan la tanışabildim.Race çilerden 15 20 dk evvel çıkmama rağmen yanımdan bişeyler geçti ama tanımlamakta güçlük çektim.Ufo lar olabilir. boy la da tanışmak isterdim ama bir sonraki geziye inşallah sanırım sonradan geldi.Benim ilk gezimdi.Hem keyif aldım hem tecrübe kazanmaya çalıştım.Dönüş yolunda bir manyak renault otomobil canımı çok sıktı.O kadar yakın geçtiki bana.Tecrübem olsa yakalar....neyse.Bu arada yazılardan birinde bir arkadaş bahsetmiş valla bende çok şaşırdım.Acaip race çiler vardı.Hele taşdelen taraflarında acaip motorlar katıldı.Hava güzel olursa her katılan arkadaşımla zevkle her geziye katırım.
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tuqruL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Diğer resimlerin benzerleri bende de var.. Farklı olarak mevcut olanları koymaya çalışıcam birazdan..

Son anda çağırdığım jimmy nickli Semih abime beni kırmayıp geldiği için teşekkür ediyorum.Grubun en çok, göze ve kulağa hitap eden motoru ile..

Bu da video ;

http://www.youtube.com/watch?v=WFLu57MsH9g
    www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -

edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    resimleri çeken bütün arkadaşlara çok teşekkürler. bir daha ki geziye bende bir fotograf makinesi alacam böyle olmuyor. skull'ın cep telefonu sagolsun her seferınde bizi kurtarıyor. bende bütün arkadaşlarla tanışma fırsatı bulamadım biraz kalabalıktı. tanıştığım arkadaşlarda çok iyidi. bakalım bir sonraki gezi nereye.
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    tesadüf işte çalıştığım iki sene müzik yaptığım rest. camda gözükende patronum. malesef evvelki yaz bir hastalık geçirmişti ,kendisini buradan'da sağlıklı görmek çok güzel
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

alonso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym fiddle
    güzel olmuş tebrikler

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    arkadaşlar kim kimdir tam olarak tanışamadım ama çok güzeldi biraz daha resim

toplu resim çekilmiştik o nerde?

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @CRAZYUSUF
    Gezi için herkese teşekkür ederim, boy arkadaşımıza ayrıca teşekkür ederim heyecanlı dakikalarını beninle paylaştıgı için....
    Seni nasıl gaza getirdim ama? Hahahahaa 600RR ile 1000RR arasındaki farkı gördün mü? Aslında Şile yolu 600RR için çok uygun, hafif ve ufak motorla daha fazla hareket yapılıyor.

@ledo
    komtan ve Thai son anda yaptıkları ataklar ile isimlerini "kılıbık listesi"nden çıkartmayı başardılar. Kendilerini tebrik ediyor, darısı listede tek başına kalan kardeşimin başına diyorum.
    Levent abi bana ne diyeceksin? Gelecem bile demedim ama geldim. Dönüşte azıcık gazladık kusura bakma. Yusuf arkadaşımla kedi fare oyunu oynadık biraz Ama gazlamak iyi geldi, köpekle ilgili üzüntümü bir an için de olsa unuttum.

@Marlboro Man
    boy la da tanışmak isterdim ama bir sonraki geziye inşallah sanırım sonradan geldi.
    Arkadaşım ben daha sonra gelebildim. Tanışamadığımıza göre ben geldiğimde sen dönmüştün. Dönüş yolunda beni görmüşsündür ama çok kısa bir süre için, 190 km/h altına inmedim çünkü Bir ara 7-8 motordan oluşan bir grup gördüm. Önde 2 tane VFR gazlayıp virajlarda yatıyorlardı. Yanlarından geçip gittim, adamlar ne olduğunun farkına bile varmadı. Artık bir dahaki sefere, nasıl olsa daha birçok gezi olur. Yarışlara kadar görüşürsek iyi olur, motoru donattıktan sonra trafikte kullanamayabilirim. Yok yok ben dayanamam yarış grenajı ile de kullanırım hehehhe
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Forumdan Uzaklaştırıldı CenkKeskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hitchhiking 1000 RR :)
    1)bu hyo kimin?

2)bu resimdeki Arka planda bir motor var sanırım CBR 1000 RR kim geldi onunla muRRat nickli arkadaşımız mı ?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    çok şey kaçırmışız çooookk

bu arada fotoğrafları paylaşan arkadaşlara emekleri için teşekkürü borç bilirim

Alıntı desperadost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tesadüf işte çalıştığım iki sene müzik yaptığım rest. camda gözükende patronum. malesef evvelki yaz bir hastalık geçirmişti ,kendisini buradan'da sağlıklı görmek çok güzel
    sende de ne göz varmış

eserkose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ AN 400 BURGMAN
    arkadaşlar selamlar toplu fotoğraf bende var ama nasıl eklerim onu bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Motosikleti
    Comet
    Alıntı eserkose adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar selamlar toplu fotoğraf bende var ama nasıl eklerim onu bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
    fotoğraf ekleme diye aratırsan sanırım ımageshack programının nasıl kullanıldığını anlatan topic e ulaşabilirsin.öncelikle programı indirip kurman lazım hepsinin tarifi o başlıkta vardı saygılar.nasıl geziydi ama?

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla ancak girebildim siteye.Geziye tek arabayla katılan geyik olarak ben çok haz aldım.Bir o kadarda kötü hissettim kendimi.Herkes önümde motorla giderken biz arabnın içinden imrenerek baktım hepinize.Hele köy aralarındaki geçişlerden sonra insanların arkanızdan bakışlarını gördükçe hepten kahroldum.Ama bu yaz ızdıraba son vereceğim.Bende rüzgar sörfü yapıcam sizinle birlikte.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Alıntı CenkKeskin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2)bu resimdeki Arka planda bir motor var sanırım CBR 1000 RR kim geldi onunla muRRat nickli arkadaşımız mı ?

Evet Mavi 1000RR murrat a ait.

Alıntı CenkKeskin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1)bu hyo kimin?
    Marlboro Man in Hyosu.

Mesajınıza Nasıl Resim Eklersiniz?

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    güzel gezi olmuş resimler süper.
    paylaşım için tşk..

bu arada haberlerden dinledigimiz kadarıyla istanbulda trafik master lock kilit ile kilitllenmiş durumda

böyle bir durumda en şanslı motosikletli arkdaşlarımız oluyo saınırım.
    merak ediyorum gerçekten; yüzlerde arabalar yolda beklerken hatta yogunlukdan arabalarını garajlarından çıkartayım işlerine yürüyerek giderken sizin motosikletlerinizle ilerlemeniz nasıl bir duygu

Motosikleti
    SUZUKİ AN 400 BURGMAN
    selam arkadaşlar gezide benimde çektiğim fotoğrafları yolluyorum.Umarım beğenirsiniz,toplu fotoğrafımız bence güzel olmuş.

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yok yok cok güzel gecti ve ben hayatımda bu kadar güzel bir gezi yapmamıstım. Herkese tekrar tekrar tsk ederim.

Saygılarımla...
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Çok güzel bir gezi olmuş motorlarda dehşet hani
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Gezi güzeldi, bu hafta sonu yağış ve soğuk geliyor, hatta bazı kaynaklar pazar gününü kar gösteriyor, ocak ortası böyle bir hava, böyle bir gezi bulunmazdı kolay kolay değerlendirmiş olduk

selam arkadaşlar gezide benimde çektiğim fotoğrafları yolluyorum.Umarım beğenirsiniz,toplu fotoğrafımız bence güzel olmuş.
    toplu fotoyu bende merak ediyorum, en kısa zamanda bekliyoruz

Motosikleti
    Comet

Motosikleti
    SUZUKİ AN 400 BURGMAN
    evet arkadaşlar toplu fotoğrafımız huzurlarınızda

REKLAM ALANI
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler